Igen, én minden szempontból dagadtnak fogom magam tartani. De, persze minden nap megállok a tükör előtt és azt nyögdösöm: Fú de jó vagy.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Duma topic 14
Igen, én minden szempontból dagadtnak fogom magam tartani. De, persze minden nap megállok a tükör előtt és azt nyögdösöm: Fú de jó vagy.
Ja, mi is beszéltük, hogy nem véletlen nincs nácis Hétfőnként járok oda, és mindig felfedezek valami új gyöngyszemet. A jelenlegi kedvencem a fiatal Sztálin ráphotoshopolva egy kigyúrt csávó testére egy Cosmopolitan-címlapon. Plusz vannak ilyen "Kulák vére" és hasonló nevű koktélok, a wifi jelszó meg commissar. Meg még diákkedvezmény is van.
Pedig hangulatos lenne egy náci témájú étterem is, halk német komolyzene szólna a háttérben, miközben egy birodalmi sas mintájú asztalon eszegeted a Drittes Reich pizzádat, amit bajor sörrel öblítesz le.
Most látom, Pesten is van Marxim:
http://www.marxim...
Az emberek nagyrésze idióta, a politikai emlékezetük maximum 6 hónap és a nosztalgia megszépíti a szart is. És ugye a vadászok meg a medvék lapja Volt akinek akkor is jó volt és volt akinek szar,illetve volt akinek akkor szar volt és most jó. Szerintem itt mindenki ismeri a történelmi hátterét a dolgoknak. Mind tudjuk milyen rendszer volt az. mégha sajnos-hála az istennek nem is éltünk benne a legtöbben. Vagyha igen akkor igen keveset. (azért visszamennék egy picit körbenézni csak a korrajz miatt )
Amíg a libsik levágott gumikezet tehetnek a turul csőrébe, hogy kiröhögjék Szent Istvánt, és több száz millió ember vallását figurázhatják ki a karikatúráikban naponta, addig hadd lehessen már inni leninádét. Sőt árulhatnának szappant is, RIF márkanéven...
Kár, hogy nem egy szingli lányka, akit kisegíthetsz. Akkor jobban benne lennél abban az alkuban, mi?
Ugrás a fórumra: |