goku5 írta:
Ezzel hogy alap formában került a gömbbe meg hogy azért nem tudott kijönni nekem azért nem tiszta.
Azt mindjárt gondoltuk.

Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
goku5 írta:
Ezzel hogy alap formában került a gömbbe meg hogy azért nem tudott kijönni nekem azért nem tiszta.
goku5 írta:
Nem hiszem hogy ott bent ne tudott volna ssjb-be változni!
Kzo írta:
Azon gondolkodtam, hogy Freeza pusztítás Istene lesz.... Valamelyik univerzum jelenlegi Pusztítás Istenével végezni fog, és Ő lép majd a helyére... Illene is a karakteréhez
Hát attól függ honnan nézzük,nekem a nameki kosztüme tetszett a legjobban,ha most még megkapná a lelógó övet,meg a régi csizmát én annak örülnék a legjobban.
Vegetának is ez szerintem a legmenőbb szettje,de a namekra érkezéses a másik kedvencem.
A Whises meg rajta egyenesen szar volt,még Gokué talán elment,de nyiván oka volt hogy visszacserélték. : )
Pedig ha mindig váltogatnák a ruhájukat, annál több figurát tudnának gyártani.
Első sorban szerintem Vegito miatt cserélték vissza, aztán nem tudom, gondolom azért vannak ebben, mert mindkettőnek ez a legismertebb ruhája.
Én személy szerint örülnék, ha cserélgetnék, vagy legalább kicsit változna, de na, nem halok bele ha marad végig ugyanaz
Én már annak örülök, hogy az előző részben szakadt a ruha, mert egy ideje már olyan sérthetetlennek tűnt, így meg ha már vér nincs, legalább ezzel jelezzék ha betalált valami erősebb támadás.
Kzo írta:
Azon gondolkodtam, hogy Freeza pusztítás Istene lesz.... Valamelyik univerzum jelenlegi Pusztítás Istenével végezni fog, és Ő lép majd a helyére... Illene is a karakteréhez
Ezt muszáj itt megosztani:
https://www.youtu...jBeF8LRh6c
Na aztán mégis csak szükség lenne Yamchára
Fan animációhoz képest elég jól néz ki.
lenne egy nagyon offos kérdésem, hogy kinek mi a véleménye erről
ugye csinálják ezeket a Blu-Ray epizodókat javításképp vagy mi
és, ugye volt az a rész, amikor Future Trunks visszatért és harcoltak Gokuval egyet erőfelmérés képpen.. és ugye akkor Trunks után Goku is átment SSJ2-be csak ugye akkor SSJ1 hajat rajzoltak neki , az vajon átlesz javítva?
nosztalgiazok előző epizodokkal és valahogy ez szemetszurt :'D
Ugrás a fórumra: |