Nagyon szépen köszönöm az újabb rész fordításával végzett munkátokat!
Bleach anime
Aki befejezte az Anime-t az eltudná mondani, hogy voltak-e kisebb-nagyobb változtatások a Manga-hoz képest?
Jól emlékszem, hogy Senjumaru(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: nem használta a Bankai-t)?
Szemi1992 írta:
Aki befejezte az Anime-t az eltudná mondani, hogy voltak-e kisebb-nagyobb változtatások a Manga-hoz képest?
Jól emlékszem, hogy Senjumaru(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: nem használta a Bankai-t)?
Három hozászolással lapoz feljebb, de azért Idézem:
"A fordítónak az elmúlt napokban született meg a kisfia, így most sajnos minimális ideje van a fordításra. A türelmeteket kérjük, idővel érkezni fog a felirat."
Annyiban pontosítanám az infót, hogy
10. rész le lett fordítva 09.21-én, le lett lektorálva 09.22-én, be lett formázva 09.23-án, most végső ellenőrzésre vár.
11. rész le lett fordítva 09.25-én, le lett lektorálva még aznap, most formázásra vár.
12. rész le lett fordítva 10.02-án, le lett lektorálva 10.03-án, most formázásra vár.
13. rész le lett fordítva 10.03-án, le lett lektorálva 10.04-én, most formázásra vár.
Nagyon nagy valószínűséggel egyben fogjuk kiadni a 4 epizódot.
Sanyika egyelőre csak az lett bejelentve, hogy 2024-ben. Első etap ősszel volt, második nyáron, úgyhogy a tendencia alapján tavaszra számítok (2 szezon szünet volt eddig az etapok között).
Ugrás a fórumra: |