Hát ez a rész ott volt a szeren rendesen. Animáció.. a mozdulatok, a megfelelő mértékű 'állóképek' és párbeszédek.. Zenitsu pedig.. hát jajj.
Köszi a feliratot és a munkátokat!
[Naruto-Kun Projekt] Kimetsu no Yaiba anime
Úgy néz ki, hogy 32 perces lesz az évadzáró. Legalábbis az egyik streaming szolgáltató oldala szerint.
----------
Máris be lett jelentve a folytatás. Időpont azonban még nincs.
https://twitter.c...5851056135
Na hát, köszi az egész évados fordítást! Bár az utolsó részt még csak angolul néztem meg, de megnézem majd újra szerintem ha kint lesz az égetett felirat.
Azt hiszem, hogy összességében ez volt az eddigi legjobb és legerősebb évad. Voltak az első évadban és a filmben emlékezetesebb, vagy erősebb pillanatok (több is, szerintem), amit talán ez az évad nem tudott megugorni (leszámítva talán az utolsó előtti részt), de mégis, olyan kiváló átlagot hozott az egész évad szinte (vagy legalábbis a második fele biztos) hogy mégis, azt hiszem ez lett az eddigi legjobb évad, végig gyönyörű animációval, jó harcokkal, érdekes ellenségekkel. Ez utóbbihoz talán csak egyedül annyi negatívumot, hogy sokadjára látva már nem annyira megható meg szomorú ez a formula a haldokló démonok múltjának felidézésével. Pedig szomorú nyilván a testvérpár múltja, de mégis, kicsit már repetitív.
Sajnálom, hogy itt ért véget az évad, ahol, van egy érzésem, hogy maarha érdekes rész jött volna, jó lett volna látni kicsit jobban a harcnak az utózöngéseit, mindkét oldalról, azt vártam a legjobban szinte
De összességében remek évad volt, ha pontoznom kéne, 8,5/10, köszi mindenkinek, aki dolgozott rajta!
Köszönöm a munkátokat, nagyszerű évad volt! Kicsit sajnálom, hogy a tanácskozások meg az aftermath kimaradt az évadból, de legalább a következő indulásánál megadja majd az alaphangot Remélem, hogy nem kell majd sokat várni a következő évadokra, mert a java még hátravan
CokeFlakes- nekem is fura volt hogy a tanács kimaradt, de ez így volt kerek, ez a történetszál a vöröslámpás negyedről szólt annak pedig ez a vége, ha a tanácskozásba is belemennek az elvette volna a figyelmet.
Bastian úgy látszik jókat mondtál hangok terén az én tippem pedig nem jött be mert Döme hangja Mamoru Miyano lett Bár ő is tökéletesen passzol. Azt pedig lemerem fogadni, hogy Kenjiro Tsuda lesz a hangja szemes barátunknak Ja és remélem, hogy ősszel már jön is a folytatás, én már minél hamarabb a falu utáni részeket akarom látni animálva!
Köszönöm az egész évados munkátokat, mindenkinek a Naruto-kun.hu Csapatból, aki dolgozott rajta! És külön köszönöm Bastian mélyreható összehasonlításait a manga és az anime különbségeiről!
Az első évad első rész címével élnék (Kegyetlenség), hogy beadták Akazát és nem folytatták az ottani eseményeket. Aki nem ismeri a mangát, szerintem igazán nem is érti majd, miért volt erre szükség, mit akartak vele, csak az új évadban lesz világos számára, ami remélhetőleg minél előbb elstartól. Úgy tippelem 2023 lesz csak sajnos, ha szerencsénk van 2022 ősz/2023 tél, vagy tavasz, ha szívatni akarják a rajongókat csak 2023 tél, bár személy szerint a jövő hét is messze lenne e tekintetben, de hát majd kibírjuk. Ezek a gyönyörűen kidolgozott rajzok és animációk mindenért kárpótolnak minket!
A következő évad vajon megint ilyen tízen egy-két rész lesz, vagy inkább a húszat fogjuk karcolgatni?
SilverSz- Szinte biztos vagyok benne, hogy a következő évad is ilyen 12 rész lesz kb. A most következő történetszál kb olyan hosszú mint a mostani de lehet rövidebb is. Ha az utána lévő másik rövid kis arc-ot beleteszik akkor 16 részesre kijöhet a 3. évad aztán egy 26 részes évaddal végigvihetik ami maradt.
Köszönöm az egész évados hibátlan feliratot, mind annak aki fordította mind annak aki formázta és aki lektorálta! Csak így tovább
Szóval minden jó ha a vége jó nem igaz?
Köszönöm szépen az egész évados munkátokat!
Remek munkát végeztetek végig és még nagyon gyorsan is!
Nagyon jó kis levezető rész volt. De nem gondoltam volna hogy Nezukó lényegében mindent ilyen gyorsan megold. Robbanást is meg a mérget is.
De azért tegyük már hozzá hogy hőseink a félhalál és a halál között voltak még ha a mérget nem is nézzük, csak a sérüléseket. Annak ellenére nem úgy mutatták hogy olyan súlyosak lennének a sérüléseik. Mintha Nezukó meg is gyógyította volna őket.
A testvérek meg jó levezetést kaptak. Ilyen a jó testvéri szeretet. Így kaptak egy gyűlölhető karakterből egy sajnálni valót.
Folytatás meg remek hogy lesz! Bár várható volt hogy lesz, meg hogy bejelentik. De konkrét idő nélkül!? HA nincs idő akkor ebben az évben már ne is számítsunk rá. Leghamarabb majd csak 2023 januárjától (telétől)
Köszönöm szépen a színpompás munkátokat az évad alatt!! Nagyon élveztem az egészet és szerintem vért fogok izzadni, hogy ne olvassak bele a mangába.
Ez is egy elég erős történetívre sikeredett, tele fordulatokkal.
Egyetlen egy kérdés merült fel bennem. Ha Nezuko elégette a mérget, akkor Oyakata, valószínűleg átkát nem tudná? Mert olyan rossz látni, hogy Uzui visszaemlékezésében még egészségesnek tűnt, most meg alig él! Gondolom később minden kiderül, csak ez így eszembe jutott.
Minél hamarabbi 3. évadot kívánok mindenkinek!
Köszönöm szépen az egész évados munkátokat!
A fos gyakorlataimat csak úgy tudtam túlélni, hogy ezeket a részeket vártam Gyönyörű színek és animáció, illetve a többi animéhez képest is nekem a seiyuk is elég jól össze lettek hozva. Amit sajnálok, hogy a végén nem az Asa ga kuru csendült fel, bár egy happy endes színpompás lezáráshoz a Zankyou is tökéletes választás volt (mivel nekem ez lett a kedvenc op dalom).
Ugrás a fórumra: |