Ebben én is reménykedek, hogy nem véletlenül került pont Gajeel az alvilágban, hiszen ő lenne a legalkalmasabb rá, hogy onnan visszatérjen. Hiszen ő volt " a fenegyerek" . Tudja milyen a pokolban lenni (nem szószerint....de most már igen )
Egyébként pont azon gondolkodtam, hogy mégis hány fontos haláleset volt a Fairy Tailben?? mert amiket összetudtam szedni azok nem voltak olyan nagy veszteségesek vagy nem is történtek meg végül
-Lisanna----visszajött
- Jövő Lucy----végülis Lucy nem halt meg, csak drámai hatás volt
-Zera ---eleve nem élt, mire megkedvelhettük volna,csak Mavis karakterét formálta
-Ultear----megöregedett vagy meghalt, kitudja már
-Simon --- mellékszereplő
-Lucy apja ugyancsak mellékszereplő
- Igneel --- na ő már veszteség volt, de csakis Natsu miatt
???? most csak ennyi jutott szembe bocsi, hiába kerestem rá nem nagyon találtam erről listát
-mikor a sárkányok és jövő Rouge ellen harcoltak, akkor is kinyírt nem egy-két embert HiroM, aztán vissza is hozta őket egy szereplő feláldozásával (Ultear, aki nem központi szereplő)
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy kizártnak tartom, hogy egy olyan fontos szereplőt,mint Gajeel az egyik legerősebb, aki majdnem Natsut és számtalan ellenséget legyözött, most meghaljon...én mondom, ő visszafog térni