Nagyon nagyon köszönöm. Hideg kirázott ettől a befejezéstől. Nagyon nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fogják befejezni. Remélem ilyen Shippuuden módon
Boku no Hero Academia manga
Köszönöm mindenkinek, akiknek hála magyarul olvasható a fejezet!
Hááát, ha nem egy "mi történne ha" vízió, amit az elődök mutatnak meg neki, hogy Deku-t teszteljék, vagy nincs valami csavar a történetben (amire utalhat, hogy az igazgató egy öregdiák kéréséréről beszél a kormánnyal), akkor fogalmam sincs, hogy tudna ebből jól kijönni a mangaka. Arról meg még kevésbé van elképzelésem, hogy folytatás manga nélkül, hogy szeretné normálisan lezárni? Kicsit túl gyorsnak tűnik a tempó, miközben túl sok a megválaszolatlan kérdés.
Korábban ennél többet szerettem volna írni, de inkább megvárom a következő fejezetet, hátha abból már látni, mire fut ki ez az egész.
Először is Köszönöm a Fordítást!
Nekem ez nem tetszik félek hogy össze lesz csapva mint a Bleach manga vége. Ez a sok time skip egyszerre és meg sincs magyarázva hogy mi történt alatta.
Ott volt az első mikor edzettek a nagy harcra ott sem volt nagyon kifejtve hogy hogy jöttek elő az új képességek neki. aztán volt akció most megint egy ugrás majd közlik hogy finálé ez nekem nagyon nem fekszik azért.
Köszönöm a munkátokat!
Én is elég klisésnek érezném egy ilyen felvezetés után egy time skip beszúrását. Maximum egy rövid pár hónaposat tudnék elképzelni amiben a társadalom stabilizálódik és az emberek összesezdik magukat. Szerintem az hogy Deku hogy lesz hirtelen erős az az előző fejezetben felvezetett két előd képességén fog alapulni. De majd meglátjuk
Hát mivel ki írták azt hogy Április lehet elteleik pár hónap akár 1 vagy 2 év is így azért a japánok is tudnának a köztes időre filmet vagy OVA részt csinálni. Mindenki megerősödne ezidő alatt ami szokás az ilyen kaliberü mangákban. Elég csak a testvér mangáira gondolni. DE csak hogy mindenki megnyugodtjon nem telt el sok idő láttam az új fejezetből részletet.
https://hu.pinter...5GMZf9RXM/
Köszönöm a fordítást! ^^
Én egyáltalán nem félek a folytatástól, sem pedig a végétől. Horikoshi számomra eddig mindig a legjobbat hozta. Egyszer sem éreztem azt, hogy hú ezt most nem kellett volna. Persze ez csak az én véleményem. De úgy érzem, hogy nem fog csalódást okozni.
Ugrás a fórumra: |