Szerkesztette: KingBradley - 2017.06.10. 07:50
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Pár kép, amit a DBS animátorai rajzolgattak. Fogalmam sincs, hogy ezeket felhasználják e a részekben, vagy csak szerették volna lerajzolni a karaktereket, de nagyon jól néznek ki szerintem.
94. rész legjobb jelenet
Maron: Ojisan wa ikucu?
C17: Juunana sai da.
Nem gondoltam ,hogy ez a rész ennyire tetszeni fog.
Nagyon jól meg volt csinálva, sokat is tudtam nevetni rajta, aztán a végére be is komolyodott.
Friezának ilyennek kellett volna lennie már a RoF arcban is. Ott nekem nagyon semmilyen volt, de a mai részben az a Frieza volt, akit a Namek sagaban megismertünk és hihetetlenül jó volt
Komolyan mondom, minden jelenet amiben benne volt tökéletes volt.
Remélem a következő rész is hasonló színvonalú lesz.
A Piccolo - C17 interakciónak örültem, főleg hogy az ő harcuk az egyik kedvencem az egész Dragon Ballból.
Jó kis rész volt!
Trunksék azért még igen könnyen megvezethetőek.
C17 és C18 beszélgetése is igen jó volt Krilin meg köztük!
Amúgy a végén Dermesztő átváltozása nem volt kicsit túl látványosra csinálva? Vagy csak figyelemfelkelő?
De amúgy a következő részről annyit, hogy mit is várunk Dermesztőtől!? Ő már csak ilyen és ki ezért szereti és ki nem.
A kis egérke meg igencsak sunyi egy patkány! Kijátszik mindenkit mindenki ellen hogy ő győzzön. Az angyalok meg Kayoshinek meg még támogatják is az isteneket.
Most mondom, hogy Freeza nagyon nagyon veszélyt fog még jelenteni Gokuékra... Lesz vele még egy ARC, ebben biztos vagyok. Ki fogja ismerni Goku, Vegita, Gohan és minden Saijan technikáját, gyengéjét, erősségét és úgy fogja őket hátbatámadni, de nagyon dúrván.
Goku, mikor mondta, hogy ha újra rossz fiú lesz Freeza akkor ismét elkapják... Goku és Vegita lesz első, akit Freeza kinyír, és megbosszúl. Instantba ki fogja nyírni őket biztos vagyok benne.
Micsoda epic rész volt a találkozásokkal, bandázással, Dermesztővel! *.* Hát mi lesz még itt, mikor majd együtt harcolnak?!
Régebben, a namekos részekben olyan legyőzhetetlen volt Dermi! Kifogyhatatlan energia, brutális támadások, elképesztő fölény. Azon izgultunk, hogy sikerüljön már maradandó sérülést okozni neki végre, mert "legyőzhetetlennek" tűnt. Most meg ez a "legyőzhetetlen" alak harcol a mieink oldalán. Szerintem az egyik legnagyobb húzása ez Toriyamának az egész Superben!!*.*
xindrix írta:
Nem gondoltam ,hogy ez a rész ennyire tetszeni fog.
Nagyon jól meg volt csinálva, sokat is tudtam nevetni rajta, aztán a végére be is komolyodott.
Friezának ilyennek kellett volna lennie már a RoF arcban is. Ott nekem nagyon semmilyen volt, de a mai részben az a Frieza volt, akit a Namek sagaban megismertünk és hihetetlenül jó volt
Komolyan mondom, minden jelenet amiben benne volt tökéletes volt.
Remélem a következő rész is hasonló színvonalú lesz.
A Piccolo - C17 interakciónak örültem, főleg hogy az ő harcuk az egyik kedvencem az egész Dragon Ballból.
Ugrás a fórumra: |