Hát a Genki Dama ott esélytelen, csak ezzel könnyű volt szemléltetni
Kis kép magáról a pályáról:

Kíváncsi vagyok ,hogy annak a fénylő gömbnek lesz e valami más szerepe a világításon kívül.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
KingBradley írta:
A kiesettek kerülnek oda, vagy az esetleges nézők.
Egyébként csak nekem tűnt úgy a legutóbbi részben Goku és Frieza párbeszéde közben, hogy Frieza már képes túlszárnyalni a Golden formát? Mikor abba változott, ezt mondta Gokunak:
- Reméltem, hogy még egyszer megküzdhetünk. Menthetetlenül kíváncsi vagy az átváltozásaimra. Nem így van?
Ha nincs új formája, akkor Goku mire lenne kíváncsi? Eddig minden formáját látta és el is picsázta simán.
cobydick írta:
Egyébként csak nekem tűnt úgy a legutóbbi részben Goku és Frieza párbeszéde közben, hogy Frieza már képes túlszárnyalni a Golden formát? Mikor abba változott, ezt mondta Gokunak:
- Reméltem, hogy még egyszer megküzdhetünk. Menthetetlenül kíváncsi vagy az átváltozásaimra. Nem így van?
Ha nincs új formája, akkor Goku mire lenne kíváncsi? Eddig minden formáját látta és el is picsázta simán.
cobydick
Gondolom csupán kimatekozta, ha 4 hónapnyi edzés után ezt a szintet érte el, mi lenen ha 1 vagy akár 3 évig edzene?
Esetleg elméleti szinten megtanulta kezelni a Golden formát? "Szenvedése" alatt volt ideje elgndolkodni a mikénteken é sa hogyantokon.
Biztos iszonyat sok potenciál van a karakterben és látni fogjuk ezek kiaknázását.
Nem hiába diktáltatták azokat a szavakat a készítők.
https://www.youtu...kTwqdU0.Az ért az ilyen részek nagyon hiányoznak a Superből szerintem.Nem tudom Dermesztő hogyan tudott abban a gumóban erősebbé válni de nagyon kíváncsi vagyok hogy mit tud.Remélem mutat valami nagyon ütőset. Gondolom a következő rész csak némi erő demonstráció lesz a részéről a teljes erejét csak a tornán láthatjuk.Azért látszik hogy mekkora a tét a két ősellenség egy oldalon.Azt hiszem ez minden elmond.És akárki akármit mond én személy szerint szívesebben látom Dermit mint Buu-t.
https://www.youtu...kTwqdU0.Az ért az ilyen részek nagyon hiányoznak a Superből szerintem.
Dermesztő egyszerűen nem tudott túllépni a Golden formán. Nekem még az is sok volt. Hogy edzett volna, hogy felül tudja azt múlni? A pokolban nem tudott semmit csinálni sem csak "szenvedni". Még az is sok ha megtanulta rendesen használni a Golden formát még elméleti síkon is.
Ugrás a fórumra: |