Egy szó: ''glamour''. Ez nem a színészi játékot díjazza.
Filmek & sorozatok
Valaki magyarázza már meg. Akivel megszoktam ezt beszélni, most nincs a közelemben, de most fogalmaztam meg magamban a kérdést.
A Game of Thrones-ban (még csak a 4. évad elején, konkrétan Joffrey halála utána tartok) Cercei hogy tudja így siratni azta fiút - még akkoris ha a fia - aki Őt nem igazán tisztelte és paraszt volt vele, amint király lett és le is szarta tanácsait (sorozat alapján) stb. mégis betegesen ragaszkodik a hülye, buta és gonosz fiához. Arra kéri Jamiet hogy ölje meg a testvérüket, mert hogy Ő ölte meg szerinte és hogy ez tuti. Tudom hogy aberált és beteg a nő meg minden, de akkor is, hogy tudja így siratni ezt a gyereket???
Cerseinek nincsen más, csak a gyerekei, végtelenül elfogult velük, Joffrey meg az elsőszülöttje volt.
Ééés ehhez még hozzá jön, hogy fiatal korában kapott egy próféciát, és ez valószínűleg elég komolyan lepergett a szeme előtt az esküvőn, ezért is vádolja egyértelműen Tyriont.
De ezt nem lőném még le, az ötödik évad ezzel indít.
Anyai ösztön, szerintem ez elég egyértelmű.
Azt a bizonyos próféciát valamiért pont kihagyták a sorozatból.
Amikor tudatosul benned, hogy a Hegy fél évvel fiatalabb nálad.
[img]http://memesvault.com/wp-content/uploads/Happy-Sad-Frog-08.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Így van, benne volt, csak nem az egész (amit nem is értek, miért hagytak ki...habár de.
Őm, innentől SPOILERES, asszem.
Szóval Cersei azt is megkapja a próféciában, hogy a kistestvére fogja megölni, őt magát. Ezért is utálja Tyriont tiszta szívből. És ezért üldözi még a világ végéig is.
Na de, a könyvből egyre valószínűbb, hogy nem Tyrion lesz a kistestvér, hanem Jamie, aki rettenetesen eltávolodott Cerseitől. Igazából megutálta, és már nem is érdekli, hogy mi lesz vele, rájött arra, hogy milyen ember igazából.
Na de, a sorozatból ez teljesen, teljesen hiányzik. Sőt, a holnapi fejezet trailerét elnézve úgy tűnik, hogy Jamie nem lesz több, mint eddig, azaz Cersei pincsikutyája. És akkor nyilvánvalóan nem ő fogja megölni a sorozatban Cerseit.
És ezért ki is hagyták a próféciának azon részét.
Legalábbis szerintem.)
Én az anyai szereteten kívül gondoltam valamit, nem vagyok hülye. -.- Köszi Jon. Tényleg most, hogy írod kár, hogy Jamie karakterében a sorozatban nincs változás, mármint ahogy írtad míg a könyvben felismeri milyen is Cercei addig a sorozatban ugyan úgy bálványozza. T_T
Pedig én megszerettem Jamiet.
Aes így nézhet ki hétfő reggelente
https://www.faceb...mp;theater
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Viszont nem értem, hogy miért volt szinte ugyanaz a zene, mikor Brienne esküt fogad Cat-nek és amikor a Véreb rátalál a lemészárolt társaira. Aztán lehet, ezt a hype-ot is megölik, mint a Cleganebowl lehetőségét : ((()
Nah én is túlestem a heti adagon:
Ugrás a fórumra: |