Szerintem biztos megszólalnak. Ezt a lehetőséget nem fogják elhalasztani, ha a harcba is tettek anime eredeti szöveget szerintem oda is tenni fognak
[Naruto-Kun Projekt] Kimetsu no Yaiba anime
Bastian mondta, hogy nem fognak 4 és fél fejezetet feldolgozni egy részben, ehhez fűzném hozzá: (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Nagyon remélem hogy, de mégis csak megcsinálják. Daki és Gyuutaru háttér story-ján azért nem kérődznék hosszan. Tudom, hogy az két fejezetet elvisz, de valahogy most nagyon nem hiányzik a "szánakozzunk a gonoszokon" faktor. Tudom, az ő életük megismerésével árnyalni akarják a karaktereiket, miért lettek ilyenek, stb.
És még egy dolog, lehet ezt lépik meg és az "összejövetelt" kihagyják és helyette az "emléket" mutatják. Már ez évad elején is volt valamilyen időrendi csere asszem... Na, majd kiderül!) Dömét így is, úgy is látni fogjuk! (Különben pont a szomszéd macskáját hívják nálam Dömének, de az ezzel a "Dömével" ellentétben akit hamarosan megismerünk, sajnos egy igen csúnya jószág fekete-foltokban vörös tarka.)
Nem fogják szerintem ezt csak egy legyintéssel elintézni, aztán meglátjuk. Rui kapott olyan 9 percet saját magára egy 15 oldalas anyagból, és ehhez hozzátenném még a korábban meganimált menekülési kísérletet is a családjából, ami 1,5 oldalból csinált jó 5 percet. Lesz min izgulni a héten.
Szia.Azért nagyon vigyázz a szádra ha a Dragon Ballról beszélsz,igaz nem tudom hány éves lehetsz.Eleve majdnem minden mangaka a Dragon ball-ról mintáz,illetve lopott sok mindent.Körbepisálnálak én téged...Milyen rajzfilm?Anime...Nagyon jó volt ez a rész is,köszönöm a fordítást.Viszont elegem van hogy sokan nem ismeritek el a régi iskolát.
ez az újévad mindent, de tényleg minden felülmúl ami a rajzfilmes harcok megjelenítését illeti...körbepisálja az összes Dragon Ballt, Narutot, de még a Boku no Hero Academiát is, ami a harcok felépítését illeti, meganimálását tekintve...tényleg már csak a következő évadot várom így, hogy végigolvastam a mangát különösen nagy pacsi nekik, hogy nem csinálják azt, amit más alkotók, hogy bizonyos jelenetek már-már óvodás rajzolásra vannak butítva a budget meg az időhiány miatt (lásd Shippuuden rengeteg résznél pl.), itt elképesztően gyorsan vannak a 2-3D-s animációk variálva az harcok összevágásánál is, és egy pillanatig sincs hiányérzete az embernek, egyszerűen zseniális![/quote]
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hát ez tényleg fenomenális volt!
Tényleg leírhatatlanul izgalmas és jó történet és harc volt. Remekül kiválóan meg is lett animálva!
ÉS félig meddig mi javította még? Hát mondjuk hogy Nezukónak ennyi szövege az eddigi összes rész alatt nem volt! Szinkronszínészének is volt már végre valami szövege.
Főhőseink meg a fél hulla állapotból lesüllyedtek a félhulla és a hulla közzé! Csoda hogy még élnek. Hát ez kell itt tényleg a népnek! Tényleg igazi fantazi! De tényleg ez kell hogy még izgalmasabb legyen.
És megint tanúi lehettünk a "gonoszok" úgymond fellengzős beszédének. Ami megint csak a vesztüket okozta. Minek kell szövegelni simán ölni kéne. És még a vérén eljátszották azt a kiszámítható jelenetet hogy a két fej egymás mellé kerül!
DE őszintén ez mind tetszett nekem! Így volt jó és még izgalmasabb.
De a végére az a robbanás már tényleg nem tudom minek is kellet? Így is elég hullagyanúsak hőseink. Pláne lefejezés után még fel tudta robbantani magát.
Már alig várom az utolsó részt, mit is hoznak ki a végére. Pláne dupla részben.
Nem lesz dupla rész. 45 perces sávra lett meghosszabbítva a szokásos, 30 perces sugárzási sáv az utolsó rész esetében. Amennyiben mégis, akkor elnézést kérek. De az immár hivatalos információ így fogalmaz. Hosszabb epizód lehetséges, de ugyanúgy lennének reklámok is, így a tiszta játékidő olyan 30 perc körüli lenne ez esetben. De akár egy 15 perces beszélgetős blokkot is szentelhetnek a franchise-nak az animén kívül ebben a meghosszabbított sávban. Majd kiderül.
Hát bár gondoltam, hogy mind a két rész jó lesz, de hogy konkrétan két 10/10-es epizódot fogok ma megnézni (és nem szoktam ezt könnyen dobálgatni ), azt valszeg azért nem gondoltam volna. Én minden poén nélkül tátott szájjal néztem egy idő után, ami ebben a részben történt animációs szempontból. Nem akarom elragadtatni magam, de nem is tudom, láttam-e már ilyet, pedig az utóbbi egy-két évben sok remek animációt néztem meg, visszamenőleg is. Azok a színek, a folyékonysága az egésznek, és most a drámai csúcspontok is a helyükre kerültek... Le a kalappal.
Le a kalappal.
Zenitsu menő volt, Inosuke magyarázata bár kicsit vicces, de elfogadom (Tanjiro végtelen álló- és tűrőképessége akkor már nekem inkább zavarna ), Uzui menő volt, Tanjiro szintén, és tényleg még a testvérpáros párhuzam is előtérbe került.
És a rész eleji csendesebb, baljósabb bevezető ill. Rész végi csattanó is ütött.
Nem lepne meg, ha Uzui feláldozná magát Tanjiróért.
Akárhogy is, ez tényleg fantasztikus volt.
Köszi az új részt! A látványvilága fantasztikus volt, bár az tipikus, hogy a félhalott szereplők mindig szereznek még valahonnan erőt
Nagyon remélem, hogy Uzui nem megy a levesbe, mert megkedveltem a színes egyéniségét. Valahogy úgy tűnik, hogy ezeket a részeket most durvábbra csinálták, mint a korábbiakat, bár lehet, hogy csak nekem tűnik úgy (Tanjirou állának átszúrására, meg ilyesmikre gondolok).
Az most így nem rémlik, Hinatsuru mikor került olyan állapotba, mint ahogy mutatták, akkor még nem nézett ki ilyen ramatyul, amikor Tanjirou megmentette.
Én valahogy sejtettem, hogy Inosuke felbukkan, miután Uzui Tanjirou segítségére sietett, és rögtön utána Zenitsut mutatták, hogy egyedül nem boldogul, dramaturgiailag várható volt ez a lépés, meg hát Inosuke egy olyan karakter, akiben még elég sok potenciál van.
Az, hogy a rész végén mi volt az a robbanás, majd kiderül, vagy a démonunk így pusztult el, vagy valami lehetséges új szereplő felbukkanásáról van szó (bár a vörös fény Gyuutaroura utal).
Köszönöm az új rész gyors fordítását a csapatnak
Azt tudom én is elmondani, hogy zseniális volt ez a rész főleg a vége a hangulat teremtésben. Ezt mondjuk már használta az Ufotable a Fate/Stay sorozatban is , hogy így zárt le egy részt.
Szerintem sok embernek kimaradt a Fate/Stay sorozat pedig ott is hasonló a minőség Tessék bepótolni.
Nem voltak rosszak a bővítések, de amugy én lehet inkább manga párti vagyok. Tehát legjobban azt szeretem ha a manga jeleneteit mind viszont látjuk.
A sérüléseken lehetne vitatkozni. Tengen kar levágásának túlélése majd szívleállítása és újra élesztése is érdekes dolog, de fogadjuk el. Ahogy Bastian mondta Innosukés dolgot is ellehet fogadni meg bele is lehetne kötni.
Tanjiorunak mitől van ilyen ereje meg állóképessége az meglesz magyarázva. A végén pedig egyértelmű, hogy hiába vágták le Gyuutarou fejét indított egy utolsó támadást még. És vérből most tényleg nem volt hiány talán Innosuke esetében túlzásba is estek.
De amilyen folyékony volt az animáció és mennyire jó volt a hangulat arra tényleg nincsenek szavak. 10/10
TE úristen. Részről részre egy nagyobbra tátott szájjal.
Emlékszem anno az első pár részt még úgy néztem meg, hogy meh mi ez milyen fura stílus és animáció...
MOST MEG!!! Azta péklapátás hétszentségit. HÁT mi ez a művészeti extázis ami részről részre jön. Zseniális a látványvilág az animációk kockáról kockára.
Ugrás a fórumra: |