Hát na igen valamire korábban nagy hangsúlyt tettek most meg mint ha el lenne felejtve. Elég sok minden felett vonultatva de a java a levegőben lóg és nem halad.
Fairy Tail manga
Szerintem a 100 éves küldetésre sosem volt nagy hangsúly fektetve, és én sosem gondoltam, hogy ennek lesz még szerepe valamikor a jövőben. Az egész arra szolgált, hogy megismerjük Gildartzot, és hogy bevezesse Acnologiát. Úgy meg főleg, hogy megtudtuk, hogy a 100 éves küldetés igazából Acnologia miatt 100 éves küldetés, nem más ok miatt.
Pontosan. Annyit tudunk, hogy valószínűleg olyan dolgohoz van köze amit Acnologia őriz. Legyen az tárgy vagy természeti jelenség. ^^
Na de a teljes történet itt, ha valakit esetleg érdekel: https://www.youtu...kgKdH-lPmI
Elkezdtem újra olvasni a mangát és erre bukkantam http://naruto-kun...ail/368/11 szerintetek Silver honnan ismerte Natsut ?
Háát azon én is gondolkodtam meg fórumokon is nézegettem mit gondolnak erről és abba maradtam hogy lehet Silver tisztába volt vele hogy ő END, de hogy honnan azt nem tudom... Talán a jövőbe fény derül rá.De ez megint azt támasztaná alá hogy Natsu végül Gray ellen fordul.
Én nem gendolkodtam ezen mert utólag Silver mondta Gray-nek, hogy a GmG alatt figyelt fel rá. Gondolom akkor a résztvevőkkel is tisztában volt. És azért mondta a "Miért pont Natsu?" részét mert tisztában volt vele, hogy sárkányölő és fel tudja szag alapján ismerni.
Én legalábbis így gondolom. ^^
Ja ez tényleg lehetséges csak akkor nem ilyen fejet rajzoltam volna Silvernek amikor mondja hogy "Ennyi ember közül miért pont Natsu?" Amúgy lehet hogy túl egyszerűnek tűnik, de egyre többen gondolják azt, hogy 490.-be meghal Natsu. August ugye a nyárnak a vége és mint tudjuk Natsu neve a nyarat jelenti.Mashima postolt Twitteren valami olyasmit hogy a mostani fejezetnek nagyobb visszhangja volt a megszokottnál így nem is meri elmondani mi lesz a jövőben Vagy valami ilyesmi. Ezért úgy gondolom hogy a visszaszámlálás végén Natsu halálát kapjuk és az vagy egy END-et eredményez vagy egy visszautazást az időben Örülnék neki ha valami ilyesmi lenne. Natsu halála pont jó egy ilyen figyelemfelkeltő visszaszámlálós fejezeteknek a végére.
Natsu szerintem is meghal de valahogy azaz érzésem hogy Lucy vagy valaki más jelentősebb karakter vissza megy az időben azelőttre hogy Zeref halhatatlan lesz és elintézi hogy ne haljon meg a családja. Ha jól emlékszem Zeref azért lett halhatatlan mert kísérletezett és feltámasztotta Natsut. Lehet hogy az amire képes a Fairy Tail titkos fegyvere az megtudja változtatni a a múltat de ez is tiltott mágia. Így meg logikus lenne hogy meg akarják szerezni.
Semmilyen időutazás nem lesz mert akkor megváltozna a story és akkor az egész felesleges volna kezdve az elejétől semmi nem történe meg gondolj bele ha egy dolgot megváltoztatsz az akár az egész történelmet megváltoztatná
Amúgy Gajeelet én Irene varázslatával tudnám elképzelni, hogy kiszabadul vagy valami mivel képes megváltoztatni az éghajlatot és nem csodálkoznék ha megtudná nyitni az élet és halál kapuját (tudom hülyeség de az időnél még jobb)
És nagyon remélem, hogy Gildatz fog megküzdeni Agustal ha másnak lenne esélye akkor hiába mondták, hogy ilyen erős olyan erős
Acnologiat meg tuti nem egyedül fogja legyőzni Natsut Zeref meg tuti lesz küzdelme Mavisel majd Natsu legyőzi
Épp ezaz hogy megakarják változtatni... Nem azt mondtam h 400 évvel ezelőttre hanem csak pár nappal hogy itt Natsu ne haljon meg. Nem értem a gondolatmeneted Így nem változhatna 'sok' minden ha csak 1-2 napot mennek vissza.
Ui.: Már látom gondolom csak az utolsó kommentet olvastad el. Oda tényleg nem sok értelme van visszautazni mert azért utaztak ide a sárkányölők mert itt nagyobb esély van Acno legyőzésére.
Nem feltétlen lenne értelmetlen egy időutazás 400 évvel korábbra, és Hiro egyszer már megoldotta nagyon jól a Rave Masterben. (Ugye ott az utolsó előtti ív volt az időutazás. És ha lassan az FT is véget ér, még ebben is hasonlítanának.)
Itt sem tartom kizártnak, persze nem muszáj megváltoztatni dolgokat, de mondjuk megismerni/kideríteni valamit.
Ugyan már srácok Natsu halála még korai lenne , mivel még a kapuról semmi hír . Az igaz hogy Natsu és August összeállítás azt sugallja hogy bizony a nyárnak vége , de szerintem valamilyen kis morzsányi információt azért kéne tudni a kapuról is
Lucy csak annyit tud hogy az anya nyitotta ki a kaput . Én azon gondolkodtam hogy talán August tudhat a kapuról és talán elárul néhány dolgot Natsunak jó volna .
Én sem tartottam kizártnak az időutazás gondolatát, viszont most rá kellett jönnöm, hogy igazad van. Kicsit gondolkodtam. Egyetlen egy kapu létezett. 400 évvel ezelőtt nyitotta ki egy Anna nevű csillagmágus, majd a sárkányölők átjöttek a mostani időbe ahol Layla nyitotta ki nekik ugyanazt a kaput. Később ez került a királyi család birtokába és próbálták vele legyőzni a sárkányokat. Mint tudjuk inkább ez volt a baj előidézője. Natsu a kaput elpusztította, így a múltból érkezett sárkányok visszatértek saját idősíkjukra.
Viszont akkor már csak egyetlen kérdés maradt számomra tisztázatlan. A sárkányölők hogyan maradtak itt? Köze volt a bennük lévő sárkányokhoz? Vagy tényleg létezik másik kapu és azon jöttek át.
Ugrás a fórumra: |