Nagyon nagy kösziiii érte
Boku no Hero Academia manga
Köszönöm a mostani fejezeten, és amúgy egész eddig a mangán dolgozók munkáját
A fejezetről való véleményem:
Számomra ez a fejezet a Boku no Hero-t még jobban a középszerű tömeg mangák felé tolta el az előzőve együtt. Ezekkel megkaptuk végülis hogy Deku is egy fajta kiválasztott. Az pedig hogy így ecsetelte hogy mindenkit meg akar menteni túl idealistává teszi. Olyan érzésem van mintha nem is lenne tisztában azzal milyen pusztítást hajtottak végre Tomura, és a társai. Jó nyilván nem tud még sok mindent, de amit látott, és tapasztalt azok után ez a hozzáállás szerintem túl naív, és éretlen túlzottan is idealista.
Blade00 írta:
Köszönöm a mostani fejezeten, és amúgy egész eddig a mangán dolgozók munkáját
A fejezetről való véleményem:
Számomra ez a fejezet a Boku no Hero-t még jobban a középszerű tömeg mangák felé tolta el az előzőve együtt. Ezekkel megkaptuk végülis hogy Deku is egy fajta kiválasztott. Az pedig hogy így ecsetelte hogy mindenkit meg akar menteni túl idealistává teszi. Olyan érzésem van mintha nem is lenne tisztában azzal milyen pusztítást hajtottak végre Tomura, és a társai. Jó nyilván nem tud még sok mindent, de amit látott, és tapasztalt azok után ez a hozzáállás szerintem túl naív, és éretlen túlzottan is idealista.
airking írta:
Öhm, minden shounen fight főszereplő, valamilyen szempontból kiválasztott, ami valamilyen szinten érthető is: egy átlagember, átlagos harcai nem túl sok embert érdekelne. Viszont, azt kifejezetten értékelendő, hogy a kiválasztottsága nem a különleges vérvonal miatt van, és, hogy az oka, valami olyasmi, amiről mind a főhős, mind az olvasó azt hitte, hogy egy nagyon nagy hátrány. Szóval, nem igazán értem, hogy miért nevezed tömeg mangának.
A másik részéről meg...nos, már ezt a spoiler topicban is pedzegettem, de várjuk ki azt, hogy mit jelent számára az a megmentés, és, hogy mi fog történni ténylegesen akkor, amikor oda kerül. Egy 16 éves srácról van szó, nem egy középkorú kiégett fószerről, itt még lehet naiv és idealista. Simán lehet, hogy megmenti attól, hogy AFO porhüvelye legyen, majd sittre rakják, vagy - ha kicsit bátrabb a mangaka - végül mégiscsak kénytelen lesz megölni.
Amúgy én is köszönöm mindenkinek, aki dolgozott ezen a fejezeten!
Blade00 írta:
Amúgy azt sem értem miért lenne Midorya az utolsó OFA használó, és miért ne tudná átadni amikor elvileg még bőven kéne hogy legyenek képesség nélküliek.
https://naruto-ku...emia/001/5
Ugrás a fórumra: |