Köszönöm az új részt.
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Sziasztok! Köszönöm szépen a gyors munkátokat! Lenne viszont egy problémám, mégpedig hogy a torrentes oldalon nem ad fel semmilyen találatot, ha rámegyek a linkre. (legalábbis az Erai csapattól) Persze letölthetném mások torrentjeit, de nem igazán tudom, mennyire biztonságosak/ mennyire illene hozzájuk a felirat. :/
Zerind írta:
Sziasztok! Köszönöm szépen a gyors munkátokat! Lenne viszont egy problémám, mégpedig hogy a torrentes oldalon nem ad fel semmilyen találatot, ha rámegyek a linkre. (legalábbis az Erai csapattól) Persze letölthetném mások torrentjeit, de nem igazán tudom, mennyire biztonságosak/ mennyire illene hozzájuk a felirat. :/
TimeLord írta:
Mára várható a kovetkzo rész?
Zerind írta:
Persze letölthetném mások torrentjeit, de nem igazán tudom, mennyire biztonságosak/ mennyire illene hozzájuk a felirat. :/
Hasler írta:
Sziasztok Köszönöm szépen a fordítást.
Szeretnék pár infót megtudni ha esetleg kisegítenétek mert jelenleg csak kapkodom a fejem.
Jól gondolom hogy a későbbi részekben benne lesz hogy jutottunk el eddig és mi történt a négy év alatt ?
A mangában is volt egy ekkora ugrás ? Zeke és a többiek miért állnak Marley oldalán mikor azok elnyomják őket és golyófogónak használják az eldiánokat ?
HA Spoileres lenne a válasz akkor privátban szivesen fogadom őket.
Köszönöm előre is a válaszokat.
cigany írta:
Hol lehet letölteni a feliratot a 3. részhez?
Köszi szépen a fordításokat!
Tetszik eddig az utolsó évad, a tempó is jó szerintem.
VISZONT!
Nem tudok kibékülni a CGI Fenevad Titánnal, szerintem egyszerűen csúnya. Nagyjából sejtem hogy miért így animálták (anyagi okok miatt gondolom) de nagyon látszik rajta és tökre kilóg szerintem. Az külön vicces volt, hogy most a 3. részben a támadásnál az eredeti WIT által rajzolt Páncél Titánt mutatták amiből átváltott az új CGI változatra. Sajnos nekem itt is a régi tetszik jobban.
Szerintem nem való CGI animébe de értem hogy miért használják, plusz amennyire tudom a MAPPA sürgetve is volt ezzel az évaddal.
Egyik CGI titán se vészes, láttunk már 100x rosszabbat de még így is nagyon kilógnak szerintem, tekintve hogy az előző évadokban Rodd Reis és az Óriáson kívül mindegyik "normális" animált Titán volt.
Ugrás a fórumra: |