Kashin-Koji-nak regisztrálva van Konohában a Chakrája. Valamit a készítők rejtegetnek előlünk. A hangjára kíváncsi lennék.
Boruto manga
Dzsirajja fia a csáki, Koji, a vén kujon erro sennin tuti belógatta Naruto nem mutatta meg egyszer se a teljes erejét a kara ellen. Momoshiki ellen igen, de ugye o kettő lett, kannibál, kellett is a giga duo Sasukeval. A Borító szeme valami ősi, földön kívüli dódzsucu Kaguya nagy faterjába volt utoljára, vagy nem
Milyen komoly lenne ha Boruto használná a szemét és követné az apját és Sasukét ott ahol küzdenek Jigennel Mert ugye Boruto szeme Tenseigan (Jougan másnéven) tud teleportálni, csak az a kérdés hogy Naruto chakrája befolyásolja-e az hogy el tudjon menni hozzájuk. Vagy a szeme képességével látná a dimenziókat és tud választani közülük hogy melyikben vannak. De jó lenne ha megvalósulna
A készítőkkel legalább 10x megnézetném a Naruto Shippuuden című animét és még utána is lennének fenntartásaim, hogy egyáltalán tisztában vannak-e a karakterek képességeivel. A legújabb fejezet valami förtelem. Naruto és Sasuke megmozdulásai teljesen logikátlanok.
- Sasuke-nak 2x is volt alkalma, hogy harcképtelenné tegye, vagy megölje Jigen-t. Ehelyett mind a 2x szimplán csak elrúgja? De most komolyan, ha meg akarta volna ölni, akkor egy jól irányzott Chidori a szívre, vagy akár még a karddal is leszúrhatta volna. A Genjutsu nem tudom, hogy működne-e rajta, de egy próbát ez is megért volna bármikor a harc során.
- Naruto érzékelő képességei páratlanok minden téren. A gonosz szándékot is megérzi. Erre megkérdezi Sasuke-t, hogy ugyan hová tűnt? Komolyan mondom hangosan felnevettem ennél a résznél. Oké, hogy összezsugorodik, de attól még ott van.
- Még egy dolog az érzékeléshez: Jigen valójában szívességet tett Naruto-nak azzal, hogy megszúrta őt a rudakkal, mert utána Senjutsu-val simán visszaköveti Jigen tartózkodási helyét.
- Naruto miért nem használ Kawazu Kumite-t közelharcban? Úgy a támadásai biztos betalálnának.
- Már a Delta elleni harcnál sem értettem, hogy Naruto miért nem vegyít Senjutsu chakrát a technikáihoz? Én a helyében a két kőszobrot kitettem volna az irodába, vagy a bejárati ajtó elé.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha Jigen csak ennyit tud, akkor valójában fikarcnyi esélye sincs Naruto ellen. A lehető legrosszabb ellenfelet választotta ki.
Kerlon egyetértek veled, de sajnos van egy pont ahol mind a ketten tévedünk.
Ez nem Naruto Shipuuden, ez Boruto. Ez más. Itt Naruto árnyéka önmagának, ez az igazság. Konkrétan ütést sem szabadna bekapnia a gyorsasága és az érzékelő képessége miatt.
Senjutsut nem szívesen használja sajnos ahogy észrevettem azóta amióta a Kyuubival ilyen jóban van.
Na hát egész szépen lerendezték Narutót és Sasukét egyszerre! Valahogy szerintem túl könnyen. Sasuke éppen csak meglépet Narutót meg elkapták! De ez hogy Narutón kívül volt Kuramma nekem valahogy nem világos. Akkor nem meghal Narutó ha kiszedik belőle? Vagy nem szedték ki belőle?
De ahogy néztem valahogy elkezdtem gondolkodni hogy most ez a Narutó vagy a Borutó? Csak mert valahogy Borutóról szólna mégis csak Narutóék voltak benne. És ők mutattak igazi erőt (ami most semmit nem ért) És most tényleg ez ellen akarják majd Borutóékat kiállítani? Hogyan? Mégis hogy tudnak majd kiállni.
Mert hogy látványhoz erő kell és az hozza a nézettséget. Ezért is harcoltak Narutóék, na de most Narutóék nélkül mi lesz itt az erő és látvány?
Azért is voltak manapság még jobbal mert inkább szóltak Narutóról a jelenlegi "főszereplők" mellet mint róluk.
Kint a 38-as fejezet
Most mondjam azt, hogy én megmondtam?
https://www.manga...rations-38
Megmondtam, hogy csúfos vereség lesz a vége nem pedig győzelem és be is jött.
Narutot lepecsételték, szóval mondjuk úgy egy ideig nem lesz forgalomban. Ami azt jelenti, hogy nem halt meg csak a Chakráját is elzárták igy. Azért esik le a fejezet végén a kéz.
Amugy elég komoly is lehet a dolog ha ezután mondjuk éveket ugrunk vagy ilyesmi. Akkor nem lenne logikátlan, hogy Naruto miért nem volt Konohában a manga cliffhangeres kezdésén. Persze ez nagyon előrehaladott gondolat lenne.
Sasuke már most megmondom, hogy egyedül nem tudja kiszedni onnan Narutot sehogy sem. Boruto vagy Kawaki karma ereje képes rá csupán. De ha most betámadják Konohát akkor annyi lenne mindenkinek az fix.
Viszont megint elég rossz fejezet volt. Ha jól értettem bár nem 100%-os az angolom akkor ez majdnem egy Orochimaru copy story. Mivel ő is testeket használ gondolom van egy pár halhatatlan stb.
Meg nem azért emberek, de ez már megint mi volt? Nem tudom miért kell minden főgonosz erejét 10-szer megszorozni a korábbihoz képest.
Ez ebben a világban már túlon túl erős. Ha Naruto meg Sasuke kevés volt akkor itt kb mindenki.
A harcban nem sok kreativitás megötlet volt ismételten, de ez már elmondhatjuk párszor...
És a legnagyobb hülyeség. Ha Naruto képes volt jutsut használni, egy klónal megfogta volna az ő kezét meg a Sasukét és mindketten eltudtak volna teleportálni, de úgy kevesebb lenne a dráma jah értem. Szóval ahh sok jó nem lesz ebből.
Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de részemről én itt fejeztem be a Borutot.
Teljesen egyértelmű, hogy azt a szintet, ahol Naruto és Sasuke van, halandó ember soha nem fogja elérni. (Kivéve talán, ha elmegy a Dragon Ball univerzumba edzeni ). Kettejükkel megszakadt az Indra-Ashura lélekörökösödés. Akárkibe is pecsételik bele a Kilencfarkút, nem valószínű, hogy ilyen összhangot fog tudni kialakítani Kurama-val. Az Uchihák a kihalás szélén állnak. Egyhamar nem fogunk új Rinnegan használót látni köztük.
Nem is tudom, hogyan gondolhatták ezt a készítők? Miért kellett ilyen magasra tenni a lécet erőkülönbség terén? Gyakorlatilag egy karcolást sem tudtak ejteni Jigen-en. Aztán a végén kiderül, hogy a test korlátai miatt nem is tudta igazán kihasználni a teljes erejét.
Nem azzal van gondom, hogy legyőzték őket. Mert oké, mindenki tudta, hogy ez jön. Az új nemzedéknek is kell a rivaldafény. De hogy a legjobban várt küzdelmet egy fejezet alatt összecsapni? Nem kellett volna ennyire sietni vele. Ha bejelentik, hogy 1 hónap kihagyás lesz, mert újra nézik a Shippuuden-t, nem háborogtunk volna, mert tudtuk, hogy az egyik legfontosabb résznél tart a manga. Olyan érzésem volt, mintha a Counter Strike 1.6-ban az easy botok ellen játszottam volna. Rendezni kellene egy adomány gyűjtést, aminek a célja, hogy megvegyük a Naruto Shippuuden komplett kiadást a készítőknek.
Ha józan ésszel gondolkodunk, mégis hogy tudná Boruto megközelítni Sasuke szintjét? Mert ugye elég nyílvánvaló, hogy ő fogja edzeni őt.
Azért is nem követem tovább a Borutot, mert számomra elég sablonosak a további történések. Boruto a Karma miatt valami hihetetlen gyorsasággal fejlődik, pár év múlva már Sasuke sem lesz ellenfél számára. Isshiki megszerzi Kawaki testét, majd összecsap Boruto-val, mivel számára már csak ő jelent fenyegetést az egész világon. Boruto valamilyen csoda folytán legyőzi őt anélkül, hogy Kawaki meghalna és megint Happy End. Jön egy időugrás, ahol már Boruto és Sarada egy családot alkotnak. Kis kihagyás után kezdődik az újabb sorozat, ahol már a közös gyerekük a főszereplő... és így tovább nem fogom el spoilerezni nektek
Na igen itt tényleg az a baj ahogy én is írtam korábban, hogy túl könnyen és gyorsan lerendezték Narutót és Sasukét egyszerre! Most nincs a világon olyan aki csak felvehetné a versenyt akár Narutóval vagy Sasukéval. És azok hogy győzzék le az őket lealázó személyt! Mert ez már tényleg lealázás volt nem csata! Egyszerűen hihetetlen a régi szálat nézve pláne logikailag. És nem azért de eddig ami tényleg vitte a mangát nézettséget az nem Borutó hanem Narutóék utóélete és ereje volt. Eddig csak ők tudtak normálisat harcolni.
Na de még is mit kezdjenek Borutóék most? Hogy vegyék fel a versenyt? Most akkor szabad a garázdálkodás Jigennek.
Ha még egy fej fej mellettit hoznak ki ahol éppen el tud menekülni Narutó és Sasuke még hagyján mert ők később is kicsit vissza tudták volna fogni. Na de most?
Borutónak még akármilyen karma meg szeme legyen évek kellenek hogy rendesen tudja használni és legyen elég ereje. Addig meg mi lesz?
Ugrás a fórumra: |