Köszönöm!
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
Tetszett a fejezet. Chion továbbra is irritáló, de most már legalább nyilvánvaló, hogy céllal (bár ez eddig is gyanítható volt). Attól még irritáló továbbra is. Viccesek voltak a reakciók a "bocsánatkérésére" Milyen jól jön ilyenkor Anne képessége.
Tetszett Tristan és Percival hivatalos találkozása, és király lett a bejelentés is, hogy Lancelottal együtt ők a három ismert tag, még ha nem is volt sokkoló információ Örülök ennek is, hogy ide tervezte akkor a karaktert a mangaka, nem pedig egy kívülálló szövetségesnek. Kíváncsi vagyok a negyedikre is. Elég jó kis társaságnak kezd alakulni.
56. fejezet
Tristan és Isolde szerelme mitől is bontakozhatna ki jobban, mint attól, hogy Isolde az egyetlen, aki nevet a viccein. :"D
Anne megerősítése hagyján, de azt is megtudtam, hogy Chion és Jade is alkohol, szeszes ital referencia, mint Arthur lovagjainak jelentős többsége. Bár Jade nem tűnik árulónak, ha Chion kinyír valakit, akkor ő lesz az.
Tetszett a hivatalos bemutatkozás a két lovag között. És akkor az a kérdés is megválaszolásra került, hogy tudja-e Lancelot, hogy ő is a kiválasztott lovagok egyike vagy sem. Tudja, de nem reklámozza.
A negyedik lovag kilétét többen eltalálták már az első leírás alapján. Nem lövöm le, hogy melyik, de névre pontosan olvastam az elméletek kapcsán.
https://naruto-ku...ishi/006/7
Hat Isolda tovabbra is csalodas szamomra King Diane gyeremeketol kicsit tobbet vartam de a csaj tiszta anyja
Nem mintha Tristran messze eset volna a fajatol a viccenel azert elobujt belolel az a Melodiasos mosoly xd
Ez a Chio fixen arulo erdekes hogy amugy Anne nem szurta ki a kepessegevel .
Perci ereje igy mar mas megvilagitasba kerul es kicsit tisztazodik is a remenyt nem o taplalja es adja masnak hanem mindenki mas taplalja es ad remenyt percinek hogy a jo oldalat mutassa de ha ez valamiert el tunik elojon belole az igazi apokalipszis lovag ereje .
A talalkozas es a felismeres jo volt .
Most mar kivancsi vagyok a 4. lovag kiletere akinek arany szinu magiaja van vajon lattuk-e vagy majd csak fogjuk ?!
Kösz a fejezetet. Kezd érdekes lenni a dolog. Engem is kíváncsivá tett a 4. tag (remélem hölgyemény lesz, hogy ne legyen nagyon pasitúlsúlyos a banda (egy türelmetlen csajszi aki nem tudja kivárni amíg sorra kerül nagyon passzolna a lovagok közé bár lehet Anne 2 lenne belőle ) Viszont egy kérdés: Hallott már bárki arról, hogy mikorra várható az animésítése? Már eléggé elhaladt a történet. egy évadnyi tuti kijönne már belőle.
mort1981 írta:
Kösz a fejezetet. Kezd érdekes lenni a dolog. Engem is kíváncsivá tett a 4. tag (remélem hölgyemény lesz, hogy ne legyen nagyon pasitúlsúlyos a banda (egy türelmetlen csajszi aki nem tudja kivárni amíg sorra kerül nagyon passzolna a lovagok közé bár lehet Anne 2 lenne belőle ) Viszont egy kérdés: Hallott már bárki arról, hogy mikorra várható az animésítése? Már eléggé elhaladt a történet. egy évadnyi tuti kijönne már belőle.
mort1981 írta:
Kicsit gondolkodtam a 4. Lovagon és mivan ha Zel és a vámpír csaj gyereke a 4. lovag bár nem tudom egy démon vámpír hibridnek miért pont arany szinű mágiája lenne , talán a nemes vért szimbolizálja ? minden esetre érdekes lenne illetve meg magyarázná miért Tristran ment érte elvégre unokatestvérek meg így kerülhetne bele egy kis állandó konfliktus nézetek miatt mint anno Ban és Melodias között is volt
Nah baszki ez a fejezet utott rendesen . Anne meg is csak eszre vette orulok legalabb nincs el felejtve a dolog
A Zel gyereke teoriam gyorsan buko ivre kerult ha csak a vampir csajjal is rokoni kapcsolatban van de az meg lehetetlen xddd
A feher ruhas lany valoszinu Arthur jegyese lesz legalabb is ha mondat nezzuk hasonlo lanyt lattot Lancelot Sinkent es mint tudnuk Lancelot jegyese egyben Arthure is .
A 4. lovag kinezetere kivancsi leszek tiszta Gowther flashbackem volt xdd
Szegeny Perci megint szenvedni fog :/ es valoszinu tombolni is el kezd megint mint Death. gondolom onnantol majd a 4. magiaja fogja feken tartani ot .
Ugrás a fórumra: |