Szerintem szivatásból tették bele a munkatársaid a táskádba.
Duma topic 14
Lehet, de az is lehet, hogy ez egy üzenet volt
Ishida írta:
Bíom Shinkait, egész jól ragad meg mindennapi témákat úgy, hogy azok ne legyenek unalmasak. Remélem megkapja az Oscart majd, bár sok esély nincs rá.
"Súlyos hekkertámadás érte a Hillary Clinton levelezését is kiszivárogtató WikiLeaks szerverét. Nem sokkal később a Twitter oldaluk is leállt, emögött az Anonymous csoport állt."
Azt hittem, az Anonymous a szólásszabadságért és hasonló szabadságjogokért küzd, de úgy látszik, tévedtem.
Aes Sedai írta:
Amikor elindult az új fórum, sok hibát jeleztünk a vezetés felé, ezeknek a hamarosan megtörténő javítására februárban ígéretet is kaptunk. (November van...)
De, legalább most már tudjuk, hogy ide is ellátogatsz alkalomadtán és szemmel követed az itt folyó szuperizgi eseményeket.
( Ilyen érzés, amikor megnyitom a Duma Topikot: https://www.youtu...Tk6m3U54po )
Cartnecker írta:
A vezetés=Cart () pedig egyből mindenki tudtára adta, hogyha kijön az új PHP fusion frissítés, akkor ezek a dolgok megoldódnak, de mivel azóta se jött ki, így egyelőre megoldatlan. Sajnos.
Igazából a probléma az, hogy tavaly amikor az új oldal készítése zajlott, akkor a php fusion későbbi fejlesztései szempontjából totálisan biztos alapokon álltunk, majd miután elindult az új oldal és átraktuk a fórumot, rá pár héttel bejelentették, hogy hát szorri, de leáll a php fusion fejlesztése. És az anyátok, hogy van? - Tettem fel eme költői kérdést magamban, majd erősen egy grabovoj számra gondoltam (nem) és aztán mégis újraindult, aztán leállt, aztán állítólag most szerencsétlenkednek valamit... állítólag. Év végéig várok hátha lesz ebből valami, ha nem, akkor kitalálunk valamilyen kifogást, hogy miért nem lesz még megcsinálva egy ideig.
Ja ez a Duma topic, uhh... ide se írtam egy ideje. Jól jegyezzétek meg emlékezetetekben ezt a postot, mert ki tudja, mikor írok ide legközelebb.
Ugrás a fórumra: |