Én csak azt várom, hogy végre felül legyen az új hsz ne alul. A ti rossz ízlésetek miatt van fordítva az új fórum óta. Így ahelyett, hogycsak rámennénk az oldalra és egyből látnánk az új hsz-t, le kell tekerni.
Duma topic 14
OW vagy lol ? OWban nem olyan dühítő talán XD Én most a hajóban farmolom az ARP kongókat mind meglegyenek. A Kirishima kell már csak. Illetve a Myoko és Ashigara kell még. a T8-asok nem lesznek meg mert nincs 8asom. Pedig Takao chan kawai És sorry tudom ez nektek japán XD Durca vagyok befoglalták előttem a kádat pedig zuhanyoznék már nagyon.
Capac írta:
Azt nem vágom gdat, hogy neked miben volt más eddig. Mert nekem a régi fórumon is ugyanígy töltötte be az adott oldalt, csak itt hiányzik a legújabb hszre való ugrás. Majd valami fizetős DLC-ben biztos benne lesz.
A logikátlanság elkerülése nem lustaság.
Annyira idegesít ha valaki nem ért valamihez és magabiztos. Most olvastam egy cikker a körúti robbantóról, hogy elmeorvosok megvizsgálják, hogy büntethető-e. Egy nő meg felháborodva írta, hogy aki bombát tud csinálni az nem elmebeteg, tehát büntethtő. Csak azt tudnám, hogy miért gondolja, hogy az IMEI jobb, mint egy börtön. Szerintem az sokkal lehangolóbb hely és begyógyszerezve lenni, nagyon szar állapotnak tűnik.
Mindenbe van logika. Én például nem szeretem, ha felül vannak az új kommentek. Mert ha visszamenőleg akarok válaszolni, akkor ahhoz lefelé kell görgetnem, majd újra fel. Akkor már nem egyszerűbb, ha felülről lefelé elolvasom a kommenteket, és ha végeztem, megírom alul, ahova amúgy is jutok, ha olvasok? És Új komment írása vagy milyen gomb nyomása nélkül megúszom azt is, hogy más "ablakba" dobjon, ami engem spec. zavar.
Számomra elég kényelmetlenül hangzik a fordítottja, és logikátlan az én kényelmi szempontjaimat figyelembe véve. A füzetbe se visszafelé olvasok, és felül van az új írás, hanem legfelül, és lefelé írom az XY szöveg folytatását. Szóval itt a lényeg. Attól az én elképzelésem se logikátlan, hogy neked mondjuk kényelmetlen.
Gdat, ne hipszterkedj már.
Amikor elindult az új fórum, sok hibát jeleztünk a vezetés felé, ezeknek a hamarosan megtörténő javítására februárban ígéretet is kaptunk. (November van...)
De a legidegesítőbb pont ez a fejenállás volt, ami mindenkit kivitt az észből. Örülök, hogy legalább ezt rendbe tették.
Ugrás a fórumra: |