Lehet, különben is faszom a Ritoba, hogy Jhin skin helyett Lux Ultimate skint szül. Hát rám senki se gondol? Na, de ez már nagyon off.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Duma topic 14
Lehet, különben is faszom a Ritoba, hogy Jhin skin helyett Lux Ultimate skint szül. Hát rám senki se gondol? Na, de ez már nagyon off.
Nekem is fura volt a "de miért" de utánanéztem. Éa a csajozás első aranyszabálya! Soha semmit nem adunk elsőként mert a lányok szeretik az ingyen dolgokat Aki ezt nem tartja be az meg is érdemli hogy kihasználják.
Most mi lepett meg ezen, Coelho? Hogy a postaládád legalább annyira öreg és poros, mint te?
De mit van idő adni szex előtt? Hiszen ha nem jöttél vele össze még, akkor nem kell törődni a szülinapjával, max adsz egy csokit, évforduló nincs. Ha karácsony van és ismerkedtek, veszel max egy közös kürtőskalácsot. Aztán ha már jártok, lehet mindent venni, mi szem szájnak ingere. De nem tudom elképzelni, mire gondoltál.
Micsudi írta:
Nekem is fura volt a "de miért" de utánanéztem. Éa a csajozás első aranyszabálya! Soha semmit nem adunk elsőként mert a lányok szeretik az ingyen dolgokat Aki ezt nem tartja be az meg is érdemli hogy kihasználják.
Dawe írta:
Capac: Gondoltam, hogy nem vetted meg, nem rotyogott a steamen hogy épp játszod. FPS Dropról és mouse accelerationról hallottam a remasteredbe. Pure cancer.
Micsudi írta:
Ez olyasmi lehet, mint az én földöntúli hittérítésem. Habár nézzük a jó oldalát, én még létező vallások követésére is alkalmatlan vagyok. Ezért követek egy fiktívet.
Ishida írta:
Legutóbbi Aput nagyon keményen ostromolják yt-on.
5CP Keiter írta:
Ez olyasmi lehet, mint az én földöntúli hittérítésem. Habár nézzük a jó oldalát, én még létező vallások követésére is alkalmatlan vagyok. Ezért követek egy fiktívet.
Ugrás a fórumra: |