Remélem nem fogják húzni az időt az univerzum himnuszával.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
HA himnusszal nem is, de mással biztos.
Akkor tényleg még 3 rész és jöhet új ending és opening. Új szezon.
De én még annak se mondanám, hogy már akkor kezdőik. Szerintem csak akkor mennek, és az igazi első harc csak a 100. részben jön. Egyre jobban igazolnak az eddigi előrejelzések.
Tudják itt hogy húzzák az időt. Van még másik 7 univerzum ami még jönni fog. Arról is jönnek majd infók. Gyülekezés, némi ész osztás és végül jöhet a bevonulás az arénába és felkészülés. Lesznek itt még beszélgetések az akciókig. Szerintem az se véletlen hogy jön pár bérgyilkos. Annak is lesz még következménye.
Hát vannak spoilerek, közel sem 100%, hogy igazak, de a Frieza spoiler is bejött és ez is ugyanonnan van...
Aki kerüli a spoilereket NE! olvassa, a többiek meg készüljenek fel lelkileg...
xindrix, (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Váratlan fordulat ez mindenképpen, mert már mindenki megbarátkozott a gondolattal, hogy Dermesztő és Goku együtt fog küzdeni. Azonban ez sem egy rossz opció, hiszen csak ősellenségek Gokuval.
Továbbá semmilyen szabály sincs, hogy csak saját univerzumbéli harcossal lehet küzdeni. Nekem mindenképpen tetszik.
Ugyanakkor adott a kérdés, ki lesz a 10.tag? Csak nem Yamcha? Ne már. Remélem mégiscsak felébresztik Bubut, így az opening sem menne kárba.
Esetleg kivihetnék Trunksot is, ha Bubu mégsem kelne fel. Hiába gyerek, azért a kissrác összeláncolt kezekkel és lábakkal is 1 másodperc alatt megölné Yamchát egy harcban.
)
Egyesítve 2017.06.05 20:17:57:
KingBradley írta:
Mi lenne a forrás?
Vannak lehetőségek.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Yamca, Buu (boldog is lennék), Mr.Satan, egyik gyerek, vagy valaki teljesen más, akire nem is gondolunk.
Yamcha és Mr.Satan csak a poénforrás miatt lennének szerintem, viszont Buu mégis jó is lenne, ha felébredne.
)
A forrás a 2chanról van, itt van maga a szöveg: http://i.imgur.co...
Innen jött az előző adag spoiler is, ami kiderült igaz volt, de jött már innen kamu is, szóval 100%-ra nem lehet tudni.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Na ő nekem eszembe se jutott Neki pont örülnék.
Egyébként Yamcha szinkronja nyilatkozott valami érdekeset, viszont 2 féle fordítása van.
Egyszer úgy fordították, hogy fáradt, mert sokat kellett Yamchaként beszélnie.
Másodszor meg úgy, hogy sokat kellett Yamcháról beszélnie.
Amennyiben az első igaz, úgy sejthető mi lesz.
)
https://www.db-z....-96-97-98/
Itt is vannak a tartalmasabb spoilerek, aki kíváncsi rá olvassa.
Ugrás a fórumra: |