Nem kell oda SSJ. Elég az SSJ God is. Úgy is a kedvenc színem a kék. Egyébként olvastam Capac mennyire örül az új Codnak. Nem lehet rossz a single, majd lekalóz...megveszem egyszer.
Duma topic 14
Attól még nekem is ki lehetne találni valami jó karaktert ami tükrözi Masashi mivoltom és Paintelni lehet. Habár félek, hogy ebből is... valami nagyon földöntúli (kívüli) dolog lesz.
Dawe, álszent vagy.... ma már senki nem vesz játékokat (és most fogom kapni a diszlájkokat azoktól, akik mégis, vagy Steamesek - nekem bezzeg sose volt ).
https://youtu.be/...
Ishida írta:
Te nem lehetsz suppa saiyajin. Így felesleges a fotóbolt.
Ha gondolod küldök egy képet amit szerkeszthetsz, a többit rád ízom.
Dawe írta:
Egyébként olvastam Capac mennyire örül az új Codnak. Nem lehet rossz a single, majd lekalóz...megveszem egyszer.
Hát én annyi pénzt nem adnék ki érte, Heni, amennyit alapból konstál a game. Szoktam venni játékokat az tény, de igyekszem akciósan venni őket. Teljes áron az elmúlt 2 évben csak az OW-t vettem, meg előtte az MKX-et, de manapság óvatosan kell venni. A remasteredet külön megvenném, mondjuk 5-6 rongyért, de hogy 18 ezret kiadjak az új codra, ami semennyire sem érdekel, el lehet felejteni... Illetve, javítok, a multi nem érdekel, mert a 2 és a 4 a mai napig a két favorit.
Én azon agyaltam amúgy, hogy, ugye van mikor pasik vesznek meg nekem játékokat. Eleinte elutasítottam az ilyen ajánlatokat ma már nem minden esetben, mert elég köcsögnek éreztem magam amikor igent mondtam. De, rájöttem hogy ez üzlet, a élet üzlete. Egész életemben más lelki nyomorultak baján segítettem, hogy nekik jobb legyen, magammal nem törődve, miközben én is éltem a szar életem amiben senki nem foglalkozott velem, és ha belegondolsz, még így is olcsóbb vagyok mint egy pszichológus.
Hát pasizz be, és meg van oldva. Oda adom a profképeimet, oké? De, bánj velük tisztességesen és kerüld a szexchates ígéreteket.
5CP Keiter írta:
Ha gondolod küldök egy képet amit szerkeszthetsz, a többit rád ízom.
Akkor viszont majd kérni fogom az Accod, meg megköszönöm a fáradozásaid.
Odaadom én szívesen, persze csak kölcsön. Bár lehet neked adom, úgy is van kettő talonba. (megint célzás, de most szándékosan) Bár lehet pár év, és a LoL hype is el fog szállni.
Capac: Gondoltam, hogy nem vetted meg, nem rotyogott a steamen hogy épp játszod. FPS Dropról és mouse accelerationról hallottam a remasteredbe. Pure cancer.
Ugrás a fórumra: |