Hubapipi Az a csodás akármi azért volt, mert ssj-ben animálták meg Goku-t, ahogy a csipet csapatot leveri. Aztán mivel utólag rájöttek, hogy ez bullshit és nem kéne neki az ssj, így azzal "orvosolták" a problémát, hogy feketére színezték a haját.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Amúgy csak nekem vagy másnak is kicsit túl gyorsnak tűnik az a tempó fejlődés amit a lányok művelnek?
Mármint hogy azt se tudják hogy van olyan hogy ssj, pár órára rá kb 3-4 óra és máris ssj2!?
Ja meg hogy ezek az ssj2-k hol állnak erőben Gokuékhoz képest? Kb ott ahol ők is ssj2-ben?
Szerintem ne vonjunk le semmi következtetést, mielőtt nem láttuk a részt.
Mintha itt is lett volna szó valami olyasmiről, hogy minél erősebb a Saiyan alapból, akkor könnyebb az SSJ.
Én csak azt remélem ,hogy SSj2 Caulifla nem lesz egy szinten az átalakult Kale-el, mert akkor semmi értelme nem lenne a formának.
Nem lenne fura, ha közel azonos szinten lenne vele. Brolly filmjét megnézve a legendary kb akkorát ad, mint az USSJ ami kb akkora, mint az SSJ2. De itt simán megnövelhetik SSJ3-as szintig Kale erejét. Persze legyen ott a nehézkes mozgás, mint hátrány.
A Blue szitet kicsit túlzásnak érezném, azon okból, hogy kb ez lenne a 3. alternatív átváltozás ami vetekszik vele.
Másrészt, viszont a 6-os univerzumban eddig egyedül csak Hit rendelkezett Blue szintű erővel, szemben a 7-esben ahol már 4-5 ilyen harcos is van.
Nekem amúgy nem az a furcsa, hogy a lányok hirtelen valami magasabb szintű SSJ formát hoznak elő, hanem hogy Csabika még nem tett hasonlót.
Wikipédiáról egy kis érdekesség:
.Kale is the first female Saiyan from the mainstream Dragon Ball series to be shown with a Super Saiyan transformation. However, in the show itself it's Caulifla who becomes a Super Saiyan first
Nem kell aggódni, a 6os univerzumnak is kell valami amitől lesz esélyük.
Kapásból a 7esnek az első 5 harcosa ( Goku Vegita Dermesztő Gohan C17 ) egy ütéssel kiütné az ssj2es szintű harcosokat. Sőt még Piccolo is erősebb az ssj2es szintnél. Egyedül Hit tudna kezdeni valamit az előbb felsorolt harcosokkal, de az édes kevés. Még így is a 7es univerzum előnyben van szerintem.
Jó rész volt, de kezdeném a kötekedéssel. A Saiyanes résznél, amikor akkorára nyitották a szájukat, mint az egész fejük, az szerintem borzalmasan nézett ki, remélem a későbbiekben ezt nem fogják erőltetni.
A többi rész tetszett, még ha ezek az átváltozások túl gyorsan is jönnek.
Kale epic a Broly formában, még Broly szövegeit és támadásait is nyomja, de azért remélem, hogy belőle többet is kihoznak.
Caulifla meg tényleg nagyon tehetséges lehet, ha így tudat alatt előhozza az SSJ2-t.
Ami nem világos, hogy az U6os rész is ugyanakkor játszódik e mint az U7-es. Mert akkor nem sok idejük van hozzászokni az új erejükhöz a torna előtt.
Quitela eddig nem érdekelt, csak egy egér, fura is volt, de kezdem bírni. Nagyon illik hozzá ez a hang, meg az a sunyi röhögés, na meg az ellentét közte és Beerus között a macska egér dolog miatt
Friezából meg kb annyit kaptunk, amennyi a múltheti előzetesben is volt, de ami volt az jó volt, meg nagyon szépen voltak megrajzolva a Friezás jelenetek.
Nem tudom mennyire örülnék még egy Friezás arcnak a torna után, de ki tudja, lehet pont elfogy az energiája, mielőtt kívánhatna, aztán visszakerül a túlvilágra.
Én élveztem ezeket a felvezető részeket, de most már 1-2 részen belül elkezdődhetne a lényeg.
Még érdekes amit Whis mondott, hogy van egy halandó, aki erősebb, mint a univerzumának a pusztítás istene, aki erősebb, mint Beerus. Csak nem Jiren ?
De jó rész volt! Ami a legjobban tetszett, az Vegeta és Goku jelenete. Vegeta érez valamit Gokuban, ezért mondta neki, hogy "miért mész ilyen messzire, úgy is nyerünk Frieza nélkül is, nem igaz?" Az egy nagyon jó jelenet volt, Vegeta már tudja, hogy Goku mit fog villantani a tornán.
xindrix írta:
Jó rész volt, de kezdeném a kötekedéssel. A Saiyanes résznél, amikor akkorára nyitották a szájukat, mint az egész fejük, az szerintem borzalmasan nézett ki, remélem a későbbiekben ezt nem fogják erőltetni.
Cseresznyevirág hullás + Frieza.. mindent visz!
Megvan az új háttárképem!
Érdekes lenne, ha a karakter feltámadna. Jó lenne sok - sok rssszel később újra látni, persze a régi szitmotivációt (elpusztítoma Földet ls minden saiyan t ) mellőzve,
valami új szituációban.
Érdekes lenne látni, hosszútávon mit hoznak ki a karakteréből.
Ugrás a fórumra: |