Én is csak és szigorúan felirattal nézem és én is a "holtodig óvd" megoldással találkoztam ami nem rossz. Az új Favorit a Mormont kiscsaj Vastrónra vele
Filmek & sorozatok
Támadt egy olyan random gondolatom, hogy elkezdem nézni a Spongyabobot Eredeti nyelven, felirattal érdemes nézni vagy ez is olyan, mint pl. a South Park vagy a Family Guy, hogy szinkronosan sokszor élvezetesebb?
---
http://www.indepe...68576.html
Egy fanatikus rajongó dekódolta Sansa levelét, tényleg Kisujjnak írta, szóval készítheti elő ismét a teleportáló gépezetét
Dany uralkodásra képtelen, ez igaz. Viszont senki más nem képes már rendet tenni itt. És ezt szerintem Tyrion is tudja. Ezért támogatja.
Meg aztán...mindamellett, hogy Dany hülye, meg arrogáns, azért próbálja a jót tenni.
Én utálom Danyt, szinte csak indulatot képes kihozni belőlem, de azért mindig próbálom objektívan nézni.
Egyékbént teljesen mindegy, Cersehez képest mindenki babusgatnivaló virágszál De komolyan. És szerintem a könyves még rosszabb. Mert az még sokkal-sokkal hülyébb. Ahogy hajtogatja azt, hogy ő Tywin örököse, és hogy milyen okos, meg milyen jó tervet talált ki, meg hogy okosabb Tyrionnál...te jó ég. De tényleg. Komplett zakkant ez a nő, ostoba ribanc, és a legrosszabb, hogy ő tényleg azt hiszi, hogy ő kivételes képességű valaki.
Arról meg persze nem is kell beszélni, hogy egy undorító, undok és gonosz rohadék. De tényleg, a legrosszabb benne az, hogy milyen-milyen ostoba. És hogy ennek ellenére mennyire arrogáns. Tywin jól megmondta neki: nem azért nem bízik benne, mert nő, hanem azért, mert közel sem olyan okos, amilyennek hiszi magát.
Amúgy még mindig nem értem, hogy egy ilyen okos, megfontolt és józan ember, mint Tywin, hogyan pazarolhatta el ennyire Tyriont. Ok, megértem, hogy megveti, és gyűlöli. De okosan használva hatalmas hasznot ki lehetett volna hozni belőle, ahogy pl. a második könyvben segítőként ezt meg is tette.
Na mindegy.
Egyébként én mindig azon szoktam elgondolkodni, hogy...mi lett volna, "ha", hogy mi van, ha Ned nem idióta, elmenekül, vagy elfogja Cerseiéket, és Stannis mellé áll. És akkor Stannis mellett áll Észak, a Folyóvidék, ezek minimum...ArrArrynok kérdés persze, de akkor is.
Gyakorlatilag easy win, egy könyv és Stannis ül a trónon
És a White Walkerek is cseszhették volna.
Coelho írta:
http://www.indepe...68576.html
Egy fanatikus rajongó dekódolta Sansa levelét, tényleg Kisujjnak írta, szóval készítheti elő ismét a teleportáló gépezetét
Hát szegény ember ne válogasson. Elhiszem, hogy fontos a büszkeség de az életüknél csak nem előbbre való. Ahogy korábban is írtam, részemről teljesen rendben van Kisujj segítsége amíg biztosítani tudja Ramsay kifingatását.
A részről:
Valahogy érezhettem, hogy ez egy átvezető epizód lesz mert csak most tudtam rávenni magam a megnézésére. ^^" Őszintén meglepett, hogy az első percben már a kezdeti képsorok fogadtak. Nem igazán emlékszem, hogy lett volna erre példa, mindig az openinget szokták berakni. Persze lehet, hogy én vagyok szenilis. Amikor megláttam a Vérebet egyszerűen nem bírtam magammal. Imádom ezt az embert. xDD Szóval favágással töltötte az előző évadot. Szerintem sem a Lobogó nélküli Testvériség ott a ludas vagyis szeretném ezt hinni. Igaz, hogy a Vérebnek volt már dolga velük de itt zárjuk is le a véletleneket. Abban én is csak egyet tudok érteni, hogy nem a verebek oldalán fog párbajozni. Ha mégis, akkor az a megoldás marad, hogy legyőzi a Hegyet viszont őszintén szólva akármennyire nem szeretem Cersei-t, ezt a párbajt meg kell nyernie. Nyílván nem kapna ki a jó öreg Sandor Clegane ha már volt olyan kedves és megmutatta magát. A Sansa melletti felbukkanásával meg vigyázni kell. Lehet most nincs mellette Brienne de ha a Véreb esetleg összefut vele, ott elszabadulhatnak az indulatok.
Északon gőzerővel folyik a toborzás. Vagyis folyna de nem minden úgy megy ahogy azt Jonék tervezték. Még szerencse, hogy Davos velük tartott, kapóra jött a szónoki képessége. Főként ezért bírom a palit. Lady Mormont nem volt egy könnyű szülés de csak összehozták. Nagyon durva a kiscsaj már most jobb uralkodó mint Dany valaha is lesz. Olyan komolysággal állt a 62 emberével a Starkok szolgálatába, hogy meg sem fordult a fejemben, hogy csak keveri itt a számokat. A többi házzal kapcsolatban....gondoltam, hogy sokan nem fognak melléjük állni de, hogy ez lesz a fő indok Sansa meggyőzésére Kisujjal kapcsolatban erre nem gondoltam. Biztos voltam benne, hogy makacskodik még egy sort. De örülök.
Theon úgy látom kezdi növeszteni a tökeit. Csak képletesen természetesen. Helyes-helyes, tetszett az a tekintet. Az már kevésbé, hogy Danynek akarnak segíteni... Nem érdemli meg. Tyrion után ne kapjon több iránymutatást. Remélem elfelejt lélegezni még Westeros előtt.
A Fekete Hal nagyon adta az érzést. A helyzetet elnézve nem csoda, hogy a Frey csőcselék nem tudja bevenni a várat...
Jaime és Bronn ilyen jellegű párbeszédét már nagyon hiányoltam. ^^ Mivel nem lehet mindkét féllel jót tenni ezért remélem, hogy ők sem tudják majd bevenni, így a Fekete Hal is életben maradhat másrészről meg ki nem szarja le a Lannisterek örökségét?
Gyanús volt nekem, hogy Margaery milyen jó kislány lett. Főleg a mai részben. Csak kibújt a szög a zsákból. Még a nemi vágyait is feláldozta a színészkedés oltárán.
És a végére tartogattam a slusszpoént. Mi volt ez az Arya jelenet kérem szépen? Nem vagyok a menekülés nagy szakértője de nem pont az lenne a lényeg, hogy ne keltsek feltűnést? Csak reménykedni tudok, hogy van valami a tarsolyában. Elég merész húzás lett volna megkéseltetni magát, hiszen abban sem lehetett biztos, hogy nem a torkát vágják -e el. Az arccserélős trükkről meg csak annyit, hogy lehet vett kölcsön egyet de, hogy az övét nem szerezték meg az is biztos. Úgy értem láttuk ahogy egy halott emberről varázsolják le nem?
Adom azt az évadzáró ötletet amit írtál Jon. Keltene egy "most szórakoztok velem?!" érzést.
Végezetül aki esetleg nem látta vagy csak lusta volt megkeresni: https://www.youtu...IOiAfEIk_g
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Jól láttam, hogy a végén Arya játszott Assassin's Creed-eset? )
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Szerintem Arya, és a Véreb is feltűnik a kis fejszéjével. ^^ Eseménydúsnak néz ki a jövőheti rész.)
Továbbá, a trailer alatt találtam ezt a kommentet:
*White walkers climb the Wall*
Benjen Stark: BURN THE WALL!
Bran Stark: *wargs into the mad king*
Mad king: Burn the wall! Burn the wall! Burn thew all! Burn the all! Burn them all! Burn them all!
Clarke meg is bukott Sarah Connor szerepében, meg neki csak a doggy áll jól az első évadból. Viszont az elég röhejes, hogy 5-10 perc szerepléssel egy díjat lehet nyerni. Jó, nem a legrangosabb, de akkor is. Tuti Aes féle elvakult emberek adják az ilyen elismeréseket.
Ugrás a fórumra: |