Remélem jönnek majd a nagy-nagy magyarázatok, mert nekem ez most egy kicsit kaotikus.
btw köszönet a fordításért!
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Először is nagyon köszönöm a fordítást!!
Másrészt minden tisztelettel, de egy rész felvezetésénél nem fontos elmondani "miről is szól a rész" és kerülni kellene annak konkrét leírását. Nekem már az is spoileres és kicsit elvette a kedvem, hogy "hiszen nagyjából csak beszélgetésből áll", mert ebből már egyértelmű, hogy harc nem várható benne. Bár általában nem szokott baj lenni a leírásokkal, most a többi része is elég konkrétra sikeredett. Persze lehet bennem van a hiba, és megpróbálok legközelebb átsuhanni rajta a szememmel egyenesen a letöltési linkig, de jobbnak éreztem, ha leírom ezt.
Ja és a részt még nem láttam, úgyhogy lehet teljesen más..
Köszi a részt, derültek ki dolgok azért, mi történt Ymirrel, kik vannak a titánok bőrében. Reinert azért eléggé megviselte a beépülés, mesélhetne kicsit a megtévesztett gyerekeknek, milyen is az élet a szigeten. Az előző rész "titánbombáit" sajnáltam, szerintem be lettek kábítva valamivel, folyt a nyáluk is. Ezek szerint a Fenevad még ember alakban is tudja irányítani az átváltozásukat, azért ez önmagában is elég erős képesség.
Sziasztok Köszönöm szépen a fordítást.
Szeretnék pár infót megtudni ha esetleg kisegítenétek mert jelenleg csak kapkodom a fejem.
Jól gondolom hogy a későbbi részekben benne lesz hogy jutottunk el eddig és mi történt a négy év alatt ?
A mangában is volt egy ekkora ugrás ? Zeke és a többiek miért állnak Marley oldalán mikor azok elnyomják őket és golyófogónak használják az eldiánokat ?
HA Spoileres lenne a válasz akkor privátban szivesen fogadom őket.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Ugrás a fórumra: |