kamu félig átsült kajákat enni, amitől bélférged lesz
Tapasztalat? Akkor már értem, miért nem tudsz hízni.

Mikor nem volt időm fórumtalira?

Megjöttek ebayről a műsebeim, tök élethűen néznek ki.
Szerkesztette: Coelho - 2016.10.29. 19:00
Duma topic 14
kamu félig átsült kajákat enni, amitől bélférged lesz
Tökéletes emlékeztető az óraátállításra
http://img.444.hu...imated.gif
Steaket annyira nem szeretem. Marhalábszár-nudli jól felkockázva, vörösbor és paprika, aztán nekem kifújt a marhagulyáson a marhahús fétisem. Meg mókás, hogy itt "puccos étteremben" valaki steaket zabál. xD Amerikában elég mindennapos dolog. Mindig is ódzkodtam az éttermektől és szállodáktól. Tudom mi folyik 4-5 csillagos helyeken és azt kell mondjam, a mekinél legalább tudod , hogy szart eszel, ezeken a helyeken meg a penészes és romlott termékeket főzik újra és használják fel újabb ételek átdolgozásához. Sokkal jobban szeretem a kisebb kifőzdéket, mert ők nem tudják lefizetni az ÁNTSZ-t.
Öltözz be félcédulásnak minden évben, és várd a lányt Tednek nem jött be, de te úgy is jobb vagy nála (nem).
Az EA letiltotta az Origint Mianmarban, mert az ottaniak túl sokat warezolnak. Nekem az első kérdésem a cikk olvasása közben viszont az volt, hogy Burmában mióta van egyáltalán áram?
Zseniális hogy Bill Clinton mennyire el van tüntetve a kampányolás alatt, hogy Hillary-hez még se tudják olyan szorosan összekötni, ahogy régen elnökölt meg amilyen ember. Bár szerintem nem is beszélnek egymással, az egyik a ház egyik felében, míg a másik a másik felében él. De nagyon bírom hogy ennyire a háttérbe nyomják és nem jönnek a boldog család efektussal, mert tudnák hogy azt senki se kajálná be. Egyébként Bill, dugásilag nem különbözik annyira Kennedytől és mégis mennyire istenitik az egyiket míg kinevetik a másikat.
Ugrás a fórumra: |