+ Azt is hozzáteszem hogy az angol pontatlan, mert van egy nagyon hiteles fordítás is ami később jön ki abba meg konkrétan kimondja h "protect the girl i love".
Fairy Tail manga
Bocsi, hogy zavarok, de lenne egy kérdésem
Mi ez a nagy visszaszámlálás a címekben? Ezek szerint jön a finálé?
488 The Two of us Together, Forever and Always
487 The Third Seal
486 The Fourth Guest
485 Five Days' Worth of Food
484 The Monstrous Six
483 The Seven Stars
Na és mi van a Gajeel - Acnológia theoriával???
Van némi esélye, hogy egy és ugyanarról a személyről van szó? hogy mikor Gajeelt beszippantja a sötétség akkor ott történik meg vele az átalakulás és az emlékeit elveszti? bár ötletem sincs hogy idő síkon ezt hogy lehetne kivitelezni...
azért a hasonlóság adja magát:
http://img.ifcdn....55c9_1.jpg
Ezt a theoriát még nem hallottam de tetszik. ^^ Lenne ott dráma ha tényleg ez lenne a helyzet és a kellő csavar is meglenne. Viszont akkor több kérdőjelet kapnánk mint amennyi megoldódik. Hova lettek a piercingek? Miért utálja a sárkányölőket? Hova lett a saját sárkányölő ereje? (Habár a a fejezeteket olvasva Gajeel előszeretettel változtatja a mágiája tulajdonságait. ) Hogyan ment vissza az időben és vált Acnologiává? És a fő kérdés: Hogyan lett néger?
Ezek alapján valószínűtlen, de tényleg új színt vinne a történetbe. ^^
-Kicsinálták Gajeelt
-A szemetek!!!
Komolyra fordítva a szót Gajeel halála eléggé közepesre sikerült....
Erősebb volt mintha csak valami mellékszereplőt nyírnának ki,de nem volt a közelében sem egy fő(bb)szereplő halálához....
Maga a búcsúzás megható volt,de valami hiányzott belőle. Meg persze a tény,hogy Mest megbökette Augustust Brandishel, meg hogy a főgyík mingy neki esik Erza mamájának eléggé elvonják a figyelmet róla.
Azért Gajeel halála szerintem érdemelt volna egy külön fejezetet, akkor lehet jobban átjött volna :/
Na ezért preferálom a mangahere-t. ^^
http://www.mangah.../v38/c488/
Megintcsak egy fullos fejezetet kaptunk.
Nem tudom, számomra Gajeel "halála" teljesen korrekt volt. Hozta azt a drámai szintet amit az ember elvár. Igaz, hogy beszippantotta az alvilág kapuja és a teste mágikus részecskékké alakult de túlzás lenne azt mondanom, hogy van még esély a visszatérésére? Acno is megerősítette, hogy eltűnt egy sárkányölő de lehet csak ebből a térből. Én még azért nem mondok le róla, lesz ami lesz. ^^ A spoiler topicban beszélt gyerekekről meg csak elképzelések születtek, nem támasztották alá Levi terhességét.
Acno teljesen kedves volt Irene-vel, ha a földbe döngöli az csakis a saját hibája lesz.
Nem gondoltam de Augustot sikerült volna meggyőzni. Szerencsére Mest keresztbe tett a dolgoknak a saját elképzelése szerint és ez tetszik nekem. Legalább láthatunk egy jó kis harcot. Habár lehet, hogy egyoldalú mészárlás lesz.
Kövi fejezet: Universe One
Őszintén szólva ez számomra sok mindent jelenthet. A hely, ahova Gajeel került, az univerzum ahova esetleg Irene akarná Acnot zárni vagy August mágiája is akár.
Várom a kövi fejezetet és a 490. fejezet címét.
G3ri írta:
[...]
Igaz, hogy beszippantotta az alvilág kapuja és a teste mágikus részecskékké alakult de túlzás lenne azt mondanom, hogy van még esély a visszatérésére?
Nagyon tetszett a fejezet ennek már volt egy kis sötétes árnyalata Gajeel ha meghal ha nem nagyon tetszett a mondanivalója. Levy nem tudom hogy fogja ezen túltenni magát :/ Mashima nagyon szereti a párokat kínozni úgy veszem észre Előre féltem Juviát Akármennyire is bejön Irene nem tudom elképzelni hogy sokáig feltartóztatná Acno-t.Mest egy barom! August úgy néz ki tudja h Natsu valójában kicsoda Kezdme azt érezni hogy a visszaszámlálás végére kapunk egy END vs Augustot, amit megérez Acno és odasiet a sárkányölőket hátrahagyva mert másképp nem tudnának megmenekülni Biztos vagyok benne hogy August fogja közölni Lucyékkal hogy Natsu ki is valójában már nagyon várom Aztán az is lehet hogy innen fog nagy fordulópontot venni a manga tegyük fel August megöli Lucy-t vagy Natsut bár Natsut kétlem mert nem ölné meg Zeref öccsét. Meghal mondjuk Lucy vagy Happy és kapunk egy időutazást
Oliver írta:
Nagyon tetszett a fejezet ennek már volt egy kis sötétes árnyalata Gajeel ha meghal ha nem nagyon tetszett a mondanivalója. Levy nem tudom hogy fogja ezen túltenni magát :/ Mashima nagyon szereti a párokat kínozni úgy veszem észre Előre féltem Juviát Akármennyire is bejön Irene nem tudom elképzelni hogy sokáig feltartóztatná Acno-t.Mest egy barom! August úgy néz ki tudja h Natsu valójában kicsoda Kezdme azt érezni hogy a visszaszámlálás végére kapunk egy END vs Augustot, amit megérez Acno és odasiet a sárkányölőket hátrahagyva mert másképp nem tudnának megmenekülni Biztos vagyok benne hogy August fogja közölni Lucyékkal hogy Natsu ki is valójában már nagyon várom Aztán az is lehet hogy innen fog nagy fordulópontot venni a manga tegyük fel August megöli Lucy-t vagy Natsut bár Natsut kétlem mert nem ölné meg Zeref öccsét. Meghal mondjuk Lucy vagy Happy és kapunk egy időutazást
sztrovacsek írta:
Szerintem a 490. fejezet címe Fairy Tail Zero lesz és Mavis végre kijön a kristályból, vagy valami ehhez kapcsolódó. Szerintetek?
Fuhh... Alapból rossz kedvvel keltem, de ez a Gajeel-os rész nem segített rajtam. :"D Még Lily is ott sírt. T_T
G3ri, Lad, szerintem is van arra esély, hogy visszatér, hiszen nem meghalt, hanem "csupán" átalakult kis részecskékké a teste és átkerült valahova máshová. Gajeel lezúzza a poklot.
Az Eileen vs. Acnologia elég badass volt, remélem jó kis harcot hoznak ki belőle.
Az nekem is tetszett, hogy Mest használta az eszét, és ki akarta killeltetni Brandish-sel August-ot, elvégre háború van vagy mifene, csak hát. August mégis egy baromi erős varázsló, mit várt? Most jól megkavart mindent, pedig mindenki azt hitte, hogy Natsu fogja elrontani a tárgyalási alapot.
Arra meg én is kíváncsi vagyok, hogy August mire gondolt, amikor Natsu-ra nézett. Azt nem tudom, hogy tud-e a Dragneel testvérekről, vagy arról, hogy Natsu az maga E.N.D.
Oliver, látom Te nagyon szeretnéd már E.N.D.-t, de nem hiszem, hogy a sensei úgymond elpazarolja majd August-ra. Lucy sem fog meghalni, neki biztos, hogy még lesz szerepe.
A fejezet címekre pedig annyit, hogy én is Mavis-t várom (valami Zero-t szintén), és hogy a következő fejezeté még ugye nem végleges, tehát valószínűleg nem ez az Universe One lesz.
Ha Mavis felkel valószínűleg feltolt mindenkit mágiával plusz Gajeelt is össze rakja eddig sem halt főbb szereplő a FT-Ben valószínűleg most is csak átmeneti állapot ez . Bár akármennyire szeretem Gajeelt tenyleg szép zárása volt, plusz egyedul levert egy Sprigant amire csak Laxus volt képes
De amugy ez a fejezet mintha nem is az FT lenne.. Gajeel meghalt plusz Augustot gyomrom szúrtak
Ugrás a fórumra: |