Nem védeni akarom a mangát, de néhány gondolat.
Muscular ellen igaz, hogy 3x használta Deku, de abban van logika, hogy az adreralin miatt még képes volt tovább szaladgálni kicsit, de utána ki is dőlt és már nem csinált jelentős dolgot. (Az más kérdés ki mennyire tartja reálisnak azt a harcot.) A harc után elmondta a doki, hogy kb maradandó sérülést szerzett és ezt mégegyszer bejátsza annyi a karjának utána baromi sokáig látszott a karján a gyógyulás helye ez főleg animében látszott a színek miatt.
Most lehet én tudom rosszul, de már Dekuék kb a másodévesek annyi idő telt el.
Az első évesek nem tették le az ideiglenes hősengedély vizsgát tehát nem lehetnek itt. És vannak harmadévesek akikről nem sokat tudunk, akikre ti gondoltok. Akiket ismerünk harmadévesek már elballagtak nem?
De Dekuék a speciális osztály mert nagyon gyorsan szereztek sok tapasztalatot és letudták tenni a vizsgát azért lehetnek itt. Mert akinek nincs meg az engedély nem harcolhat.
De amugy kb minden lényeges hős itt van, de az van amit mondtam, hogy rendesen berektelték őket.
Visszatérve miért mondtam, hogy THE END, mert az utolsó panelen az Gigantomachia nem?
Átgázolt már kb mindenen és ha most Eri által nem toppan be Mirio meg All Might akkor nem tudom, hogyan nyerhetnének mert nincsenek már rejtett hősök a kalapban.
Aizawa kidőlt így Tomura megállíthatatlan lett, bár az sem gátolta amikor nem volt ereje