Köszönet az új fejezetét mindenkinek
Boku no Hero Academia manga
Köszönöm az új fejezetet mindenkinek! Hát, az eddigi fejezetek alapján, egyik Todoroki szülő sem (volt) teljesen normális. Azt értem, hogy nagyon szegény családból származik, de amikor látta, hogy ennyire elvadult, miért nem vált el? Ha már csak a látványától undorodott, nem hiszem, hogy szerette (meg az alapján, hogy ez egy érdekházasság, jó eséllyel sosem volt bele szerelmes), és azért, biztos kapott volna a férje vagyonából akkor is. Vagy ebben a világban gyámügy, és gyerektartás nem létezik?
Amúgy kész csoda, hogy a körülmények ellenére, Shoto-ból egy kedves srác lett.
airking írta:
Köszönöm az új fejezetet mindenkinek! Hát, az eddigi fejezetek alapján, egyik Todoroki szülő sem (volt) teljesen normális. Azt értem, hogy nagyon szegény családból származik, de amikor látta, hogy ennyire elvadult, miért nem vált el? Ha már csak a látványától undorodott, nem hiszem, hogy szerette (meg az alapján, hogy ez egy érdekházasság, jó eséllyel sosem volt bele szerelmes), és azért, biztos kapott volna a férje vagyonából akkor is. Vagy ebben a világban gyámügy, és gyerektartás nem létezik?
Amúgy kész csoda, hogy a körülmények ellenére, Shoto-ból egy kedves srác lett.
Köszönöm a fordítást! ^^
Már nagyon régóta vártam ezekre a fejezetekre, hogy minél többet megtudjunk a Todoroki családról.
Sajnálom szegény Touyát. Nem csodálom, hogy bekattant. Először elhitetik vele, hogy neki kell a legjobbnak lennie, utána pedig csak úgy félredobják. És most már azt is megtudtuk, hogy az anyja se volt teljesen ártatlan, hiszen ő is jobban figyelhetett volna rá. Persze eleve rossz ötlet volt az érdekházasság.
Huh, nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy most ilyen hamar olvashattam ezt a fejezetet. A Todoroki-család közös visszaemlékezése sem volt rossz, de az igazán érdekes részek most jönnek. Kezdve azzal, hogy az OFA név már kikerült a nyilvánosságra, és, hogy - ha jól értem - lesz egy közös beszélgetés Deku testében, amibe All Might is becsatlakozik. Aminek módjáról, remélhetőleg részletesebben fognak írni, mert nem teljesen világos a számomra. Azt gyanítom, hogy köze van ahhoz, hogy csak elmosódottan látta All Might-ot, amikor az elődöket látta Deku, de azonkívül...Most mégis maradt valamennyi az OFA-ból benne, és amiatt tud kapcsolódni, vagy a lenyomatok ténylegesen szellemek?
Illetve, vajon az elkövetkező néhány fejezetben meg tudjuk, -hogy ha van - ki az áruló? Mert korábban Nezu megjegyezte, hogy csak akkor derül ki az A osztály ártatlansága, ha nem csinálnak semmi gyanúsat az akcióig, ami már végetért.
Ugrás a fórumra: |