Lehet csak így tudják megmutatni a nézőknek, hogy ez lett az ászokból. Ha azt vesszük, hogy Borutoéknak is hány évük van hátra míg Kawaki ellenük fordul? 5? vagy esetleg kicsit több? abból a kis szösszenetből igencsak az jött le, hogy Narutoékat el tették lábalól, akkor koránt sem meglepő, hogy egy ilyen kis jött ment Delta csajszi is megizzasztotta... igen szerintem is furcsa egyébként, hogy Narutotól csak ennyi telik. De nyilván annak sem lenne értelme, hogy legyőzőn minden jött ment alakot, mert akkor kb. ott tartanánk hogy minek ide folytatás, úgyis badaas Sasukéval együtt.
Tehát inkább nagymértékben gyengítsék le Narutot,csak azért,mert legyen egy hosszabb terjedelmű küzdelem?Igen,igazad van,az sem lenne élvezhető,ha egy harcot letudnának 5-10 perc alatt,de kérem,akkor menjen és harcoljon Konohamaru vagy valamilyen más Jounin Delta ellen,de ne Naruto kínlódjon már,a széria világának legerősebb karaktere...Mert amit leprodukáltak 3 fejezeten keresztül egymással,az irtózatosan szánalmas.
Igen,minek ide folytatás?Szerintem teljesen felesleges.Kaguya és az Ootsutsukik is csak a nyomorult Boruto miatt jöttek létre.Az anime és a karakter gyalázáson kívül nem sokat tett eddig.
Ez így működik srácok. Pénz volt benne, így a minőséget lehet rombolni. Én imádtam régen a Naruto-t egy ideig, a Shippuuden miatt lettem napi szinten animenéző, viszont érezhetően pár év után, a Pein sagát elhagyva az egész azzal hogy világhírű lett, simán színvonalban zuhant egy nagyot. Szerintem egyértelmű hogy miért húzták a Shippuuden végét, és miért kezdtek bele egy ilyen animébe mint a Boruto. Mert nagy fantábornak a szart is el akarják adni. Ez nem a Narutoról szól már rég, ez már egy ideje csak arról hogy egy sikeres szérián a tulajdonosa lovagol hogy még több legyen belőle a bevétel, mert szerintem ti is látjátok hogy a Shippuuden sem az ötletek miatt futott 700 részig. Én egy időben Kishimotot sem értettem, miért nem nő fel a táborával. Mert így a Boruto mára semmi más csak egy báb, ötlettelen gusztustalan kihasználása egy amúgy remek szériának, aminek a végét elba**ták.
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.