Sziasztok, en nem a sorozathoz irok, de mashova nem tudom irni: a "Dragon Ball Super manga 67. fejezet + Extra" bejegyzes kijelentkezve is elerheto az oldalon.
Szep napot, jo Dragon Ballt
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Sziasztok!
Köszönöm a rész publikálását!
Szerintem ott lesz a kulcs Merus feltámadásában, hogy le lett másolva (ez csak tipp) hisz ha meg is halt volt másolat belőle. Hisz Monro is azután használhatta az erejét miután eltűnt. A főpap okoskodott (hisz régen Gokut is lemásolta a fekete istensegéd a földön. 3 hajszálból, az élet vizével, meg egy bábuval. Na most a főpap lehet pro-bb mit a segéd de nem biztos..... = ))) ) mert morálisan egyetértett Merus-al vagy mindegy is igazából mi volt az indítéka. Mellesleg következmény mindig van! Most is hisz Jacko látását semmi nem kerülheti el! (idéztem ) Így nagy hibát követtet el mikor elhagyta a fejet hanyagságból, nagy zűrt fog okozni biztos vagyok benne, hisz kb majdnem róla szolt a rész egy Merus feltámadás hogyan? morzsával meg egy két betekintéssel hogy ne feledjük élnek még elfelejtet karakterek. engem amúgy az érdekel hogy most mi lesz Bu-val mármint marad gyp-s szinten vagy skizofrén lesz? Azaz mindig zabálni fog aztán ha halál közeli helyzetben előjön a day kaosin?
Nem gondolom, hogy a negatív ember lennél, Jaeger. Nekem máregy ideje fenntartásaim vannak a spoilerekkel. Volt például olyan, hogy hivatalosnak tekinthető spoilert kaptunk, még Oppai senpai is bemutatta és mégsem úgy volt az a pár oldal A készítők úgy vélem, hogy direkt trollkodnak néha. A JPN manga egyébként ha jól tudom, akkor mindíg hamarabb érkezik 1 nappal mint az EU-s, szóval megnézhetném, de úgy sem értenék a ninja betűkből egy mukkot sem, szóval hanyagolom.
Itt a 68. fejezet: https://www.viz.c...ction=read
Off: Csak nekem ennyire olvashatatlan az megújult fórum betűtípusa, vagy nektek is?
Visszasírom a régit! Off:vége.
Nekem vegyesek az érzéseim
Tényleg nem értem már, hogy hová lehet még fokozni az erőket....? Már Buu is abszurd volt anno, az akkori Vegeto pedig az új események fényében ma már inkább a BOG-saga kezdetének SSJG-szintjére pozícionálható. Aztán Zamasu ellen jött SSJB Vegito, akiről már azt hittük akkor, hogy erősebb mint Beerus. Majd jött Jiren, aki mellett lehet, hogy még Vegito sem rúgott volna labdába. Ezt követően Broly, majd ellene Gogeta (tudom, hogy Toriyama szerint gyenébb mint Vegito, de nah...), aki már akkorát ütött, hogy szétszakadt a dimenzió és valahol tér-időn kívül harcoltak.... Moro ellen ugyan nem jött fúziós harcos, de már az angyalok technikája is kevésnek bizonyzult helyenként...
Az biztos, hogy az UI minőségi ugrást jelent bármilyen technikával szemben. Lehet, hogy Vegita most tanul valami nagyon erős technikát, de abban szerintem nagyon-nagyon jónak kell lennie, ha fel akarja venni a versenyt Gokuval, aki noha a leggyengébb UI usernek számít ugyan ebben a pillanatban.... Szerintem még így sem sikerülne neki.
Jiren kb. a második-szintű UI-Goku-nak megfelelő erőt tudott kifejteni úgy, hogy nem UI user. (állítólag nem számít annak) Mi lenne, ha hírtelen mondjuk Omen-szintre lépne? Vagy a demi-UI-re? Mennyivel lenne erősebb a legtöbb Istennél, ha már a Genki dama visszaverésénél is azt mondták az Istenek, hogy ez már az ő erejüknek megfelelő párbaj? Ekkor még messze nem volt ereje teljében!
Követhetetlen lesz az egész és éppen azért, mert semmilyen mércét nem adnak Beerushoz képest. Még találgatni sem tudunk.... :/
Személy szerint most jobban örültem volna néhány olyan filler résznek, amiben például Vegita meglátogatja az U6 Csillagharcos királyt, vagy Beerus meglátogatja az ottani Földet kajáért, illetve az U9-ben Sidra újraszervezi a dolgokat, hogy jobban fejlődjenek, vagy Jiren megpróbálja felderíteni másképp, hogy ki lehetett a szülei gyílkosa, stb...
Szóval, hogy ne csak az U7-ról szóljon az egész. Kicsit sok ez már, szerintem. TOP, Broly, Moro, most pedig ez az új arc... Lehetett volna némi hasznos szünet is ilyen tömény részek után.
Granolah dühe és fanatizmusa már-már egy csillagharcos lelkületéhez mérhető és ez azért aggasztó....
Inkább az a kérdés szerintem, hogy OG-73-i testében mely' állapotok maradtak fent? Gondolom azzal az információval akarnak valamit csinálni a rosszfiúk. Utaltak is arra, hogy ez a teretmény bírtokol számukra fontos adatokat. Biztos kinyerik belőle valamiképp, vagy a fene tudja!
Szerintem az is túlzás volt, hogy Frieza felért egyből az SSJBlue szintre pár hónap edzés után.
Én jobban örülnék amugy ha valahogyan Brolyt is bevonnák a dolgokba, hiszen ő egy nagyon erős szövetséges lehetne Gokuék számára is.
De már láttom most majd jön egy Cell 2.0 és Goku meg Vegita esélytelen lesz ellene. Valahogyan hatástalanítják őket/edzenek/ismerni fogja a képességeiket.
Szóval itt az idő a Gohan és Broly kombónak
Egy visszatérő poén az, hogy Toriyama lassan kifut a színekből Mármint Sárga, Piros, Kék, volt Pink Zamasuval, Zöld azt hiszem Brolyval, szürke Gokuval, ilyen sötét kék Vegitaval.
Mi marad igy a power upra?
Még mindig nem igazán tudok szemet hunyni afelett, hogy miképp törölhette el őt a főpap?
Amikor pár fejezettel erről korábban beszélt Whis, akkor úgy képzeltem az eltűnést, mint ahogy Zeno eltüntette az univerzumokat.....; Azaz egyik pillanatról a másikra huss, (ebben az esetben) amikor a szabályt szegi és pápá. Ezért visszanéztem tehát a mangát és azt látom, hogy a következő történt:
Meerus levágja Moro kezét, mert az a nyakát szorítja. Ekkor kérdezi Beerus Whist, hogy Meerus elkezdte használni az angyali erőt és nem lesz-e ez bajos? (Szóval itt kezdődhetett a törlés)
Ezután a bottal kilövi a kristályt a másik kezéből, de ekkor már elkezd halványodni. Teljes angyali erőre kapcsol, megjelenik a gyűrű a nyaka körül, majd kiüti a borostyánt Moro fején és ezután kezd el foszlani!
Tehát véleményem szerint egy lassabb törlésre került sor, amely lehetőséget adott neki arra, hogy az angyali erőt még kimaxolnva széttörje Moro fején a kristályt. Azt hiszem, hogy a kristályok kiütéséhez már szüksége volt az angyali erőre és ez már konkrétan a szabályszegés pillanata.
A gondom az egésszel az, hogy azt mondták korábban, hogy aki szabályt szeg, az "Az adott pillanatban megsemmisül" Talán Whis fogalmazott így, de az is lehet, hogy a főpap mondta, már nem tudom. Nos, ehhez képest tengernyi idő telt el. Az univerzumok tényleg így foszlottak a semmibe, de itt nem az történt és ez teljesen érthetetlenné tette nekem az egészet!
Ti mit gondoltok?
Nos annyi lehetséges, hogy a szabály miatt kezdett lassan eltűnni, de mielőtt teljesen elhalványodott volna a főpap tűntette el így visszatudták hozni. De amugy igy meg teljesen súlytalan lett a feláldozása.
Amugy kit érdekel milyen erős ellenfelet hoznak be megint Mindenre van megoldás már most.
Egy Gogeta vagy Vegito Ultra Instict mód aztán bárkit legyőznek
Azt hiszem a Super Dragon Ball Heroesban volt is Vegito SSJ Blue+Kaioken.
Vagy a figura gyártók örömöre megint elkezd nőni a hajuk így lesz nagyon kreatívan SSJ3 más hajszínekkel vagy valami köztes haj állapot az SSJ 2 meg SSJ3 között
Ugrás a fórumra: |