Köszi,és a Legenda visszatért...
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
Melodias fianak a neve mar az orogin manga vegen is kiderult Iletve igen ez a manga az Arthur kiraly mondakorre epul mondjuk mar az elozo is arra epult csak meg idoben visszabb voltunk de valszeg ennek az egesznak az lesz a vege mint amit az animeben sokszor el mondtak az elejen hogy az emberek es a mas fajuak teljesen el lesznek zarva egymastol idovel .
saurs írta:
Köszönöm! Izgalmas amikor kiderült, hogy Meliodas fiát Tristannak hívják, gondoltam, hogy lesz egy Isolde is! Mondjuk eddig nagyon öntelt és butának tűnnek ezek a karakterek. De még így is nagyon várom mi sül ki a történetből!
52-53. fejezet
Ha nem ismernénk Meliodas-t és a hátterét, akkor akár azt is gondolhatnánk, hogy biztos a rossz oldalon áll, mert a kis túrája megalapozott egy érzelmi manipulációt.
Ezt félretéve, kíváncsi vagyok, hogy miért nem mondta el, hogy a Démonok Klánjából való? Mindig is imádott elhallgatni dolgokat, de akkor is...
Zealből akkor kovács lett. Guilával vajon mi történt? Talált magának férjet?
A rivális fogadó, az Ásító Fekete Macska szinte biztos, hogy valami nagyágyú karaktert foglalkoztat.
Ha jól emlékszem, Ban tudott főzni, méghozzá kimagaslóan. Vicces lenne, ha folytatódott volna a baráti rivalizálása Meliodas-szal. Ugyanakkor ha itt van Liones-ben, akkor Elain-nel történt valami, mert Lancelot megkerült, így nem lenne oka távol lenni az otthonától.
Vajon mi lehet a probléma, amibe ütköztek a negyedik lovaggal, akit elvileg Tristan hozott? Ha hárman már Liones-ben vannak, akkor Meliodas tudja, hogy Lancelot is az egyikük. Azt még nem tudjuk, hogy Lancelot is tudja-e, vagy Meliodas ezt nem kötötte az orrára.
Isolde nevéből rögtön beugrott Trisztán és Izolda. Miután Tristan és megérkezett, azaz a herceg, tuti, hogy neki is van egy csapata.
Arcszerkezetileg és felépítésileg Isolda emlékeztet Diane-ra, különösen a Taizai elejéről. Az illata is kellemes, ami a tündérek jellegzetessége. Nem kizárt, hogy ő King és Diane lánya lesz.
Ötletem sincs mik azok a fényes valamik a levegőben, amik jeleznek valamit...
Chion egy seggfejnek tűnik. Remélem, hogy Percival bedarálja.
Bár Isolde sem egy matyó-hímzés...
Ugrás a fórumra: |