Csodálkozok, hogy nem Gowasu-ék kapták meg a leggyengébb számot az erőszint terén, kajak testépítőknél erősebb harcosokat nem tudtak összerakni? Őket még a gyengének titulált farkasok is lazán kifogják rúgdosni a ringről.
Ezen a részen sztem egyértelműen kiderült az is, h Goku csak játszadozott a többiekkel és közel sem mutatta meg a max erejét. Még Gohan se tudott vele mit kezdeni ultimate formmal.
Csodálkozok, hogy nem Gowasu-ék kapták meg a leggyengébb számot az erőszint terén, kajak testépítőknél erősebb harcosokat nem tudtak összerakni? Őket még a gyengének titulált farkasok is lazán kifogják rúgdosni a ringről.
Ezen a részen sztem egyértelműen kiderült az is, h Goku csak játszadozott a többiekkel és közel sem mutatta meg a max erejét. Még Gohan se tudott vele mit kezdeni ultimate formmal.
Hiába mondta Gowasu, hogy "bennetek bízom", szerintem nem lehet olyan hülye, hogy ne fogja fel, mennyit is érnek. Azért ő csak látta Gokut és Vegitát teljes erejében harcolni, tisztában kéne lennie, hogy semmi esélye ezekkel.
Mondta az elején, hogy "csak ne találjak olyan rosszindulatú harcost, mint Zamasu". Azonban az univerzum a tét. Kíváncsi vagyok, hogy vajon a kényszer az életben maradásért, rá fogja-e venni, hogy mégis lepaktáljon valahogy Zamasuval.
Ha elhatározza, hogy oké Black gyere, biztos megtalálja a módját rá, hogy visszahozza.
Sok választása nincs, ha ezek a varacskosdisznók a legerősebbek a 10-es univerzumban, akkor két választása van.
1. Meghal ezekkel.
2. Visszahozza Blacket.
Gohan itt megmutatta a teljes erejét sőt az apja ereje miatt sikerült azt még ki is tolnia. Csak hát hiába még messze nem olyan erős mint az apja. De mint látjuk ha komolyan veszi akkor csak idő kérdése.
Tegyük fel, hogy Zamasu/Black vissza is térne, egyáltalán neki lenne bármi esélye? Az alap Zamasu nagyon gyenge lenne, egyedül azért nyújtott kihívást, mert halhatatlan volt. Ha meg Blackként jönne vissza, ahhoz Goku teste is kéne, és mivel Goku eleve egy másik univerzumhoz tartozik, nem mellesleg akarata nélkül birtokolják a testét, kérdéses hogy így egyáltalán részt vehetne-e. Amúgy is Zamasu/Black elpusztult a jövőben a teljes univerzummal együtt, kizárt hogy visszatérjen, a jelenben meg Beerus gondoskodott róla, és javítsatok ki ha tévedek, de úgy emlékszem hogy akit egy pusztítás istene eltöröl a létezésből, azt nincs mód visszahozni.
Meg hát Zamasu nem is térhet vissza, mivel
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Future Zeno testében van
Legalább is egy elég elborult fan teória szerint, amire elég kis esélyt látok, hogy megvalósuljon.
De én már nem mondom rá semmire, hogy lehetetlen, mert a 2 saiyan nős üggyel is mellélőttem
Imperator Pont ez az, amikor Beerus legelsőre elpusztította Zamasut, a jövőben akkor sem halt meg, sőt, létrehozott még egy alternatív idősíkot. És azon az idősíkon gondoskodott Whis mindenről, ahová Future Trunks ment. Elment szólni a dolgokról Future Beerusnak. Mindezt azért, hogy Trunksék végre boldogak lehessenek. (De ugye tudjuk, hogy hogyan búcsúzott el F. Trunks:"Még találkozunk!" Gowasunál ott vannak az idő gyűrűi, biztosan képes lenne megoldani Goku Black visszahozatalát. Aztán az elefánt pusztítás istene majd kordában tartaná.
Zamasu hogy vehetne részt a tornán ha valahogy vissza hozzák?
Ő egy Kaiooshin tanonc volt. Az istenek fajába tartozik vagy mibe aki jobban tudja javítson ki.
ezért ő nem vehetne részt a tornán.
Goku testében senki nem jönne rá, hogy ki is ő valójában. A probléma csak annyi lenne, hogy Beerusék egyből szólnának Zenonak, hogy bizony Gowasuék egy tiltott dolgot hajtottak végre.
Ha faidennek igaza lesz, és Gowasu tényleg hoz valami ütőkártyát a gyúrósok helyett, az nagyon állat lesz! Végül is minden mindegy alapon fog dönteni, hiszen ha nem nyernek, úgyis elpusztul minden.
Gohannak az új technikája, hm? :3 Mi lehet a haszna? Gyors? Vagy alig látható? Mindenesetre érdekes!
Epic jelenet volt az utolsó támadása Goku ellen!
Én komolyan, el sem hiszem, hogy ennyi egyéniség együtt fog küzdeni egyetlen harcban! Külön-külön is fantasztikus végignézni egy normális bunyót, na de így!
Úgysem érdekelné Zenot, mégis miért zárná ki? Ő egy kisgyerek, aki így még jobb harcot kap. Simán engednék Black Gokut.
Amúgy a szabályzatban nincs kikötve, hogy saját univerzumból való harcost kell keríteni. Simán lehet valaki "hazaáruló" és támogathatna más univerzumot.
Most mindenki ráharapott erre a gonosztevők visszahozatalára, de biztos vagyok benne, hogy 0% az esély, hogy Black visszajöjjön. Őt már lezárták és pont az lenne a vicc ha megjelenhetne itt.
Gowasu se kockáztatná meg, hogy visszahozzák majd legyen esélye megint elpusztítani az univerzumot.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"