Egyébként furcsa, hogy egyesek itt már kész tény ként állítanak dolgokat. Elloptátok Bulma időgépét vagy mi?

Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Shiro:
Egyetértek, de a szuper harcos jézus nem igazán illik bele a gondolatmenetedbeD
Az a baj a superrel,vagyis a készitőivel(toriyama?) hogy nem ezen a logika mentén gondolkodnak.
Mikor goku azt mondja, hogy ő nem akarta megmenteni a világot, csak a saját harc fétisét akarja kiélni, az számomra nem hősies. Vagy gohan mért csak most jön rá cell és super buu után, hogy azért nem ártana ez egy bizonyos erőszintet tartani?mert az apja mindig védi a hátsóját?
Vagy akár most C17, aki elvileg meg akarja menteni a kihalás szélén álló állatokat, ott van egy lehetőség, a supergömbök, hogy ez megvalósulhasson, de neki egy hajó kell...
rengeteg lehetőség lenne hogy a DB világa egy igazi eposz legyen, De ugy látszik nem erre van igény.legalábbis toriyama részéről.
Én a Z-n nevelkedtem. Számomra tényleg látványos volt ahogy Goku átváltozik a Namekon. Minden szempontból. És ezt nem a grafikára értem. De ugyanez volt elmondható Gohanról is mikor átment ssj2-be. Az is mekkora lépés volt minden szempontból. És végül mi volt Goku ssj3-ával is? Ő akkor már nem igen akart úgy harcolni csak az időt húzni hogy esélyt adjon a fiataloknak, de mégis milyen volt amikor átváltozik ssj3-ba. Az is igen felemelő volt és látványos is. Reményt és lehetőséget adott az összes ilyen szintváltás.
És volt hasonló a szuperben is mikor átment Goku ssjg-be. És ez már nem csak látvány, ha nem egyfajta remény is volt. Ezért is érzem, hogy ha valamit még akarnak mutatni annak látványosnak kell lennie. Nem csak annyinak hogy visszatér a normál fekete hajhoz és jaj minden eddiginél erősebb lesz mert mindig is az volt a max forma.
goku5 írta:
Én a Z-n nevelkedtem. Számomra tényleg látványos volt ahogy Goku átváltozik a Namekon. Minden szempontból. És ezt nem a grafikára értem. De ugyanez volt elmondható Gohanról is mikor átment ssj2-be. Az is mekkora lépés volt minden szempontból. És végül mi volt Goku ssj3-ával is? Ő akkor már nem igen akart úgy harcolni csak az időt húzni hogy esélyt adjon a fiataloknak, de mégis milyen volt amikor átváltozik ssj3-ba. Az is igen felemelő volt és látványos is. Reményt és lehetőséget adott az összes ilyen szintváltás.
És volt hasonló a szuperben is mikor átment Goku ssjg-be. És ez már nem csak látvány, ha nem egyfajta remény is volt. Ezért is érzem, hogy ha valamit még akarnak mutatni annak látványosnak kell lennie. Nem csak annyinak hogy visszatér a normál fekete hajhoz és jaj minden eddiginél erősebb lesz mert mindig is az volt a max forma.
Amúgy ez a nomrál külsejű/fekete hajú szintlépés honnan jön? Eddig nem találtam semmi erre utaló dolgot. Valahol talán írták, hogy az openingből, de az kb egyértelmű, hogy csak figyelem felkeltés mikor Goku mintha átváltozna, nem akartak ekkorát spoilerezni, hogy megmutatják mi lenne a forma (ha lesz), ezért jött ki normál alakban, simán "átvághatta" volna az aurát az SSJ vagy a Blue alakban is + ez csak egy opening amiben sokszor van olyan jelenet ami az animében nem lesz, ezért gondolom, hogy van valami más is
Az átváltozások mind epicek voltak a z-ben először. Aztán amikor már többször előjött, én megszoktam és nem váltott ki ugyanakkora hatást, de elsőnek mindegyik ütött, mert jó volt tálalva. A superben az ssj god meg az ssj blue elsőre sem ütött (nálam) akkorát, mert nem volt semmi mögötte. Nekem superből egyedül Trunks átváltozása jött be, de arról meg nem is tudtunk meg szinte semmit.
Tőlem jöhet az új átváltozás, ha SSJ, SSJ2 Gohan vagy SSJ3 Goku hatású lesz.
Kis spoiler, a Toei oldaláról:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
https://pbs.twimg...AIV-dW.png
Frieza fel lett töltve, megint rajongók találták meg, nem lett közzétéve.
El is felejtettem, hogy a 24 órás feltámasztásnál még ott a glória.
Frieza GLÓRIÁVAL!
Ez olyan ironikus és pont ezért is tetszik.
Ez pedig egy fanmade szerkesztés: https://pbs.twimg...AA0XzD.jpg
)
goku5 írta:
Akkor vedd úgy hogy nincs egy olyan akit Buu helyére tudnának állítani újak közül. ne legyen már az újak közül egy aki a 7 univerzumban él.
Pontosan. Ne legyen a 7-es univerzumban olyan új karakter, akit Buu helyére lehetne állítani, mert az totális logikátlanság lenne. Beerus biztos, hogy tudna róla, és nem hagyná, hogy ebből a csapatból kimaradjon egyetlen igazán erős karakter is. Itt most több a tét, mint a 6-os univerzum elleni csatában volt. És már akkor Monakát hozta be csak azért, hogy Gokut ösztönözze. Szóval nem tudom mit vársz, honnan kerüljön elő valaki olyan, aki méltó Buu helyére, mert akkor az már rég a csapatban lenne. Eszembe jutott még Vegita tesója, aki szintén saiya-jin, de ő non-canon, mivel movie karakter volt. Szóval nincs senki, Frieza viszont mind erőviszonyban, mind személyiségileg nagyon is befér a csapatba. A 80 ember közé főleg, de a mi 10 főnk közé is, ha már a 6-os univerzumnak is ott van Frost. De ennyi erővel akkor azt sem értem, hogy Tien miatt miért nem rinyálsz? Ő is rég háttérbe szorult, mégis most visszahozzák. Vagy Yamcha, aki ha nem is fontos karakter, hanem inkább amolyan vicc-faktor csak, de ő is egész sokat szerepel mostanában. Ja, hogy mert velük nincs bajod, Friezát meg nem bírod. A készítők nevében én kérek elnézést, hogy nem Goku5 véleménye alapján készül a sorozat.
Egyesítve 2017.05.11 00:06:48:
laszlo222 írta:
Nem gondolnám, hogy a maradék 60x harcos teljesen be lesz mutatva. Én olyasmire számítok, hogy a torna elején repkedni fognak kifele a harcosok, megmaradván a 25-30 legjobb.
Nagyjából én is így számoltam azzal, hogy azt mondtam hogy a még ismeretlen karakterek 2/3-a egyből kihullik. Marad 18, plusz az ismertek közül még páran.
Hát azta.
Még hogy alap formával nem lehet élvezetes harcot mutatni?
Nagyon kitettek magukért a készítők. át se változnak de érezhető, hogy anno a Z-ben ilyen hatást, csak a magasabb SSJ formákban hoztak.
Ráadásul Gohan túlszárnyalta a számításaimat.
Az előzetes alapjánarra számítottam, hogy Gohan alap formája kb olyan erős lesz, mint amilyen a Z-ben volt az Ultimate. (Goku erejének kb az 1/4-e)
De úgy néz ki már ő is hozza Super Vegeto Z-s szintjét.
Ultimate vs SSJ2
Végre újra láthattuk a taktikus Gokut. Már azt hittem, hogy elveszett erre...
Gohan úgymond van egy kis hibája, mégpedig hogy egy kicsit "lassú". Nehezen tud ráhangolódni a harc ritmusára.
Lehet nem ártana neki egy szemkötő, mert Levendula ellen is jobban harcolt, miután megvakult.
Bár mintha amíg alap formában harcoltak addig Gohan lett volna fölényben.
Lehet az Ultimate egy kicsit túl erős a teljes kontrollhoz, de anno Goku is kb így volt a God formával.
Az Ultimate határai úgy néz ki, hogy az SSJ2-hőz hasonlóan kitolhatóak (Lásd Vegeta és Trunks)
Bár szerintem fizikailag nincs olyan erős mint a Blue, de ugyanakkor azzal a buffolt ütéssel (Krillin után szabadon) tud akkorát, ha nem nagyobbat ütni.
Gohan jó vezére lesz a csapatnak.
ui: Egy SSJ3-at mutathattak volna a pontosabb összehasonlítás végett, de már csak az én perverzióm.
ui2 A Blue Kaiokennel kapcsolatban nem tudom eldönteni, hogy Goku azért alkalmazta, mert megígérte Gohannak, hogy mindent bele ad, vagy esetleg azért, mert Gokuban kétségek merültek fel egy pillanatra azzal kapcsolatban, hogy a Blue elég lesz e Gohan ellen?
Nagyon jó volt a rész. Igaz a 2v2-től kicsit többet vártam, de a Goku vs Gohan harc kárpótolt.
Roshi is elővette a komoly, elemző oldalát Piccolo is nagyon jó volt, viszont...
Tien! Tenshinhan! Én azon kevesek közé tartoztam, akik vártak téged. Kíváncsi voltam mit fogsz alkotni, erre múlthéten csalódást okoztál. Kaptál még 1 esélyt a bizonyításra és erre most is... Nem veszed ezt elég komolyan.
Na a Goku vs Gohan harc, úristen!!! Nagyon nosztalgiksu hangulatú volt. Ez most nagyon jó meg volt csinálva minden téren. Szép is volt, látványos is és látszott, Goku mennyivel tapasztaltabb. A végén a Blue Kaiokennél egyértelmű volt, hogy már nincs esély, de nagyon jól tartotta magát Gohan! Látszott a végén, hogy Goku nagyon büszke rá.
U10 harcosok, legalább is amennyit láttunk belőlük furák. Egy poénon ott hangosan felnevettem ,de ennyi. Ezzel a hozzáállással elsőnek fognak kihullani.
Jövőhéten pedig láthatunk új harcosokat és úgy néz ki a Buus "sztori" is elkezdődik
Meg kell hagyni, hogy jó rész volt. Harc volt a javából. De itt látni, és nagyon jól megmutatták a Blue és minden más szint közti különbséget.
A Blue szint ütős, kaiokennel meg igazán elit. De Gohan kikapott csúnyán.
Engem amúgy nem győzött meg Gohan ereje, pl Vegita és Toppo ellen, de még Hit ellen sincs semmi, de semmi esélye.
Vegita nevetése elárulta, hogy tartogat új dolgokat még a tarsajában...
Én azt gondoltam az ultimate lazán üti az ssj3 szintet, erre Goku a kettővel nyomta neki. De egyetértek Kzoval. Toppo és Hit ellen abszolút semmi esélye sem lesz, legyen bármilyen taktikája Piccolóval. Úgy néz ki Gohan inkább Csabikával, a hölgyeivel és a Diszkóval fog jókat csatázni.
Vegitának ellenben nem ártana megmondani, hogy mi a tét, mert nagyon lazára veszi a figurát.
Nagyon jól megcsinálták a részt, mind animálásban, mind történetben. Future Trunks arc óta nem láttunk ilyen jót, érett már ez. Gohan biztosan fog még meglepetést okozni a tornán, hiszen neki sincsenek határai, mint ahogy az apjának sem. És Vegeta mosolya amikor érezte, hogy 2 Saiyajin full powerbe harcol... Mindent elárult! Gondolom szívesen csatlakozott volna.
Nagyon elégedett vagyok Gohan erejével, főleg hogy még így is nagyon messze áll attól, amit elérhet, pedig most már karcol egy Blue szintet, Blue szint nélkül.
Ugrás a fórumra: |