Én akkor is azt mondom,h vagy piros vagy vörös hajat kap...de majd kiderül 2-3 hónap múlva kb
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Látom eltűnt egy hozzászólásom. De mindegy is már.
Goku új formájáról meg annyit hogy pont úgy néz ki mint a ssjg csak sötétítve.
Szerintem meg ez a visszatérni a fekete hajhoz nem jó. Gohannál is ez volt a bajom, mert hogy ha átmennek ssj-be a sárga majd a ssjb-be és jön a kék az már egyfajta váltást előrelépést mutat jobban. Sokkal látványosabbak.Ha megint visszamenne feketébe az olyan lenne számomra mintha csak normál állapotban lenne.
Nekem csak jobban tetszene ha inkább váltásként kapna egy új szint pl a fehéret.
Itt vannak az elveszett hozzászólásaok ha esetleg nem állítanák őket helyre
http://kephost.co...-21-09.png
goku5 írta:
Látom eltűnt egy hozzászólásom. De mindegy is már.
Goku új formájáról meg annyit hogy pont úgy néz ki mint a ssjg csak sötétítve.
Szerintem meg ez a visszatérni a fekete hajhoz nem jó. Gohannál is ez volt a bajom, mert hogy ha átmennek ssj-be a sárga majd a ssjb-be és jön a kék az már egyfajta váltást előrelépést mutat jobban. Sokkal látványosabbak.Ha megint visszamenne feketébe az olyan lenne számomra mintha csak normál állapotban lenne.
Nekem csak jobban tetszene ha inkább váltásként kapna egy új szint pl a fehéret.
Ha meg nem lépnének szinteket, akkor meg mindenki azért róná felelősségre a készítőket. Így is többször szóba került már, hogy kezdik kimaxolni a kéket. Elvégre ha még (reméljük így lesz) évekig tovább folytatódik a sorozat, akkor lesz itt még isteni szint 3 is.
Ezzel nem teljesen értek egyet Morbyd. A Dragon Ball univerzuma eléggé kötött mondjuk a StarWarshoz képest. Ott milliónyi történetet lehet írni, mert nincs kötve személyekhez. Ellenben a Dragon Ball, Gokuék történetéről szól. Arról, hogyan múlja mindig felül önmagát és képes egyre magasabb szintekre törni (Vegitával vagy nélküle, ez részletkérdés) .
Nagyon átmenne egy idő után unalomba, ha a sokadik rossz fiút is ssj3-ban / Vegetto győzné le. Az meg jogos, hogy Gokun és Vegitán kívül is vannak szereplők, akik kaphatnak egy-egy főszerepet. (Gohan- Cell és Trunks- Zamasu). Hiszen a kivétel erősíti a szabályt.
Idővel monotonitásba menne át új szintek nélkül és nézőket is veszítenének. Azt meg nem lehet meglépni, hogy az új történetet kezdenek Gokuék után mondjuk 500 évvel, mert ezen szereplők neve egybeforrt a sorozattal. Rengeteg pénzt hoz a konyhára, új szintek nélkül pedig sok marketing lehetőség is elveszne.
Azt még hozzátenném, hogy lassacskán kezdik kimaxolni a sorozatot. Jelenleg olyan szinten erősek, hogy már az isteneket is felülmúlják nemsokára. A erő tornája után még meg lehet hozni egy Főpap a gonosz arcot, de utána már elég nehéz lenne újat kitalálni. Ha ezt meglépik és legyőzik azt a harcost aki a top5ben van a DB univerzumban, onnantól már nehéz újat (új gonoszt) hozni. Ebben szerintem egyetértünk.
laszlo222 Ha a sorozat unalmas új formák állandó behozása nélkül, akkor ott már rég probléma van, azon már az új szintek se segítenek. Ha unalmas, hogy Goku sokadjára ssj3-ban győzi le a rosszfiút, akkor ott lehet nem az ssj3-mal van a baj, hanem mondjuk a rosszfiúval és/vagy azzal, hogy már sokadjára Goku győzi le.
Black arc-ban sem volt új átváltozása Goku-nak, mégis az egész franchise egyik leglátványosabb harcai voltak benne. Az eddigi legösszetettebb gonosszal is büszkélkedhet ez az arc (amitől még mindig nem dobja hanyat magát az ember, de a db szinthez képest mindenképp hatalmas előrelépés volt). A sima db-ben sem volt lsd függő Goku haja, mégis felül tudta magát múlni.
Az meg, hogy kevesebb figurát tudnának eladni, valahogy nem hat meg...
Egyet értek Morbyd dal!
Mindig is azt tartottam a legizgalmasabbnak, milyen új technikával rukkolnak elő hőseink, vagy milyen új stílust hoznak be ellenfeleik.
Aláírom, rajongásom és ámulatom a Namek ARC alatt, Goku SSJ formáját követve csúcsosodott.
Nagy meglepetés volt!
Hiszen ismereteim maximum az addig látott részek alapján voltak. Később kezdtem el kártyákat gyűjteni, internet akkoriban nem használhattam ki ez ügyben.
Fogalmam se lehetzett SSJ2 ről, 3 ról, Ultimate formárol, potara ról vagy a fusion dance ről.
Persze utol értem magam, de az, hogy 2, majd 3 szintre hozták az átváltozást, korán se ütött akkorát mint a Frieza elleni harc.
Most is csak ismételni tudom, nem érdekelnek az új formák, lepjenek meg! Legyen minél színesebb a történet.
Legyen minél bravúrosabb az jövendő ellenfelek és azok legyőzése/ szituációk kezelése!
Ámulni szeretnék, nem pedig előre elvárható, sztori haladtával, egyenesen arányosan felbukkanó formákat látni!
Na az biztos hogy egy jó történet sokat számít.
Na de ez már csak egy újabb vilég és sok a fiatal néző is. Azokat is meg amik manapság már azért a követelmény hogy látványos legyen!
Ne mondja már nekem senki hogy mikor Goku átmetn ssj-be vagy Gohan ssj2-be vés végül goku mutatta az ssj3-at nem volt feldogba az ember, nem volt nagyon jó és látványos ahogy ezzel is mutatták hogy nő az erejük!?
Ugyanez van most a szuperben is. a ssjb-vel. Majd a ssjb kaio kennel. Látványos és feldobja az embert.
Ne mondja már nekem senki hogy a látvány nem számít?
És ezzel nem azt mondom, hogy csak látványos legyen semmi történet vagy mondandó nélkül.Kell új technika meg hasonlók, de nem csak ezek. Legyen mind a kettő benne. Ne visszafele haladjanak már hogy az alap lesz mindig is a legerősebb. (kinézet)
Kicsit ironikusnak érzem a Dragon Ball Superrel kacsoltban látványról beszélni.
Szerintem a harc szempontjából nagyon előnyös az, hogy újra fekete lesz a hajuk. Ha belegondolunk, akkor ez meg is tévesztheti az ellenfelet, mert azt hiheti félresikerült valami vagy, hogy Goku/Gohan feladja. Ezzel lehet taktikázni is egy harcban. Jó érzik a másik kijét, de nagyon f@asza kontrollal ez is kiküszöbölhető. Harcművészekről van szó végülis és nem fejjel megyek a falnak az erőmmel témáról.
Ugrás a fórumra: |