Én sem látom a 174-részt de majd felkerül az oldalra
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Jap, amíg nem kerül fel, azt is, vagy a torrentet is lehet használni:
https://nyaa.si/?...74+gm-team
Elvileg illeszkednie kell rá a feliratnak
Vagy letoltod a MEGAs verziot, en azt szoktam.Parampelli írta:
Köszi a részeket, amugy a 174 részt én nem találom bár lehet hogy elsiklottam felette. Aki tudja hol találom előre is köszi a választ
Nagyon koszi a 174-s reszt is!
Bennem felmerult nehany kerdes Bibivel kapcsolatban. A szovegbol szamomra az derult ki hogy csak bekerult a csarnokba es azt tudjuk milyen ritka a dupla lelek! Kik voltak a szulei es milyen klabol kerult be a csarnokba. Valoszinuleg elpusztitottak az otthonat mert erdekes modon ki akarja irtani az "angyal" vervonalat hiszen a "ferjet is felzabalta!" ill. kivancsi vagyok a masodik lelkere mert az elso ha minden igaz az egy fajta pok.
Kivancsi leszek a vegsojutalmakra amit a vegso probak utan kapnak.
Azt sem szabad elfelejteni hogy X elerte az 50-s szintet es gyuru kell neki de O nem kap elvileg az istentol.
Az angolnyelvu novellaban (csak a lepcsotol olvasom) Annyi az elteres hogy: Dagi amikor elojon akkor mesztelen igy jot rohognek rajta. TS kopasz mikor elojon illetve kicsit jobban reszletezik az erejet ill. a szenvedest ami aran megszerzi a gyurut. Illetve X majdnem tulerolteti magat es izadsag helyett ver szivarog a testebol mielott a feny hatra veti hasonloan mint TS.
Lesz meg meglepetes a lepcson.
Extra köszönet a kiváló és gyors munkátokért!
Na ez ismét egy ütős rész volt.
TS megint csak egy nagyon ütős kis képességet hozott össze magának! Tényleg kockáztat szenved aztán meg mindent visz!
És ahogy látom nem csak angyalkánk tör isteni babérokra hanem Bibi néni is. És most már lehet sejteni miért is utálja annyira az előző pápát és a lányát. (bár őszintén nem igen értem a lánya miért hibás, még ha arra is emlékeztet mit tett vele az apja) (amúgy a ruhája visszaemlékezésben nagyon hasonlít XW ruhájára)
Amúgy Bibi néni is egészen jól néz ki ezzel az új pók külsővel. Valahogy mintha kijönne a lélek sötétsége külsőn is. A maga módján szerintem nagyon jól néz ki. De amúgy hogy van már az hogy a 174. résznél járunk és lényegében az eleje óta tudjuk hogy neki is kettős harci lelke van, de még mindig nem tudni mi az a két lélek! Azt már régen sejtjük hogy az egyik a pók. Most láthattuk is. De vajon mi a második?
Ez a birodalmi hozzáállás a harchoz meg valahogy nem tetszik nekem. Egyrészt az hogy túlságosan támaszkodik a Tang szektára másik meg hogy annak rejtett fegyvereire. Lélekmester had maradjon már az. Ne fegyverekre támaszkodjanak már nagy tömegben. Eddig hogy TS meg társai használták nem volt gond, mert ők eleve erősek és nem vitték túlzásba a másik meg hogy nem sokan voltak. Valahogy ez mintha már a fegyverek korszaka lenne nem a lélekmestereké. Így már nem az igazi. Ne a fegyverekre támaszkodjanak már.
Amúgy meg a Szektás bemutatót illetve pláne nem tetszett, mert tisztára mint egy katonai díszszemle ahol a király tábornokai körében megnézi az elit osztagot (különleges erőket) A Tang szekta elvileg független. Nem tartozik a birodalomhoz. Ne így viselkedjenek már mintha az ő erejük lenne és számíthat rájuk. Csak max szövetségesként. Ez így nem tetszik.
Hőseink meg különösen jól teljesítenek a lépcsőzéssel. Mu Bai pont időben elérte a 70 szintet (71) gyorsan lezavarták a gyűrűszerzését. A dagit meg külön kiemelném. 1 év alatt 9 szintet nőt! 68 szintű viszont "csak" 80 lépcső. Oscar 68 szintjével mint támogató mégis elérte a 88 lépcsőt! A többiek meg kb ami várható és a többiekhez viszonyítva jól. A próbán előzetes alapján is RR-gal lesz itt a baj. 69 szintje ellenére "csak" 70 lépcső. Van egy olyan érzésem hogy TS-nak kell őt majd valahogy felhúznia. TS meg 76 szintjével 200. Neki van aztán csak rengeteg hátra. Pláne ha még a többiek előrehaladását is segítenie kell igen kimerítő lesz neki.
Gondolom pár valami kimaradhatott mert rohantak végén hogy elérjék a próba napját.
Igen en is a masodik lelket illetve a hateret pedzegettem Bibinek. Egyebkent a pokos test kicsit hajaz a STARCRAFT Blade Queenre.goku5 írta:
Extra köszönet a kiváló és gyors munkátokért!
Na ez ismét egy ütős rész volt.
TS megint csak egy nagyon ütős kis képességet hozott össze magának! Tényleg kockáztat szenved aztán meg mindent visz!
És ahogy látom nem csak angyalkánk tör isteni babérokra hanem Bibi néni is. És most már lehet sejteni miért is utálja annyira az előző pápát és a lányát. (bár őszintén nem igen értem a lánya miért hibás, még ha arra is emlékeztet mit tett vele az apja) (amúgy a ruhája visszaemlékezésben nagyon hasonlít XW ruhájára)
Amúgy Bibi néni is egészen jól néz ki ezzel az új pók külsővel. Valahogy mintha kijönne a lélek sötétsége külsőn is. A maga módján szerintem nagyon jól néz ki. De amúgy hogy van már az hogy a 174. résznél járunk és lényegében az eleje óta tudjuk hogy neki is kettős harci lelke van, de még mindig nem tudni mi az a két lélek! Azt már régen sejtjük hogy az egyik a pók. Most láthattuk is. De vajon mi a második?
Ez a birodalmi hozzáállás a harchoz meg valahogy nem tetszik nekem. Egyrészt az hogy túlságosan támaszkodik a Tang szektára másik meg hogy annak rejtett fegyvereire. Lélekmester had maradjon már az. Ne fegyverekre támaszkodjanak már nagy tömegben. Eddig hogy TS meg társai használták nem volt gond, mert ők eleve erősek és nem vitték túlzásba a másik meg hogy nem sokan voltak. Valahogy ez mintha már a fegyverek korszaka lenne nem a lélekmestereké. Így már nem az igazi. Ne a fegyverekre támaszkodjanak már.
Amúgy meg a Szektás bemutatót illetve pláne nem tetszett, mert tisztára mint egy katonai díszszemle ahol a király tábornokai körében megnézi az elit osztagot (különleges erőket) A Tang szekta elvileg független. Nem tartozik a birodalomhoz. Ne így viselkedjenek már mintha az ő erejük lenne és számíthat rájuk. Csak max szövetségesként. Ez így nem tetszik.
Hőseink meg különösen jól teljesítenek a lépcsőzéssel. Mu Bai pont időben elérte a 70 szintet (71) gyorsan lezavarták a gyűrűszerzését. A dagit meg külön kiemelném. 1 év alatt 9 szintet nőt! 68 szintű viszont "csak" 80 lépcső. Oscar 68 szintjével mint támogató mégis elérte a 88 lépcsőt! A többiek meg kb ami várható és a többiekhez viszonyítva jól. A próbán előzetes alapján is RR-gal lesz itt a baj. 69 szintje ellenére "csak" 70 lépcső. Van egy olyan érzésem hogy TS-nak kell őt majd valahogy felhúznia. TS meg 76 szintjével 200. Neki van aztán csak rengeteg hátra. Pláne ha még a többiek előrehaladását is segítenie kell igen kimerítő lesz neki.
Gondolom pár valami kimaradhatott mert rohantak végén hogy elérjék a próba napját.
Elvileg a kettős harci lélekhez 2 erős különböző harci lélek kell. Szóval biztos erősek voltak Bibi szülei, de szerintem nem annyira lényegesek.
Hogy került a lélekcsarnokba? Hát szerintem ez is roppant egyszerű! Harci lélek ébredéskor (amit a LCS végez) egyből kitűnt a 2 harci lelke. Így figyelem középpontjába kerülhetett. Erős tehetséges 2 lélek. A pápa maga mellé vette tanítványának! Szerintem logikus, de megint csak hanyagolható a jövő szempontjából.
Amúgy megemlíteném hogy XX csókjelenete csak kimarad az animéből. Bár abszolút nem értem miért?
Egy másik jelentős dolog szerintem pl. hogy a főpapunk (Bo néni) nem is lepődött meg azon hogy TS-nak 4 lélekcsontja van vagy hogy már van egy vörös gyűrűje. Sőt hogy ez is az lett azon se. EZ vajon miért rájött már korábban vagy érezte vagy mi van? Szerintem pl ez igen érdekes.
Arról meg más hogy vélekedik hogy a birodalom ennyire a Tang szektára támaszkodik? Meg hogy még a szekta se igen ellenkezik?
Vagy hogy miért akarnak ennyire a fegyverekre hagyatkozni már lassan? A tang szekta legyen felfegyverezve meg adjanak is el de ne erre támaszkodjanak már. A legerősebb eladandó fegyver meg az isteni nyílpuska ami megint csak 40 szintig hatékony. És a LCS-ban meg igen sok a magas szintű ember. A legerősebb fegyverek is szerintem 1-2 példányban készülnek el és azok is TS kezében lesznek.
Nagyon szépen köszönöm én is a dupla részt. Feldobtátok vele a vasárnapomat.
A mostani résznél egyáltalán nem értettem, hogy mindez, ami most kiderült Bibi Dong-ról, miért éppen most kellett berakni? Mert én már ezt az "első" részt kiolvastam (és most járok a második részénél), és ezek a jelenetek a legvégén volt. Immel ámmal ejtettek el morzsákat, de ezt az igazságot, csak a legvégén mondta el Bibi Dong. És ez is volt az egyik zárlat, ami ott nagyon meghatódtam, szinte már sírtam, annyira sajnáltam Bibi Dong-ot. De így, hogy most ide berakták, holott még semmi köze nincsen hozzá, mindent lelőtek, és oda a végén az élvezet. Nem tudom, hogy akkor majd a későbbiekben milyen zárlatot adnak majd neki, de azt kíváncsian várom.
De ettől függetlenül jó kis rész lett, és már lassan ideje lenne, hogy a szereplőink túl jussanak az első próbájukon. Itt is az anime nagyon elhúzza, de azért remélem, hogy mikor teljesítik, akkor majd egybe leadják, nem szedik ketté vagy húzzák tovább, mint eddig.
Köszi az új részek forditását isten király vagy.
Nagyon jó részek voltak bár engem 2 dolog zavart az egyik hogy mubai-nak ennyire le lett röviditve az hogy meg kapta a 7 gyűrűjét nem is látuk hogyan néz ki az avtárja mint TS-nál aztán engemet is zavart kicsit hogy menyire akkar a birodalom a Tang szektára hagyatkozni meg a fegyverekre.
A másik hogy amikor meg látam Bibi Dongot abba az új kinézetében nekem is Kergien jutott az eszembe de azzon kivül az is hogy Bibi Dong teljesen úgy nézet ki mint valami lélek szőrny lenne.
Ugrás a fórumra: |