Jah én nagyon élveztem a fejezetet Amugy így tényleg befejezetetlen volt, lehet kiváncsiak milyen népszerű lesz és ha bejön akkor kap folytatást.
Rukia haja mindig jó volt, de ez most botrányos
Bleach manga
Jah én nagyon élveztem a fejezetet Amugy így tényleg befejezetetlen volt, lehet kiváncsiak milyen népszerű lesz és ha bejön akkor kap folytatást.
Rukia haja mindig jó volt, de ez most botrányos
Kicsit feltúrni kánon szinten a poklot, mert ugye a negyedik film ezzel foglalkozott, de mangában maximum egyszer tűnt fel. Az tetszett, hogy nem a kölykökre fókuszált, akár havi megjelenéssel el tudnék így viselni egy pokol fejezetet.
Kérdem én jogosan... a sima hosszú haj a bánatért nem volt jó?! XD
Vagy maradt volna a rövid hajnál Rukiánál
De amugy teljesen logikus amit most felvezetett a pokolról.
Amugy voltunk már kb az összes helyszínen szóval már csak a pokol maradt amit kitudna még részletesebben fejteni. De a fiatalok amugy mit fedeztek fel? Mert az nem lehet nagyon kifejtve.
Tényleg szegény Kenpachival mi lehet most?
Amúgy durva belegondolni, hogy a halott kapitányok haláluk után is melóznak, nem egy életbiztosítás ez a foglalkozás. Konkrétan semmi sem derült ki, csak mindenki megdöbbent és ezzel zárni a részt... a pokol lepke is érdekes dolog. Azzal sem kezdtek az alapszériában semmit.
A folytatást illetően nekem azért gyanús, hogy lesz, mert ha csak egy 20. évfordulós különkiadás, akkor miért számozott fejezet? Illetve a záróképek...
Kenpachi valószínűleg eltévedt.
Nem számozott fejezet ez, csupán valamilyen fejezetszámmal be kellett tenni az olvasóba.
Az mindenesetre látszik, hogy szándékosan lett így kivitelezve. Nem kizárt, hogy már feldobták Kubónak a labdát, hogy a fogadtatás függvényében tovább fejheti a tőgyeket.
Ezazzz, köszönöm szépen a munkátokat. Tudtam én, hogy érdemes várnom. Magyarul mégiscsak más, pláne a gyér angol tudásommal
Engem még az érdekel, miért pont Sayelaporro került elő? Mondjuk az is igaz, hogy Renjihez köthető a pali. Már csak Ishida meg Chad hiányzik nekem, remélem még látjuk őket is. Ez tényleg egy hatalmas felütés volt! Várjuk a továbbiakat, ha lesz olyan
szacsusz írta:
Szayelaporro Granz LY-vel írja a nevét? Csak kérdés. 51.-ik oldalon úgy van írva.
Köszönöm a fordítást Virinek, Papirtigriske, Engineer-nek
Tudom, hogy Kenpachi egyik kezét talán elvesztette a másikat meg eltörte.
De Orihime rendbetudná hozni vagy valaki.
Szerintem pont illik Sayelaporro-hoz mert ő egy tudós. Szóval még a halála közben is őrült terveken gondolkozik
Én remélem, hogy sikeres lesz és kapunk folytatást
Ugrás a fórumra: |