Köszönöm szépen Tapion-sama! Szuper vagy! ^^
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Ace-san írta:
És akkor most vajon Erenék kinek az oldalára fognak állni? Ha egyáltalán állnak valamelyikre is!
Sziasztok, szerintem nagyon szuper rész volt igencsak köszi a fordítást.
Egy dolog nem volt világos nekem.
(Most nem tudom, hogy van a szabály spoiler ügyben szóval biztos ami biztos elrejtem a kérdésem mely a résszel kapcsolatba felmerült)
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: A páncélos titán most meghal? Vagy a végén miért döbben meg mindenki? Csak magától a tűzerő nagyságától?)
rdanika írta:
Sziasztok, szerintem nagyon szuper rész volt igencsak köszi a fordítást.
Egy dolog nem volt világos nekem.
(Most nem tudom, hogy van a szabály spoiler ügyben szóval biztos ami biztos elrejtem a kérdésem mely a résszel kapcsolatba felmerült)
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: A páncélos titán most meghal? Vagy a végén miért döbben meg mindenki? Csak magától a tűzerő nagyságától?)
Nem tudom jól értem e!? Most az egyik oldal Erenék akiket az alapító titán a falakkal körbevett! A másik oldal a Marley-k akik utálják és kiközösítik az eldiánokat és ha ellenszegülnek titánokká változtatják őket de a harcosaikat onnan "toborozzák" és "együtt harcoltak most! és van ugye a közel keleti szövetség akik magukat a titánokat és az eldiánokat akarják végképp kiirtani vagy mi? jól gondolom hogy nagyjából ez a helyzet?
Ugrás a fórumra: |