Áh, nem tudom elképzelni, hogy fekete-fehérben adjanak le egy ilyen anime részt...nem tudom elképzelni.
A rész nagyon jó volt. Kicsit... gyenge volt a rajzolás néhol, de a zenék szépen passzoltak, igazából jól átvitték a manga történetét, alapvetően azt mondanám, hogy jó kis rész volt, és ennyi. Nyilván annak, aki nem tudta, hogy mi történik (pl. egyik barátomnak) ez sokkal nagyobb volumenű rész volt, ő teljesen izgatott lett, hogy na, végre, ez már történet, és már nem is bánja, hogy a Kaguya-szálat ilyen elhamarkodottan elzárták, hiszen az csak filler volt, ehhez képest És ha jobban belegondolunk, igaza van, tényleg filler volt, hogy eljuthassunk idáig, ahol minden véget ér.
Szóval ez egy átlag rész lett volna, HA. Ha nem teszik bele azt a Sasuke flashbacket. Mondtam, hogy félek tőle, hogy agyon fogják flashbackelni, és ugye ez sem volt már a mangában, de... ez így sokkal, de tényleg, sokkal-sokkal-kegyetlenül-sokkal jobb és érzelmesebb lett! A mangában csak egy mondatot mondd Sasuke egy hamis múltról, és csak egy képet látunk a családjáról...de ez így, ez a jelenet komplett, EZZEL a zenével...egyszerűen megható volt.
Ha így fogják adagolni az emlékeket, akkor gyönyörű részek következnek )
Amit viszont mondjuk kicsit hiányoltam az animéből, az az érzés, ami elkapott a mangánál, ennél az oldalnál:
http://naruto-kun...uto/693/15 (és az előző oldal) - ez a kicsit nosztalgikus...emelkedettség, hogy igen, itt ér véget minden, ahol el is kezdődött, igazából. Animében ez kicsit olyan sebtiben elkapkodott volt.
Na mindegy, jó rész volt, csak így tovább, főleg az érzelmes részekre kell odafigyelni, és itt potyogni fognak a könnyek, utolsó szálak minősége ide vagy oda