Tényleg érdekes kérdés, hogy egyáltalán a Godki-s formák után( SSJG,SSJB, Ultra SSJB ,vagy mi a fene Vegita formája) van-e még feljebb? Mert az UI ösztönös mozgása akkora előnyt ad a harcosnak, hogy az nagyságrendnyi szinteket überel! Ehhez pedig először a KI-tréning kell, ami ugye a god-formákhoz vezet elsősorban....
Jiren ellen semmi esélye nem lett volna Gokunak még SSJB-ban sem, ha nem sajátítja el az UI-t, de ezzel újat nem mondtam. Az jó kérdés, hogy neki volt-e UI? Van olyan idegen nyelvű youtuber, aki szerint igen. Mások szerint nem, csak felszívta magát arra erőre, amit Goku az első UI szintje környékén tudott produkálni, vagy kicsivel erősebbre.
Én a további fejlődésről azt gondolom, hogy nincs plafon, ugyanis az UI szerintem csak olyan erőre képes, amit az addig elért edzésekkel (látens erőt is kihasználva) kimaxolhat az, aki azt elérte.
Az indokom, hogy máskülönben nem lenne különbség az angyalok ereje között. Whisnél Vados is erősebb és a főpapnak még ők is csak kispályások! Az UI amúgy sem egy forma, hanem egy technika, ami különböző fajoknál különböző formát eredményezhet. Ugyan Gokun kívül mást még nem láttunk, aki halandóként érte volna el, de elképzelhető, hogy formai változást eredményezhet más fajokban is. Lehet, hogyha Piccolo most elérné az UI-t pl, akkor valami észrevehető jele lenne a testén vagy az auráján és amúgy simán verné a SSJ3 szintet és még a SSJB magasságokat is, mert jobban ki tudja használni azt, amire (lehetséges, hogy maga sem tudja,hogy) képes. De ebbe nem igazán mennék itt most bele, mert ez egy másik topic témája és nem akarok nagyon offolni.
Whis egyszer azt mondta Vegitának, hogyha megtanulja kezelni a ki-jét, akkor erősebb lesz Gokunál, vagy talán azt, hogy képes lesz magabiztosan legyőzni. ... Na, most a Yardrati edzése miatt most elvileg erősebb kellene, hogy legyen, mint a SSJB+Kaioken 20x állapota Gokunak. Erre sajnos még eddig nem derült fény a Moro-dolgok miatt, de remélem, hogy adnak rá valamikor magyarázatot!
Szerkesztette: Rotcsa - 2020.12.21. 01:25