*Mély levegő*
N-Nani?! Ezt a 228. fejezetet komolyan gondolta a szerző?! -.-"
Fáradság faktor. Fantasztikus, hogy ennyi idő után kell behozni egy ilyen elemet, amikor a manga elején kegyetlenebbnél kegyetlenebb, és megterhelőbbnél megterhelőbb megmérettetésen estek át a karakterek, amik meg sem kottyantak nekik. A kis taknyos elsőévesek egész nap talpon voltak, miközben azon imádkoztak, hogy ne hulljanak ki a táborból. Most viszont...
Kérdem én, meddig és milyen nevetséges módszerekkel kell még az Elit 10-est gyengíteni?! Már a puszta gondolata annak, hogy csapatban esetleg legyőzhetik őket szemöldökráncolós, de ezt okvetlenül meg kellett most fejelni ezzel a baromsággal. Könyörgöm, nem egy sokfogásos menüt kellett csinálniuk, hanem egyetlenegy tál ételt, maximum hármat, ha a bírák számát nézem, de Eishinek nem lesz elég egy nap, hogy kipihenje magát?! Rindo kifeküdt?! Soumei remeg?! Vicc, egy nagyon rossz és erőltetett vicc...
Erina pedig hirtelen egy akkora nagy stratégává és erőgéppé avanzsált, hogy Ishikki mellett vele akarják majd kifektetni a legyengült Central tagokat. Újfent ki lehet törölni a rangsorral a hátsónkat. Hayama átmenetileg #9 volt, Megishima lazán leverte az #5 csajt, Soma segítséggel, egy nap legyőzte a #8 Kugát, simán verte a#9 Eizant, és most már a #6 Nene sem okozott neki gondot. Ha Erina akkora ász, aminek a töredékét lehetett látni eddig, akkor mire fel #10 csak? Még ha csak ez lenne a legkisebb gondom...
Elszomorít, hogy amennyire szerettem, annyira gyűlölöm amivé lett a manga. Teljesen kihalt bennem bármiféle remény, hogy mindezek után visszatérünk a régi kerékvágásba. Nem... Inkább úgy fogalmaznék, hogy szeretném kitörölni a 130 valahányas fejezetektől az emlékeimet a mangáról, de nem fogom tudni...
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."