Akinek az előző fórumon 3000+ hsze volt az kérhet Carttól egyéni rangot. Írsz neki egy P.Ü.-t és megcsinálja neked.
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Én topic
Akinek az előző fórumon 3000+ hsze volt az kérhet Carttól egyéni rangot. Írsz neki egy P.Ü.-t és megcsinálja neked.
Ezt a kérdést anno én is felvetettem, mikor olyan fél éve lehettem a fórumon.
Nos, én csak két(?) éve lehetek itt a fórumon, ráadásul nem is igazán vagyok a Duma része, inkább csak be-be írogatok nagy ritkán, de ettől függetlenül elég sok jó dolgot mondhatnék. Például megismertem néhány remek embert, akik közül néhányukkal már személyesen is volt alkalmam találkozni.
Kisebb öröm, de számomra fordítóként és szerkesztőként idesorolható, hogy a munkámat egyre többen olvassák heti szinten, egyre aktívabb a mangám topicja, és gyakran kapok olyan PM-eket, amiben megköszönik az eddigi munkámat, vagy épp elmondják, hogy ilyen remek mangát még nem olvastak, és köszönik, hogy anno belekezdtem. Sőt, volt olyan is, aki pont miattam próbálta ki magát, mint szerkesztő, mert meghoztam a kedvét hozzá. Ezek olyan dolgok, amik mindig mosolyt tudnak csalni az arcomra.
A negatív dolgokat meg szerintem hanyagoljuk, mert ezek felidézése csak újra felbosszantja az embert.
Rengeteg jó élmény érheti itt az embert. Én néha fel fel bukkanok a Dumában, illetve a játékos topicokban. Sok jó beszélgetésben részt vettem, amik jók voltak nagyon. Kedvelem az itteni légkört.
Rosszat inkább nem mondom, egyrészt sokat kellene gondolkodni, másrészt, ahogy előttem mondták teljesen felesleges.
Mielőtt reagálnék erre a kérdésre, tessék konkretizálni.
mi vagy ki okozta nekik a legnagyobb örömöt illetve ki vagy mi bosszantotta fel leginkabb, okozott dühöt?
Aton talán úgy érthette, hogy a tagok közül ki volt eddig az, aki leginkább boldogított itt másokat, meg ki, aki ellenszenvet és utálatot váltott ki másból. Vagy nem?
Én nem tudok példát mondani egyikre sem. Najó, az előbbire talán mégis, de ő már nem aktív itt jóó ideje.
Minagi írta:
... A kérdésed konkrétan az itteni fórumos beszélgetésekre utal, vagy hogy ki okozott akár örömöt, élőben (1), itt a fórumon (2), vagy bárhol-mindkettő (3)?
Ha már gman makacsul nem hajlandó képet feltenni Vilikéről akkor én teszek fel egyet az unokahúgomról. Lenke. :3
http://kepfeltolt...es.hu_.jpg
Nikucci írta:
Najó, az előbbire talán mégis, de ő már nem aktív itt jóó ideje.
Tényleg... ő is nagy arc volt akkoriban. Véleményem szerint, vele nem volt semmi baj. Legalábbis, amennyire én emlékszem. De, ha más nem, az biztos megragadt, hogy neki is sok kommentje volt.
Nos, sokmindenki szerint miattam egyértelműen, de azol figyelmébe ajánlanám a régi fórumot, ott van, hogy bőven, hónapokkal azután is feljárt, mikor mi már együtt voltunk, aztán az azt követő év tavaszán írt ide utoljára.
Amúgy gondolom unatkozott már és nem tom... Lehet a társaság alakulása se volt már ínyére.
Valószínűleg ő se nagyon ismerne rá az évekkel ezelőtti Fórum közösségre és a mostanira. Talán jobban is járt, hogy nem erőlteti. Akikről úgy hallottam, hogy nem voltak jóba még a közösséggel XY ok miatt az talán Mora meg... Ayumi?
mikor mi már együtt voltunk
Ugrás a fórumra: |