Minagi írta:
Cuki vagy, de olvastam. Felajánlás nincs, még dolgoztok s gondolom vártad is hogy nem mindenki happy lesz mikor látja az újításokat.
Ahogy ott írtam, ha jelzed az említett témába hogy kell a rang és megfelelsz a 3000+os kritériumnak, akkor megkapod. Ennyi.
Hogy tetszik-e vagy sem, az releváns, egyelőre nem is foglalkozom vele. Majd pár héten belül a számok alapján meglátjuk, hogy volt-e értelme. Az biztos, hogy habár nekem is szívügyem volt a másik fórum, de a külön regisztráció (és a körülményes fejlesztési lehetőségek) miatt szép csendes halálra volt ítélve. X_X
Errő a mondatodról a Death Note jutott az eszembe Coelho. Ki a gyerekesebb, aki nem tud veszíteni, vagy aki ugyanabban a fehér pólóban büdösödik hónapok óta egy motelszobában? Amúgy megnyomtad az end gombot végre?
Nem szeretem, ha valaki azt feltételezi, hogy nem szeretem a kukit. A kukimmal születtem, ő sosem hagyott cserben, mindig kéznél van, ha szükségem van rá, neki kiönthetem a lelkem , mert meghallgat, figyelmes és empatikus. Szomorú, ha te nem ápolsz jó viszonyt a kukiddal. Ajánlom, hogy szeresd a kukit, mert nagyon hálás lesz a sok szeretetért. De azért ne puszilgasd, nem venném a lelkemre, ha kitörne a nyakad.
Ilyen szintű, már-már Stance-i magasságokba érő bölcsesség előtt kénytelen vagyok meghajolni (és kitörni a nyakamat )
[img]http://www.mindenegybenblog.hu/post_image/2015/02/1000_10007052_786509278090260_3257509716009451260_n_20150220_073342.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Oké, nyers és egyenes leszek:
Szerintem sürgősen álljunk vissza ez erdeti fórumra, mert ez valami okádék...
Arról már nem is beszélve, hogy a több száz korábbi téma, amit az évek alatt indítottak emberek, most ment a levesbe?
Mert, ha igen, akkor most egy huszárvágással gyakorlatilag megöltük a fórumozókörünk jó részét, ami nem hiszem, hogy pár olyan funktciót megért, ami nélkül eddig is jól megvoltunk.
Lol, láttam, hogy Exkirion írta az utolsó hsz-t, de az utolsó oldalon nyoma sem volt ugyebár, és hát hajnali három van, és 10 percen keresztül néztem ki a fejemből, mire leesett, hogy az első az új oldal. ggwp.
Elvileg 1465 téma volt. Szerintem ennek a nagy része már totál felesleges. Ami még aktuális, az úgyis meg lesz nyitva. Aki meg csak olvasgatni akarja az így is megteheti. Jól van ez így szerintem.
Viszont, amikor most az imént elolvastam a rangokat, azon kacagtam egy jót, hogy van vagy 30 rank, és a legmagasabbak után kezdőik még az ss1 xDD
Szerkesztette: drszabi - 2016.02.28. 03:29
[img]http://oi47.tinypic.com/19lgqr.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Minagi írta:
Cuki vagy, de olvastam. Felajánlás nincs, még dolgoztok s gondolom vártad is hogy nem mindenki happy lesz mikor látja az újításokat.
Ahogy ott írtam, ha jelzed az említett témába hogy kell a rang és megfelelsz a 3000+os kritériumnak, akkor megkapod. Ennyi.
Hogy tetszik-e vagy sem, az releváns, egyelőre nem is foglalkozom vele. Majd pár héten belül a számok alapján meglátjuk, hogy volt-e értelme. Az biztos, hogy habár nekem is szívügyem volt a másik fórum, de a külön regisztráció (és a körülményes fejlesztési lehetőségek) miatt szép csendes halálra volt ítélve. X_X
Az a baj, hogy az említett téma nem létezik, vagy nagyon elbújt.
[url=http://www.naruto-kun.hu/forum/viewthread.php?thread_id=86&pid=308#post_308]drszabi írta:
Elvileg 1465 téma volt. Szerintem ennek a nagy része már totál felesleges. Ami még aktuális, az úgyis meg lesz nyitva.
Persze kb a fele lehet fölösleges volt, csak mondjuk nem 1 téma volt, ami pl én nyitottam és féloldalas leírások meg összegzések voltak benne, amikben nem kis munkám volt és amiket baromira nincs kedvem újraírni. Pl: ilyen volt a Jojo-s téma is. Ha bárkinek akartam ajánlani azt, csak anyni dolgom volt, hogy azt mondtam, hogy "tessék olvasd el ezt".
A másik az, hogy azért legyünk őszinték magunkhoz, ez a fórum közel nem néz ki olyan jól, mint az előző. Az egész lényegében egy szürke massza.
Nem hiszem, hogy azt a rengeteg témát, és infót, ami eddig a fórumon volt megérte lecserélni, egy vacak like-rendszerért.
A többi újdonság, ami ki van írva meg lényegében fölösleges gimmic semmi más.
Semmi baj nem volt a fórummal és amennyire emlékszem eleve úgy beszéltük még annó, amikor tervezni kezdtük az új oldalt, hogy a fórum nem lesz bántva. Nem tudom minek ***ogatni, meg változtatgatni azon, ami jó.
Nem is szóltam volna érte, ha csak a küllem változott volna, de így, hogy minden törölve lett... Konkrétan úgy érzem, mint ha tökön szúrtuk volna ezzel magunk. Az, hogy egyszínű ronda mint az állat az már csak hab a törtán.
Szerkesztette: Exkirion - 2016.02.28. 08:17