El tudom képzelni, hogy egyszer agyoncsapja az apját. Vagy ő is alkesz lesz felnőtt korára.
[Naruto-Kun Projekt] Oyasumi Punpun manga (Tilos a spoiler!)
10. fejezet
Gondolom akkor fog a manga címe értelmet nyerni, amikor Punpun ismét megszegi az ígéretét, Aiko megidéz egy konyhakést, majd Punpun már csak annyit fog hallani, hogy "Jó éjszakát, Punpun". Nagyon para ez a lány.
11. fejezet
Na, csak lesz valami abból a gyilkossági nyomozásból. Bár a pénz motiválja őket...
12. fejezet
Jópofa volt ez a csapatos ökörködés, csak aztán nehogy tényleg jöjjön az a hulla...
13. fejezet
Hulla az egyelőre nincs, de Punpun megtanulhatta, hogy álló dákóval nem egyszerű a pisilős történet.
14. fejezet
Gondolom a elhagyott gyár elnöke nem vett többé kaját Sekiéktől. Az sem kizárt, hogy Seki apja vele csalta az asszonyt, de az elnök elhunyt, és ezért vedel Seki apja. A lényeg, hogy nem megy az üzlete, nagyon nem, a kép meg olaj volt a tűzre Sekinek.
Oyasumi, Aiko...
15. fejezet
Még a behugyozós poén sem ölte meg a komoly hangulatot. Még Shimi képzelgései sem. Alakul a dolog.
Ahogy máshol olvastam a manga leírását, akkor a gyerekkortól a felnőtt koráig nyomon követjük kis hősünket. A manga sok mindent feldolgoz, talán nem épp a legszerencsésebb ember a világon Punpun... (engem őszintén a neve és a kinézete akaszt ki leginább) a többi inkáá eltúlzott dolgok, amit megcsavar egy gyermeki képzelet. Szóval sok felé fog kilyukadni, sok válaszutat lázhatunk. Vagy te annyi idősen tudtad már mi akarsz lenni? Vagy azzá váltál amivé akartál? Mert én nem. Én rendőnő akartam volna lenni, vagy hírolvasó, vagy cukrász.... Erre bölcsödei nevelő lettem. A tizen éves énem kiröhögne ha ezt tudná...
16. fejezet
Punpun előtt gondolom lepereg az élete. Nem rossz megoldás ez arra, hogy a szerző bemutassa, hogy milyen volt az eddig, és megtudjunk dolgokat, amik segítenek megérteni a karakterét, hátterét. Jobb, mint egy visszaemlékezés, de azt is érzem, hogy az eddigi lassabb elhintés fel lett adva ezzel. "Nesztek, válaszok!".
Ugrás a fórumra: |