Köszönöm az új részt mindenkinek!
Végre alakulnak a dolgok Gugu és Rean közt, erre ez fogad a rész végén, kicsit megdöbbentem mikor feltűnt az alkotó de már alig várom a következő részt!
[Naruto-Kun Projekt] Fumetsu no Anata e (To Your Eternity) anime
Köszi a munkátokat! Elég ütős rész volt, már nagyon vártam, hogy Rean megtudja, mi is történt akkor, amikor a balesete volt.
Kíváncsi leszek, hogy ha Fushinak át kell változnia, utána fel tudja-e majd venni ezt az idősebb alakját is, vagy csak az eredetit. Bár az lenne a logikus, hogy amit már egyszer felvett, arra képes legyen továbbra is. Szegény Gugunak meg nincs szerencséje ezekkel a zuhanásokkal, remélem, megússza.
Köszönöm az új részt mindenkinek! Tudtam hogy nem egy egyszerű harc lesz ebből, de ez az anime mindig képes egy lapáttal rárakni az elvárásaimra.
Egy valami nem volt számomra tiszta a résszel kapcsolatban, a Nokka most melyik alakját is lopta el pontosan Fushi-nak? Volt egy jelenet mikor úgy tűnik hogy March alakját veszi el, de akkor Gugu "lelke" hogy volt képes a végén látni March-ot Fushi-n belül?
Egy valami nem volt számomra tiszta a résszel kapcsolatban, a Nokka most melyik alakját is lopta el pontosan Fushi-nak? Volt egy jelenet mikor úgy tűnik hogy March alakját veszi el, de akkor Gugu "lelke" hogy volt képes a végén látni March-ot Fushi-n belül?
Most, hogy így mondod, ez tényleg jó kérdés. Nem tudom, hogyan lehetett ott a "March Erőszellem", viszont az szinte bizonyos, hogy a nokka ellopta March alakját, mivel konkrétan láttuk, ahogy összeroppantja a March alakú Fushit, és "kiszállnak belőle az emlékfoszlányok".
March halálakor is látszott már, hogy Fusi nem látja őt. Lehet, hogy az erejét/emlékeit elvették róla, de q szelleme követi őt, mert az tőle független. Én így értelmezem. Viszont Gugu-gágáért kár volt, lehetett volna végre vlami pozitív kapcsolat a sorozatban, de ez nem azokról szól Rean-t azért sajnálom, azt se tudja, hogy Gugu halott, (bár mintha felfogta volna a végé az apjával való beszélgetésben, de nekem annyira nem volt egyértelmű) Várom a kövi arc-ot, biztos az is nagyon jó lesz! Köszi, hogy dolgoztok rajta!
Igazad lehet, ha a sorozatban a holtak szellemként tovább létezhetnek, akkor ez megmagyarázhatja, miért láttuk a rész vége felé Marchot is ott, Fushi körül.
Hát igen, kár, hogy eddig gyakorlatilag minden arc Fushin kívüli főszereplője meghalt. Az inuit fiúnál még nem is nagyon voltunk képben a történet koncepciójával, March halála pedig - pláne, hogy azt a bekövetkezte előtt néhány nappal már sikerült elkerülnie - kifejezetten váratlanul ért minket. Viszont Gugu halálára az eddigiek alapján, valamint Fushi képesség- és személyiségbeli fejlődésének okán már lehetett számítani, hogy előbb-utóbb bekövetkezik. Pedig mind jobban örültünk volna, ha az arc úgy zárul le, hogy Gugu életben marad. Remélem, azért a mangaka kitalált valamit, és a továbbiakban nem lesz mindig deklarálható a "másodfőszereplő" halála, különben túl kiszámíthatóvá fog válni a történet.
Rean biztosan megtudta, hogy Gugu halt meg. Bár Fushi hirtelenjében nem akarta elmondani neki, nehogy összetörje a szívét, mind ő, mind Pioranék tudták, hogy ez a kegyes hazugság hosszú távon nem fenntartható. Ezért volt, hogy miután Fushi elindult, Pioranék félrehívták Reant egy kis beszélgetésre, hogy elmondjanak neki mindent Fushiról és Gugu haláláról. A rész végén, az apjával való beszélgetésen, illetve azon, hogy azt mondta, reméli, Gugu már Fushival van, az látszott, hogy Rean tudatában van az igazságnak.
Köszi, hogy dolgoztok rajta!
Köszi a részt! Volt benne egy-két kérdéses pont, pl. ha March alakját lopták el, akkor hogy vette fel a medvéét a nokka? És mért menekült el a vízben?
Szerintem March szellemét nem látta ugyan Fushi, de valahogy érzékelte abban a korábbi részben, amikor March meghalt.
Tényleg fura volt az is, hogy nem derült ki pontosan, Rean mennyit tud. Mert ha megtudta, hogy Gugu halt meg, akkor mért gondolta, hogy Fushival van? Ha elmondták neki a dolgokat, akkor tudná, hogy Fushi él. Hacsak nem a szellemére gondolt. De az is becsapós volt, hogy Gugut sokat mutatták az openingben, azt hittem, élni fog még. Viszont így lehet, hogy ez azt jelenti, Fushi sokszor fogja felvenni ezt az alakot.
Az viszont meglepő volt, hogy a rész végi előzetes alapján Pioran újra csatlakozni fog Fushihoz.
Mivel az előző rész publikálásakor még nem volt birtokunkban ezen információ, ezúton szeretnénk jelezni Felétek, hogy más animékhez hasonlóan jövő héten A FUMETSU NO ANATA E is SZÜNETRE VONUL, ÍGY A 13. RÉSZ CSAK A JÖVŐ HÉT UTÁNI HÉTEN FOG ÉRKEZNI.
Illetve jövő héten meg fog jelenni egy recap epizód, ami az eddigi 12 rész eseményeinek összefoglalását fogja tartalmazni, de mivel feltételezzük, hogy egyik nézőnk sem lett hirtelen amnéziás, valamint előrebocsátjuk, hogy azoknak a memóriája is szabályosan funkcionál, akik egyben fogják a jövőben a sorozat részeit ledarálni, nem szándékozunk a résszel foglalkozni.
Nem. Aki angol felirattal meg szeretné nézni az előző részek összefoglalóját, az felmegy a nyaa-ra, és letölti. Ne legyünk már ennyire lusták és/vagy életképtelenek, hogy csak akkor találjuk meg, ha itt ki van hírezve...
Ugrás a fórumra: |