Szép, igényes lett az új honlap. Gratulálok hozzá!
Köszönöm az eddigi munkátokat és kitartást a továbbiakhoz
Kellemes Ünnepeket!
Észrevételek, javaslatok az oldallal kapcsolatban
Nagyyon jó lett és letisztult. Köszönjük hogy még a karaaaacsonyi időszakban is gondoltok ránk pluszba. Annyi észrevételt engedjetek meg hogy nagin rikító. A fehéret lecserélné akár sürkére vagy bármire de így a szemem kiégett amikor beléptem. Félreértés ne ewsék nagyon tetszik és szép de túl világosnak találom. Legalábbis a szemem amikor belépek. Mindenesetre ez csak az én véleményem éés ég ezzel együtt is leakalappal és hálásan köszönjük mégegyszer.
Nagyon jó lett az új design, nagy sok munkátok lehetett vele ami ezúton is köszönök. Nem lett rosz a mobilos verzió se. Viszont a mobilos veerzióval kapcsolatban lenne egy kérédésem. Ott a fórumot csak a menüből lehet elérni, vagy van/lesz esetleg olyan rész ahol nyomon lehet majd követni a legfrisebb hozzászólásokat mint a pc-s verziónál.
Lehet én vagyok csak a béna hogy nem találtam, de elég zavaró így mobilon folyton kikeresni a legfrisebb hozzásuólásokat, minden témát végig kell nézni hogy meglássam írt-e bele valaki. Ezen felül lehet jobb lenne ha a topicban a legfrisebb hozzászólást mutatná és nem az elsőt.
További sok sikert az oldalhoz mert alapból tetszik az új stílus.
Nagyon meglepett az új dizájn, mikor felléptem az oldalra, de tetszik az új külső. Szép, igényes munka, talán letisztultabb is korábbi külsőhöz képest. Ahogy az előttem kommentelők, én is osztom azt a véleményt, hogy sötét téma valóban jó lenne az oldalra, az én szemem is kiégeti a világos háttere, másfelől akár facebook, akár discord, ahol van lehetőség ott sötét témát használok. Száz szónak is egy a vége, szuper az új külső és köszönöm az eddigi munkáitokat.
Gratulálok a fejlesztéshez.
Nagyjából olvastam miket írtak még fejlesztés gyanánt az előttem szólok. Ami nekem még eszembe jutott azaz, hogy én speciel szívesen adnék nektek néha egy kisebb összeget. (Ha van ilyen funkció, akkor lehet én vagyok béna. Már többször kerestem az oldalon korábban is.) Mivel szerintem meg érdemelnétek a sok munkáért cserébe. Tudom hogy nem ezért csináljátok ezt az egészet. De ez csak egy felvetés lenne részemről, nem akarok az oldal működésébe bele szólni. Természetesen csak az élne a lehetősséggel aki akar. Akár egy Paypal számla amire aki akar küldhet valamennyit.
Valamint az avatárkép feltöltésénél lehetne egy olyan dolog, hogyha az ember nem megfelelő méretű képet rak fel, akkor tömöríti akkorára ami már jó. Nem gondolok itt sem sok túlbonyolításra egy egyszerű veszteséges tömörítés is megteszi szerintem. Ekkora kép méretben szerintem nem számít, és PHP-ben ez megoldható. A neten lehet találni erre tök jó képátméretező scriptet, amit csak be kell tenni a honlapra és mindent meg csinál. De ez sem életbe vágó funkció, viszont lehet pár ember örülne neki.
Meg amit már azt hiszem írtak előttem, azaz hogy a felkerült részeket lehessen külön likeolni. Tudom hogyha a nevére kattint az ember, akkor ott tudja értékelni. De szerintem ezt sokan nem veszik észre. Érdemesebb lenne ha oda kerülne ahol jelenleg a feltöltő/hozzászólások/#anime van jelenleg. Akár csak egy like formában, ahol van egy számláló is. A jelenlegi legördülöset lehet nehéz lenne oda rakni. Persze ez is csak ötlet.
Amúgy nagyon tetszik az irány amit csináltok éppen Csak így tovább.
Több másik oldal is megujjult nagy bánatomra, (Nagyon nem kapták el a fonalat átláthatatlan lett az egész) így kicsit félve léptem be az abszolút favorit oldalamra (Vagyis HOZZÁTOK!!!), ám az eredmény letaglózott! Letisztult, átlátható, könnyen kezelhető, KIRÁLY!!!! Istenek vagytok! Csak így tovább 2021-ben is!!!! Nagy Pacsi Nagypeterdről!!!!
Ugrás a fórumra: |