Szerintem senki nem fogja tudni neked megmondani pontosan melyik részekben tűnik fel a róka Azonban azt esetleg megtudom mondani, kb. mikor használja az erejét:

Naruto anime
Szerintem senki nem fogja tudni neked megmondani pontosan melyik részekben tűnik fel a róka Azonban azt esetleg megtudom mondani, kb. mikor használja az erejét:
A sima part 1-ben baromi ritkán tűnik fel egyáltalán a köpeny is, nem hogy maga a róka. Célozgatnak rá, de körülbelül itt meg is áll a tudomány és ez nem is baj. Azon a szinten teljesen felesleges dolog lett volna behozni komolyan a történetbe, szerencsére a part 1 ezt a hibát nem is nagyon követte el.
Most újra beletekergettem ezekbe a részekbe, érdekes látni, hogy ki, milyen jellemfejlődésen ment át a Shippuuden végére. Mindig elfelejtem, hogy itt mennyire gyerekek voltak és ezek a harcok milyen keménynek hatottak még annó. Most így jobban belegondolva, Zabuza és Haku sokkal komolyabb ellenfél benyomását kelti, mint sok shippuudenes társuk. Talán mert hozzájuk még némi taktika sem ártott, plusz emberibbek is voltak.
Köszi.
Őszintén szólva nagyon ráfért. 1 hónapja kezdtem újra az animet, de még a régi felirattal, mivel kivannak írva DVD-re. Gyakran a hajamat tudnám tépni a fordítások miatt. Félre fordítások, nyelvtani hibák... katasztrófa az egész. Kíváncsi lennék hogy lett az lektorálva akkoriban. Legtöbbször már inkább felirat nélkül, az angol égetettel nézem.
Viszont, ha utolértek az újrafordítással, akkor már az újjal folytatom.
Hol lehet szívecskét ajánlani? -Többnyire, amit én kiírtam DVD-ket, azon hellyel közzel az általam már kijavított felirat szerepelt, mind az időelharapások, elgépelések ki lettek színezve. Mert rest pofátlanságnak éreztem, hogy az orrom előtt penderűl, s dívlik a hiba, s ahhoz nem nyúlok hozzá.. - Ott helyben izibe, magamnak. - De még akkortájról fennmaradt SailorMoon vár reám, 47.Ep környékén, ahol holdfénytündérke "félbehagyta" s jobbán felszívódott..
Köszinjük!
Ugrás a fórumra: |