Boldog Születésnapot Kívánok!
Hálásan Köszönöm a sok munkátokat és kitartásotokat!
Remélem a továbbiakban is tudjátok sokáig majd folytatni tevékenységeteket.
[Születésnapi Topic]
Boldog Születésnapot!
Köszönöm nektek ez eddigi munkátokat. Remélem még sokáig fogjátok csinálni, csak így tovább. Sokszor feldobjátok a napomat, mikor látom hogy az általam kedvelt/várt mangát vagy animét lefordítjátok, gyakorlatilag a saját szabadidőtöket feláldozva. Nincs jobb érzés mikor hazaérve meglátom hogy lefordítottátok az éppen aktuális rész/fejezetet és egy chips mellett megnézzem/elolvassam. Rengeteg művet csak azért kezdek el nézni/olvasni mert látom hogy lefordítottátok és mondom akkor belenézek és nem egy kedvencem lett közülük.
Nem győzök hálás lenni nektek.
(A fórumos témához meg annyit hogy mindig olvasni szoktam, ezek után megpróbálok többször írni hozzászólást.)
Boldog születésnapot!
Nagyon szépen köszönöm a munkáitokat. Sajnálom, de nem vagyok aktív fórumozó, és nem biztos, hogy az leszek (Igen, tudom ezt már hányan leírták előttem)
Azt viszont tudnotok kell, hogy napi többször belépek (általában reggel vagy este, meg néha napközben, ha eszembe jut ), és izgatottan várom, hogy került-e fel valamelyik manga vagy anime új fejezete/része, amit nálatok követek.
Még egyszer nagyon-nagyon szépen köszönöm a munkáitokat!
Boldog születésnapot. Az a helyzet, hogy bár én csak nemrég csatlakoztam a közösséghez, de hatalmas One Piece fan vagyok, és eddig fordító oldal híján Indavideón néztem a részeket 480p-ben.
Sokszor belegondoltam, hogy egy nonprofit oldal hogy tud a szabadidejüken ilyen komolyan foglalkozni a fordításokkal,és Tapion-sama gondolatait olvasva rájöttem, hogy mennyire el van hanyagolva egy ilyen hatalmas oldal fórumtémáinak a része. Rájöttem, hogy bár én, és még valószínűleg rengeteg ember csak fejben, magában értékelte a munkát, de nem osztották meg legalább motiváció szempontból, mert gondoltam, hogy a kevéske hozzászólás miatt biztos más okok van arra, hogy ennyi idő után is foglalkozzanak az oldallal.
Bár a legtöbb ember valószínűleg ez után sem fog hosszú hozzászólásokat írni, de szerintem legalább ez alkalommal kicsikét megemberelik magukat és leírnak pár sort. Viszont a szülinapi szöveg hatására sokan(köztük én is) megindulnak minden újonnan kijött és régebben lefordtott rész után kommentelni. Ne csüggedjetek, mert az emberek szeretik amit csináltok, még ha néha el is felejtik értékelni(tisztelet a kivételnek).
UI: Köszönöm a sok fordítást, az összes kedvencem fordítása megtalálható, sok sikert és több elismerést ezután is.
Sziasztok!
Boldog születésnapo! Köszönöm a sok felejthetetlen élményt és a rengeteg munkát.
Még ha afelhasználói fiókomon nem is látszik, nagyon sok ideje ismerem és használom ezt a fórumot, illetve fogyasztom innen a különböző fordításokat. Éveken át jártam ide a társaság miatt és nem túlzás azt mondani, hogy "itt nőttem fel."
Most, hogy újra animézni kezdtem, igyekszem többet foglalkozni az oldallal. Ezer hála mindenért. Köszönöm.
Csak így tovább!
Boldog Születésnapot!
Ha jól emlékszem akkor 11 éve követem a munkásságotokat. Rettenetesen hálás vagyok nektek a sok munkáért, amit belefektettek az oldalba.
Viszont én sem szoktam kommentelni sem kommenteket olvasni, aminek igazából csak egy oka van: én csak nagyon ritkán olvasok mangat vagy nézek animet. Konkrétan annyira ritkán, hogy hiába kezdtem el a Narutot 2008 decemberében a Jetixen, de még mindig nem értem a végére. Pedig szeretem és imádom a sorozatot.
Szóval emiatt mindig csúszásban vagyok, ha egyszer utol érem magam akkor fogok én kommentelni.
Boldog Születésnapot kívánok az egész csapatnak!
Én nem szoktam kommentelni, de azért el szóktam olvasni ki mit ír. Tudom sokan elötem is irták hogy miért nem írnak, ezért nem írom le azokat. Ezért mostantol én is írok egy "köszönömet". Nagyon hálás vagyok hogy ennyi mindent megtesztek .
Még egyszer is Nagyon köszönöm az eddigi és az ezutáni munkátokat!
Ugrás a fórumra: |