Sziasztok nem tudjátok folytatják-e valamikor Bleach animét? valami konkrét dátum vagy valamilyen infót nem tudtok mondani?
Bleach anime
Sziasztok! https://www.youtu...LH37tmTF6s
Itt 1:17 után az melyik filmből van? Vagy anime filler?
Ichigo melyik hollow formában erősebb?
Ebben http://vignette4....-prefix=en
vagy ebben?
http://static.zer...732860.jpg
Csak mert nosztalgiaképp nézegetem a részeket és meglepően szánalmas produkciót mutat az első képen látott formában Kageroza ellen.
Úgy vélem az utóbbi (Ulquiorra elleni) forma bikább, de kíváncsi vagyok hozzáértők véleményére is.
Hát én nem vagyok egy nagy hozzáértő, de szerintem is Ulquiorra elleni formája az erősebb. Az első forma egy sima lidércforma kezd lenni, illetve már szinte az is, mert nem tudta irányítani a lidércet. A másodikban viszont annak a hollownak az alakjában van amelyik benne él/megtámadta az anyját, plusz lehet h még egy kicsi lidérc erő is van benne bár ezt nem tudom. Mindenesetre ha Ulquirroát megrugdosta vele tuti erősebb.
Hája. Ulquiorra bivaly karakter volt. (Szvsz az első 3 espadánál is erősebb. Talán az öregnél nem.)
Am az a forma a Vasto Lorde? Csak mert emlékeim szerint nem láttunk Vasto Lordeot. És ugye azok sokkal erősebbek mint az Espadák, nem? Valami ilyemik derengenek.
Hát ez már lehet túlmutat rajtam . Annyi rémlik, meg egy kis átnézés után azt tudom mondani, hogy a vasto lord a legerősebb hollow fajta, mint Ichigo Ulquiorra elleni formája amiben elveri. Az Espadák meg olyan hollowok akik eltávolították a maszkot, szal kicsit különböznek, de lehet h a vasto lord erősebb.
Ha nem is mind, de a legtöbb Espada Vasto Lorde volt.
Menos = több száz sima hollow összeolvadása (3 szint: Gillian<Adjuchas<Vasto Lorde)
Vasto Lorde = legerősebb fajta Menos
Arrancar = olyan hollow, aki eltávolítja a maszkját
Espada = legerősebb Arrancarok
Úgy tudom, hogy egyik espadarol sem lett hivatalosan megerősítve, hogy Vasto Lorde lenne. Egyedül az animében volt pár rész filler ami Harribel múltját mutatja, amikor elvileg még csak "sima" Vasto Lorde volt (nem volt még espada), de ez esetben sem lehet biztosra menni, mivel, hogy filler volt és szintén nem lett megerősítve. Emiatt van az is, hogy ha rákeresel google-ben a képeknél szinte csak Ichigót dobja ki, de nála sem lett megerősítve, hogy most akkor gyakorlatilag mivé változott.
Egyébként egyértelmű, hogy az Ulquiorra elleni átváltozása jóval erősebb!!!
Passz, rég olvastam már a történetet. Akkor lehet nem a legtöbb, de a csúcs (1-4.) valószínűleg az volt.
Nekem logikátlan lenne, ha az Espadák között nem lenne VL, hisz akkor a legerősebb típusú hollow nem szerepelt a történetben. Azt meg nem hiszem, hogy Kubo kihagyta volna ezt a ziccert.
Nem tudni, hogy Ichigo Vasto lorde-á változott-e át vagy sem, de Hitsugaya állítása szerint, ha Aizen össze tudott volna szedni 10 Vasto Lorde-ot akkor elpusztíthatta volna egész Soul Society-t. Nos mivel ez nem jött össze neki így biztosak lehetünk benne, hogy az espadák nem voltak Vasto Lorde szinten vagy legalábbis nem mind. Annyit lehet csak tudni, hogy Aaroniero Gillian szintű volt, de a többi között biztos, hogy volt Adjuchas szintű, mert azt nem hinném, hogy egy Gillian után egyből mind Vasto Lorde-ok lennének, de ugyanakkor nem tartom kizártnak, hogy volt köztük 1-2
Ugrás a fórumra: |