Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
158. fejezet
Hakarin jót röhögtem. Próbál bratyizni Megumival, mert a Zeninek hatalma kapóra jönne a Jujutsu világ szabályainak átírásához, erre ott van chibi Maki az üzenettel a következő panelen, hogy másnap megsemmisült a Zenin klán. Könnyen jött, könnyen ment.
Rögtön bele is csapunk a Culling Game-be/Extinction Migration-be. A továbbiakban az első elnevezés rövidítését használom (Még akkor is, ha helytelen...), szóval "CG".
Ez a Kashimo Hajime ismeri Sukunát és 400 évvel ezelőtt tevékenykedett, vagy azóta él. Felhasználta a pontjainak egy részét is kért egy olyan szabály bevezetését, ami megjeleníti a résztvevők pontszámát, nevét, helyzetét stb. Yuujiék most őt, és egy másik erős játékost, Higuruma Hiromit akarják levadászni. Már javában agyalnak, hogy miként trükközzenek a pontokkal és az új szabályok bevezetésével, hogy az előnyükre billentsék a játékot.
Megumi erősen utalt arra, hogy elképzelhető, hogy Kenjaku keze abban is benne van, hogy Yuuji megette Sukuna egyik ujját. Elvégre Kenjaku volt Yuuji "anyja" is, simán elképzelhető, hogy az elejétől eltervezett mindent. És akkor annak is van értelme, hogy Yuuji miért olyan erős fizikálisan. Yuuji emlékezett arra, hogy Kenjaku mondta, hogy nemcsak sámánokkal kötött szerződést, így lehet, hogy az ember Sukuna szerződése miatt van Yuuji már a játékban, de Meguminak ez az egész gyanús. Sukuna kötött egy szerződést Yuujival, amit még nem használt fel, annak is lesz jelentősége.
----------
159-161. fejezet
Szünet van a héten, így beszélek erről a hármas adagról.
Meglepett, hogy Higuruma majdhogynem a semmiből kapott egy teljes fejezetet a múltjáról, és arról, hogy miként lett egy átokképessége, már ha az a "Stand" annak tekinthető. Érdekes karakternek ígérkezek, lehet, hogy komolyabb szereppel.
Csak kérnem kellett, és jött is Kenjaku. Pluszban még Yuuji klubtársait is láttuk a rendes iskolájából. Kenjaku keze lehet, hogy tényleg benne volt már az 1. fejezetben is.
Valaki kiszámolta, hogy több, mint 1 órát gyalogolt a lány, ha a valós helyszínek veszi alapul. Nem csoda, ha fáj a talpa. ^^"
Yuuji és Megumi mennek az 1-es kolóniába, Panda és Hakari pedig a 2-esbe. A 2-esben pedig állítólag Kashimo van, akit maga Hakari vállalt be, mert ő a legerősebb. Közben keresik az Angyalt is, de nem tudják az igazi nevét.
Jó ez a szabály, hogy az akadályon belül véletlenszerű pozícióba kerül a játékos, hiába lép be mondjuk egy csapat tagjaként. És a 9 lehetséges pozícióban várják őket a kezdőkre vadászók. Az a fiú úgy tűnik, hogy ismeri Yuujit.
Megumi mindeközben nőket ver. Hinnye, hát csak van benne Zenin vér, abból is Naoya a példaképe bizonyára. Mindenesetre most a Remi nevezetű lánynak lesz a lovagja, hogy információt kapjon tőle Higurumáról.
----------
162. fejezet
Tudom, hogy unalmas téma, amikor felhozom, hogy Yuuji fegyvertára nem túl változatos, de sajnos ismét bebizonyosodott. Nem akarom elhinni, hogy fizikai erővel, és kevéske átokerő manipulációval mindenkin átjuthat majd. Egyelőre működik, aztán majd meglátjuk.
Mivel Remi a gyanúsabb karakter a viselkedésével, ezért fordított logikával élve, inkább Amait tartom esélyesebbnek a hazugságra. Vagy mindketten hazudnak.
----------
163. fejezet
És mégis Remi hazudott.
Bár jobban belegondolva, ha Megumi ment volna Higurumához, akkor neki a beszélőkéjével nem lett volna probléma meggyőzni. Yuuji viszont hamar felidegesítette. Elő is hívta a Standjét. Kíváncsi vagyok, mit tud. A személyiségét szórakoztatónak találom. Nem bánnám, ha szövetséges lenne.
Reggietől nem várok sokat. Vagy éppen semmit. Cáfoljon rám. Remi szintén.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)