Most én se bírtam ki, és tovább olvastam, mert ennek a résznek is elég izgalmasan volt vége. Nem tudom, 13 epizódba mennyi fog beleférni, de kb. az 53. fejezetnél éreztem úgy, hogy egy lehetséges elválasztó vonal lehet, ha nem jutnak az első kötet végéig. Mindenesetre szerintem elég jó az anime adaptáció, nekem eddig nagyon tetszik.
Köszi a fordítást! Eddigi részek alapján tényleg jól adaptálták a manhwat. Ami abból hiányzott, az a részletesebb látványvilág és azt sikerült jól megalkotni!
Köszönöm a fordítást! Valaki, aki olvassa a mangát: Ugye a mangaka nem fog kedvezni a shippelőknek és nem lesz több ilyen langyi jelenet, mint ahogy Khun odafekszik Bamhoz? Mert akkor nem nagyon nézném tovább.
Ugye a mangaka nem fog kedvezni a shippelőknek és nem lesz több ilyen langyi jelenet, mint ahogy Khun odafekszik Bamhoz? Mert akkor nem nagyon nézném tovább.
(Mint manhwa olvasó: ) Ha emiatt nem fogod tovább nézni, akkor nagy dolgokat fogsz kihagyni.
Habár valószínűleg csak az 1. évadot fogják adaptálni, és habár a másodikba "indul be" igazán, szerintem nem éri meg ezt kihagyni, mert sikeresnek tűnik, ami lehet, hogy vonzani fog maga után egy 2. évadot is.
Persze van egy-két dolog az animében, amire a manhwa után csak úgy lehet reagálni, hogy "ez meg mi akart lenni?" (lásd: 5. rész), meg egy-két viccesebb/érdekesebb jelenetet kihagynak, összességében elég jó adaptáció.
akkor most Anaak megkapta/ja a fekete márciust? mert nagyon fogdosta! Nyilván gondolom max addig az övé ha egyáltalán az övé amíg Yuri meg nem jelenik!?
A fogadás nem csak akkor érvényes ha mindkét fél beleegyezik? De majd kiderül..meg h Yuri mit fog hozzá szólni meg persze maga a kard mert hát ugye a fiúkat szereti
A fogadás nem csak akkor érvényes ha mindkét fél beleegyezik?
De mindkét fél beleegyezett. Azért tétovázott Bam, mert beleakart egyezni, hiszen ha nem egyezik bele, akkor játékon kívül jönne Anaak, és erőszakkal elvenné. Abban Bam biztos volt, hogy el tudja tőle venni erőszakkal. De közben tétovázott, mert nem akarta Khun-t és Rak-ot belekeverni. De miután ők beleegyeztek, utána a fogadásba is belementek.
1 kérdésem lenne. Jól értettem ,hogy a kis gyikunk az már osztályozott tehát olyan mintha kimászta volna a tornyot de közbe mégse? Vagy én értettem valamit félre !