Itt most nem Perfect Susano'o-ról van szó.
Kusanagi kardja... hát anno először part 1-ben használta Hiruzen/Sandaime Hokage elleni harcban. Nagyjából amit tudunk azaz, hogy Orochimaru és Sasuke is "ezt" a kardot használták.
Enma - a majomkirály -, Hiruzen idézett állatának a bőre "gyémántkeménységű, ennek ellenére a Kusanagi kard mégis megsebezte. Szóval leszögezhetjük, hogy igen csak alkalmas puha kenyér szeletelésére.
Képes kígyóvá alakulni és vissza.
Érdekes mondjuk, hogy Enmát, a gyémánt kemény bőrét megvágta, míg Naruto 4 farkú formájában még csak meg sem karcolta. Azéé megnéztem volna, hogy a mostani spanos Kurama módban mit tenne ugyanaz a támadás.
Jaa, és Orochimaru tudja irányítani a kardját. Part 1, Hiruzen ellen ujj mozdulatokkal lebegtette, majd támadást indított vele, pedig hozzá se ért. Itt a gif.
Kusanagi lebegés - kép
[img]https://i.gyazo.com/95dbf36966f428b537ff2d08ee9fd81b.gif[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Szerintem a Kusanagi kard chakra érzékeny fémből van. Deidara elleni harcban, Sasuke Raitonjával átszúrta az egyik földben lévő robbanóaknát, így az nem robbant fel. A villám átjárta holott, Sasuke már a közelébe sem volt a kardnak, így ez a logikus következtetés. Pont, mint Asuma boxer pengéje. Detto ugyanezek voltak ott is.
Totsuka "penge" pedig így pecsétel:
Amit nagyjából tudni kell róla, hogy ugye Itachi tulajdonában volt a Tsukuyomi Genjutsunak, amit a Mugen Tsukuyomi után - szerintem - bátran kijelenthetjük, hogy a legerősebb Genjutsu. Talán versenysúlyban van Shisui Kotoamatsukamijával.
No! És amit ez a penge elkap, azt magával rántja és behúzza a Susano'o karja alatti "tök" szerűségbe, ami örök álomban tartja azt. Mily meglepő...
Tessék szólni, ha valamit keverek, mert simán kinézem magamból.